Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #horizon

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

3 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

Horizon Fitness Adventure 5

Horizon Fitness Adventure 5 er sammenleggbar, har innebygde høyttalere, AUX, plass for nettbrett, energisparesystem og 7.5" LCD-skjerm. Kildene synes det er en god tredemølle, men Treadmill Doctor mener du heller bør gå litt opp i pris for å få en som er bedre, og RunReviews mener den er noe overpriset. Den passer uansett ikke veldig seriøse løpere. Maskinen har opp mot 12 % stigning og maksfart på 20 km/t. Har pulsmåler på håndtaket, og mulighet for trådløs måling, men har ikke pulsbelte inkludert. Er iPod, ViewFit- og Passport-kompatibel og har 35 ulike løpeprogrammer. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og tåler 148 kg. Den er veldig lett med sine 84 kg.

Les saken

#tredemølle #horizon

Horizon Fitness Adventure 3

Horizon Fitness Adventure 3 er sammenleggbar, brukervennlig og veier bare 81 kg. Den har godt byggemateriale, støyer lite og har god støtdemping, men trekkes noe for kort løpebånd på 51 x 140 cm. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX og energisparesystem. Kan måle pulsen trådløst, men pulsbelte er ikke inkludert. Den har stigning på maks 10 % og maksfart på 18 km/t. Den har en 5.75" LCD-skjerm, er kompatibel med ViewFit, Passport og har 12 løpeprogrammer. Maks brukervekt er 137 kg.

Les saken

#tredemølle #horizon
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.