Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sonos

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Disse smarthøyttalerne kniver om å være skarpest i skuffen

En god smarthøyttaler skal ikke bare gjøre som du sier – den skal også låte bra. Her er årets beste smarthøyttalere.

Les saken

#smarthøyttaler #kygo #libratone #harman-kardon #marshall #apple #sonos #hama #google #amazon #jbl #ultimate-ears #audio-pro #lg #bose #polk-audio

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Sonos Playbar

Sonos Playbar er en lydplanke med subwoofer som får skryt for meget god lyd, og den gir god verdi for pengene. Anmelderne likte spesielt godt brukervennligheten og designet. Flere av anmelderne mener at Sonos ikke lengre har et like stort forsprang foran konkurrentene som de en gang hadde. Lydplanken kommer ikke med fjernkontroll og har kun en lydinngang.

Les saken

#lydplanke #sonos

Sonos Play:5

Sonos Play:5 får skryt for særdeles god lyd, brukervennlighet og byggekvalitet. Den har integrerte strømmingstjenester, og er lett å sette opp. I store rom og ved høyt volum faller likevel lyden gjennom. Prisen er høy, og full støtte for Apples AirPlay mangler, i tillegg gir den heller ikke mulighet for å spille av Tidal.

Les saken

#høyttalere #sonos

Sonos One

Poengrunnlaget omfatter både Sonos One og Sonos One Generation 2, ettersom ikke alle anmelderne har spesifisert hvilken de har vurdert. Generation 2 har en raskere prosessor og mer minne, samt støtte for Bluetooth Low Energy.

Sonos One har et diskré design som sklir fint inn i innredningen. Ifølge Lyd & Bilde er installasjon veldig enkelt – man velger å legge til en ny høyttaler i appen, trykker på parkoblingsknappen på baksiden av høyttaleren, også kommer den opp i appen. Lyden er svært god for høyttalerens spede størrelse, og Tech Radar kaller den «fantastisk». Den lener mot et lydbilde med mye bass, så om du ikke er typen som liker det kan du justere lyden i Sonos-appen. Sonos One er koblet med Amazon Alexa, som fungerer bra, men som kun forstår engelsk. Enn så lenge (per oktober 2019) kan den ikke kobles til Googles norske stemmeassistent, men det skal ifølge produsenten komme snart. What Hi-Fi liker at Alexa svarer med et lite pling for å signalisere at hun hører deg når du gir kommandoer, i motsetning til Amazon Echo-serien for eksempel, hvor du må se etter visuelle signaler på at stemmeassistenten er aktivert.


Oppdatering! Fra november 2019 kan du også bruke Sonos One med Googles norske stemmeassistent.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa, Google Home
Trådløst: Wi-Fi, AirPlay 2
Tilkobling: Ethernet

Les saken

#smarthøyttaler #sonos

Sonos Move

Sonos Move er en portabel høyttaler, men den er likevel tung. Den er typen du bærer med deg fra rom til rom, men kanskje ikke tar med deg på gåtur, med mindre du ønsker den ekstra vekten i sekken. På toppen har den berøringssensitive knapper som styrer volum og play/pause. Den har også en knapp for mikrofon på/av, samt knapper for Bluetooth/Wi-Fi, og «join» for å koble med eksisterende Sonos-høyttalere. Den har også en USB-C port for lading. Du kan bruke enten Amazon Alexa eller Google Home som stemmeassistent. PCmag synes den hører bra etter, også når man snakker over høy musikk. Lyden er god, selv når man spiller svært høyt.

Oppdatering! Fra november 2019 kan du også bruke Sonos Move med Googles norske stemmeassistent.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa, Google Home
Trådløst: Bluetooth, Wi-Fi, Airplay 2
Tilkobling: Ingen

Les saken

#smarthøyttaler #sonos

Sonos Beam

Sonos Beam er avlangt formet, med runde kanter, og er ment til å brukes med TV. På toppen er det fingersensitive kontrollfunksjoner som lar deg styre volum, play/pause og fram/tilbake. Et lys over play/pause-ikonet indikerer at Sonosen er tilkoblet. Sonos Beam er enkel nok å sette opp. Du er nødt til å lage en Sonos konto, da denne lar deg kontrollere alle Sonos-dingser, og en Amazon-konto for å koble til Alexa. For at den skal funke med TV trenges det et par ekstra steg.

Du får ikke tilgang til absolutt alle Alexa-funksjoner med Sonos som med Amazons egen høyttalerserie, men du får nok å velge i. Blant annet kan du kontrollere smart home-dingser, spille musikk, få generell informasjon som værmelding, streame video gjennom Amazon Prime Video, Netflix, Hulu eller andre. Til tross for sin spede størrelse er PCmag imponert over lyden den gir film. Den har ikke den dypeste bassen som får veggene til å riste, men den fyller rommet med mektig lyd. Sonosen håndterer også musikk bra ifølge PCmag. Det trekker ned at den ikke har Blutooth.

Oppdatering! Fra november 2019 kan du også bruke Sonos Beam med Googles norske stemmeassistent.


Spesifikasjoner

Styringssystem: Amazon Alexa, Google Home
Trådløst: Wi-Fi
Tilkobling: Ethernet

Les saken

#smarthøyttaler #sonos