Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ultimate-ears

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

2 treff

Disse smarthøyttalerne kniver om å være skarpest i skuffen

En god smarthøyttaler skal ikke bare gjøre som du sier – den skal også låte bra. Her er årets beste smarthøyttalere.

Les saken

#smarthøyttaler #kygo #libratone #harman-kardon #marshall #apple #sonos #hama #google #amazon #jbl #ultimate-ears #audio-pro #lg #bose #polk-audio

Ultimate Ears Megablast

Ultimate Ears Megablast har minimalt med kontrollfunksjoner – den har en av/på-knapp, Bluetooth og volumknapper. Bruker du stemmeassistenten Alexa er sannsynligvis ikke dette et problem, men om du spiller via Bluetooth hadde det vært kjekt med knapper for play/pause og fram/tilbake. Batteriet lades gjennom mikro-USB. Megablast skal tåle å ligge i vann i opp til 30 minutter, og da Tomsguide testet å legge den i en vask med vann i fem minutter viste den ingen tegn til skade. Alexa svarer like kjapt her som hun gjør gjennom Amazons egne høyttalere, men hun kan ikke utføre alle kommandoer. Man kan for eksempel ikke spille musikk fra Spotify med Alexa, og man kan ikke legge den til i en multiroom-gruppe.

Høyttaleren får bra score når det gjelder lyden, med skarp diskant, detaljert bass og mektig vokal. Den høres mye bedre ut en noen Amazon-høyttaler ifølge Tomsguide, som også trekker fram Sonos One som den eneste som kan hamle opp. For å aktivere høyttaleren bruker du Ultimate Ears' app. Batteritiden er på 16 timer, som er ganske bra for en bærbar smarthøyttaler.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth
Tilkobling: Mikro-USB

Les saken

#smarthøyttaler #ultimate-ears