Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tredemølle

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

21 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

Vision Fitness TF40 Classic

Vision Fitness TF40 Classic er sammenleggbar, stillegående, har god byggekvalitet og kraftig motor. Den har 2-lags vokset løpebånd på 51 x 152 cm som ikke krever vedlikehold. Gir mulighet for trådløs pulsmåler, men pulsbelte er ikke inkludert. Tredemøllen har stigning på maks 15 % og maksfart på 20 km/t. Den veier 126 kg og tåler en brukervekt på 182 kg. TF40 Classic er basisversjonen med få funksjoner, bare 5 treningsprogrammer og LED-skjerm. Finnes i to andre mer utstyrte modeller, TF40 Elegant og Touch, der sistnevnte er den mest avanserte. Denne har 15 programmer, er kompatibel med iPod og iPhone, Passport og ViaFit, og den har pekeskjerm, integrerte høyttalere og pulsbelte inkludert.

Les saken

#tredemølle #vision

Vision Fitness TF20 Classic

Vision Fitness TF20 Classic har ikke optimal brukervennlighet og har for korte håndtak, men den er sammenleggbar og har god byggekvalitet. Gir mulighet for trådløs pulsmåler, men pulsbelte er ikke inkludert. Tredemøllen har stigning på maks 15 % og maksfart på 20 km/t. Den veier 122 kg, tåler brukervekt på 170 kg og har 2-lags løpebånd på 51 x 145 cm. TF20 Classic er basisversjonen med LED-skjerm, få funksjoner og bare 5 treningsprogrammer. Finnes i to andre mer utstyrte versjoner, TF20 Elegant og Touch, der sistnevnte er den mest avanserte. Denne har 15 programmer, er kompatibel med iPod og iPhone, Passport og ViaFit, og den har pekeskjerm, integrerte høyttalere og pulsbelte inkludert.

Les saken

#tredemølle #vision

Sole Fitness TT8

Sole Fitness TT8 er laget for lett kommersiell bruk, eller opptil 5 t daglig bruk, og passer derfor utmerket i trimrommet på kontoret eller i en familie der flere bruker møllen. Får pluss for god støtdemping, materialkvalitet og lavt støynivå. Også poeng for mange funksjoner, som Bluetooth, AUX, 10.1" LCD-skjerm, integrerte høyttalere, kompatibel med flere apper, har vifte og pulskontroll. Den kan kobles mot pulsbelte, men dette er ikke inkludert. Den har 10 ulike programmer, og på to av dem kan du lagre ditt eget treningsprogram. Har en maksfart på 18 km/t. Den kan ha stigning på maks 15 % og en nedoverbakke på inntil 6 %. Trekkes for at den ikke er sammenleggbar og en vekt på 146 kg. 2-lags løpebånd på 59 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg.

Les saken

#tredemølle #sole

Sole Fitness F85

Sole Fitness F85 er sammenleggbar. God støtdemping og lite støy gir også poeng. Den er utstyrt med Bluetooth, AUX, 10" LCD-skjerm, vifte og pulsbelte, men flere mener den burde hatt flere funksjoner. Tredemøllen har integrerte høyttalere, men disse er ikke av topp kvalitet. Den har 10 ulike programmer, inkludert to du kan lage selv, og den er kompatibel med flere ulike apper. Kan ha stigning på opptil 15 % og en maksfart på 18 km/t. 2-lags løpebånd på 59 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg. Maskinen veier 129 kg. Kildene trekker for korte håndtak, og Treadmill Doctor opplever den som noe utdatert.

Les saken

#tredemølle #sole

Sole Fitness F63

Sole Fitness F63 har kraftig motor, god støtdemping og er sammenleggbar. Løpemøllen får også poeng for god byggekvalitet til en god pris. Den er godt utstyrt med 6.5" LCD-skjerm, integrerte høyttalere, AUX, pulsmåler med inkludert pulsbelte og vifte. Fra 2016 har den Bluetooth og kompabilitet med flere treningsapper. Tredemøllen har 8 programmer, inkludert de to du kan lagre selv. Maksfart er 18 km/t og den har stigning på opptil 15 %. 2-lags løpebånd på 51 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg. Selve maskinen veier forholdsvis lite med sine 115 kg. Kan ha noe treg akselereasjon.

Les saken

#tredemølle #sole

Reebok TT3.0 Titanium

Reebok TT3.0 Titanium er sammenleggbar, brukervennlig og har god støtdemping. Har 7" LCD-skjerm, Bluetooth, USB og AUX. Den har 17 programmer, inkludert 4 du kan lage selv, og den er kompatibel med smartphone og nettbrett. Har også vifte, men denne er ikke helt optimal. Tredemøllen har mulighet for tilkobling til Polar pulsbelte, men dette må kjøpes i tillegg. Toppfart på 20 km/t og stigning på opptil 16 %. 1-lags løpebånd på 51 x 150 cm. Den veier 109 kg og tåler brukervekt på 145 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

Reebok TT1.0 Titanium

Reebok TT1.0 Titanium kan legges sammen når den ikke er i bruk. Løpemøllen har god støtdemping og brukervennlighet, men Treadmill Running Machine Reviews mener den er for høyt priset og mangler en del interaktive funksjoner. Den har 5" LCD-skjerm, 17 treningsprogrammer (inkludert 4 du kan programmere selv), USB-lader, AUX og integrerte høyttalere. Tredemøllen er kompatibel med trådløst pulsbelte, men dette følger ikke med som standard. Løpebåndet er på 50 x 140 cm, maksimal stigning er 16 % og maksfart er 18 km/t. Maksimal brukervekt er 135 kg, mens selve maskinen veier 90 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

Reebok ONE GT60

Reebok ONE GT60 er sammenleggbar, lett å sette opp og har god støtdemping. Har 7” LCD-skjern, integrerte høyttalere, USB, AUX, vifte og 37 programmer, men den trekkes den for få funksjoner og lav kapasitet sammenlignet med andre i nesten samme prisklasse. Den trekkes også for støynivå ved høy fart. Kan kobles mot Polar pulsbelte, men dette må kjøpes separat. Toppfart er på 20 km/t og maks stigning på 15 %. Løpebåndet er 51 x 145 cm og tåler brukervekt på 140 kg. Selve maskinen veier 103 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

Reebok Jet 200

Reebok Jet 200 er veldig enkel å sette sammen, har komfortabel støtdemping, godt design og er forholdsvis støysvak. Er kompatibel med pulsbelte, men dette må kjøpes i tillegg. Den har LED-skjerm, vifte og integrerte høyttalere, samt USB og AUX-tilkobling. Toppfart er 18 km/t, maks stigning på 15 %, og den takler personvekt på 120 kg. Den kommer med 24 treningsprogrammer og kan gjøre en kroppsfettanalyse. 1-lags løpebånd på 46 x 140 cm og kan være lite for lange løpere. Maskinen veier 95 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

ProForm Premier 1300

ProForm Premier 1300 er sammenleggbar og har kraftig motor, god støtdemping og er stillegående. Den er velutstyrt med innebygd nettleser, god 10" Touch-fargeskjerm, integrerte høyttalere, AUX, justerbar nettbrettholder og vifte. Den har iFit Coach- og iPod-kompabilitet, samt 34 innebygde treningsapper med programmer. Tredemøllen har stigning på opptil 12 % og maksfart på 22 km/t. Maks brukervekt er 125 kg og løpebåndet er på 51 x 152 cm. Trekkes noe for kortere løpebånd enn på flere andre tredemøller. Trekkes også for korte håndtak og mangel på USB-lader til nettbrett. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette er ikke inkludert.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

Proform Performance 600i

Proform Performance 600i er en forholdsvis billig basismodell som kan legges sammen. Den har innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte og pulsmåler på håndtakene. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette må kjøpes separat. Den passer best til gange og rolig jogg, og den trekkes for korte håndtak, svak motor og lav kvalitet på deler og materiale. På LED-skjermen kan du velge mellom 22 ulike treningsapper, men noen opplever oppsettet på skjermen som uvant og litt kronglete. Den er iPod- og iFit Coach-kompatibel, men får minus for mangel på USB-lader for enheter. Tredemøllen har maks stigning på 12 % og maksfart på 20 km/t. Den tåler brukervekt på 125 kg og har 1-lags løpebånd på 51 x 152 cm. Løpemøllen veier 92 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

Proform Performance 400i

Proform Performance 400i anbefales kun for gåere, men billige deler av lav kvalitet gjør at man må vedlikeholde maskinen veldig godt for at den skal være verdt det selv for gåere. Den trekkes også for kort løpebane på 51 x 140 cm. Den har kun pulsmåling på håndtakene, ikke med pulsbelte. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte, iPod- og iFit Coach-kompabilitet. Fra LED-skjermen kan du velge mellom 18 treningsapper. Den har maksfart på 18 km/t og har stigning på opptil 10 %. Den tåler vekt på 115 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

ProForm Endurance M7

ProForm Endurance M7 er sammenleggbar, brukervennlig, har sterk motor og god støtdemping. Den trekkes for mangel på mulighet for brukerprofiler, og den er ikke spesielt støysvak. Har integrerte høyttalere og AUX, men ellers få funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Kommer med en liten LCD-skjerm og 18 forhåndsinnstilte programmer. Tredemøllen er kompatibel med Polar pulsbelte, men dette er ikke inkludert, og pulsmålerne på håndtakene kan være unøyaktige. Den har maksfart på 18 km/t og kan ha stigningsprosent på opptil 10. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 125 kg. Selve maskinen er lett og veier bare 79 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

NordicTrack X9i

NordicTrack X9i er spesielt egnet for gåing, og på grunn av den høye maksimale stigningsprosenten kan man brenne mange kalorier. Den gir god støtdemping, har pulskontroll, pulsbelte, 10" pekeskjerm, innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, integrerte høyttalere, AUX og to vifter. Den er iFit Coach-kompatibel og har 44 innebygde treningsapper. Fra 2016 har den fått et mer stillegående system enn tidligere versjoner. Maks fart er 20 km/t og stigning opp til hele 40 % og helning på opp mot 6 %. 1-lags løpebånd på 55 x 151 cm og maks brukervekt er 145 kg. Tredemøllen veier 145 kg. TreadmillReviews.net og FitRated mener den er litt for høyt priset, og Treadmill Doctor tror designet gjør at den må repareres mer enn andre maskiner.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750 er en sammenleggbar basismodell i den kommersielle serien til NordicTrack. Den scorer høyt på grunn av valuta for pengene, kraftig motor og god støtdemping. Pluss for mange gode funksjoner, som 7" pekeskjerm, integrerte høyttalere, justerbar nettbrettholder, AUX, iFit Coach Bluetooth-pulsbelte og tre vifter. Den har også pulskontroll, 38 innebygde treningsprogrammer og fart på inntil 22 km/t. Den har en maks stigning på 15 % og nedoverbakke på opptil 3 %. Den trekkes for kronglete oppsett og vekt på 130 kg. 2-lags løpebånd på 55 x 152 cm og maks brukervekt på 125 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack C700

NordicTrack C700 er en sammenleggbar basismodell, som likevel har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, vifte, justerbar nettbrettholder og er kompatibel med iFit Coach og iPod. Den anbefales ikke for seriøse løpere, og den trekkes for svak motor og dårlig kvalitet på løpedelene. Den har 20 treningsprogrammer og pulsmåler på håndtak. Kan oppnå maksfart på 20 km/t og maks stigning på 10 %. Den har 1-lags løpebånd på 51 x 140 cm, som kan være kort for lange løpere, og den tåler brukervekt på opptil 125 kg. Tredemøllen veier 93 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

Life Fitness F3 Folding Go

Life Fitness F3 Folding Go er sammenleggbar. Den får pluss for nøyaktig trådløs pulsmåler og god støtdemping, men trekkes for kort løpebånd og motorkapasitet med maksfart på 16 km/t. Consumer Reports mener den ikke har optimal brukervennighet. Den har nettbrettholder, men har relativt få funksjoner, tilkoblingsmuligheter og mangler høyttalere. Kommer med 14 programmer, inkludert to du kan lage selv. 2-lags løpebånd på 140 x 51 cm, maks brukervekt på 159 kg og maks stigning på 12 %. Maskinen veier 120 kg. Finnes i en annen versjon, F3 Folding Track, som har flere treningsprogrammer, USB-inngang, Bluetooth, NFC, pekeskjerm og holder til mobil eller iPad, og den er kompatibel med flere apper og enheter.

Les saken

#tredemølle #lifefitness

Life Fitness F1 Smart Folding

Life Fitness F1 Smart Folding får skryt for god støtdemping, byggekvalitet og energisparemodus. Den er sammenleggbar og har pulsmåler. Maksfart er 16 km/t og stigning er på opptil 12 %. Er kompatibel med tidlige versjoner av iPod. Fra 2016 kommer den med 7 løpeprogrammer og kompatibilitet med flere treningsapper. Den er forholdsvis lett med sine 118 kg. 2-lags løpebånd på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 137 kg. TreadmillReviews.net mener den er ganske stor når den er utslått, selv om selve løpebåndet kan bli for kort for lange løpere. Trekkes for at den er dyrere enn lignenede ikke-sammenleggbare modeller.

Les saken

#tredemølle #lifefitness

Horizon Fitness Adventure 5

Horizon Fitness Adventure 5 er sammenleggbar, har innebygde høyttalere, AUX, plass for nettbrett, energisparesystem og 7.5" LCD-skjerm. Kildene synes det er en god tredemølle, men Treadmill Doctor mener du heller bør gå litt opp i pris for å få en som er bedre, og RunReviews mener den er noe overpriset. Den passer uansett ikke veldig seriøse løpere. Maskinen har opp mot 12 % stigning og maksfart på 20 km/t. Har pulsmåler på håndtaket, og mulighet for trådløs måling, men har ikke pulsbelte inkludert. Er iPod, ViewFit- og Passport-kompatibel og har 35 ulike løpeprogrammer. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og tåler 148 kg. Den er veldig lett med sine 84 kg.

Les saken

#tredemølle #horizon

Horizon Fitness Adventure 3

Horizon Fitness Adventure 3 er sammenleggbar, brukervennlig og veier bare 81 kg. Den har godt byggemateriale, støyer lite og har god støtdemping, men trekkes noe for kort løpebånd på 51 x 140 cm. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX og energisparesystem. Kan måle pulsen trådløst, men pulsbelte er ikke inkludert. Den har stigning på maks 10 % og maksfart på 18 km/t. Den har en 5.75" LCD-skjerm, er kompatibel med ViewFit, Passport og har 12 løpeprogrammer. Maks brukervekt er 137 kg.

Les saken

#tredemølle #horizon
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.