Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #icon

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

12 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

Reebok TT3.0 Titanium

Reebok TT3.0 Titanium er sammenleggbar, brukervennlig og har god støtdemping. Har 7" LCD-skjerm, Bluetooth, USB og AUX. Den har 17 programmer, inkludert 4 du kan lage selv, og den er kompatibel med smartphone og nettbrett. Har også vifte, men denne er ikke helt optimal. Tredemøllen har mulighet for tilkobling til Polar pulsbelte, men dette må kjøpes i tillegg. Toppfart på 20 km/t og stigning på opptil 16 %. 1-lags løpebånd på 51 x 150 cm. Den veier 109 kg og tåler brukervekt på 145 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

Reebok ONE GT60

Reebok ONE GT60 er sammenleggbar, lett å sette opp og har god støtdemping. Har 7” LCD-skjern, integrerte høyttalere, USB, AUX, vifte og 37 programmer, men den trekkes den for få funksjoner og lav kapasitet sammenlignet med andre i nesten samme prisklasse. Den trekkes også for støynivå ved høy fart. Kan kobles mot Polar pulsbelte, men dette må kjøpes separat. Toppfart er på 20 km/t og maks stigning på 15 %. Løpebåndet er 51 x 145 cm og tåler brukervekt på 140 kg. Selve maskinen veier 103 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

Reebok Jet 200

Reebok Jet 200 er veldig enkel å sette sammen, har komfortabel støtdemping, godt design og er forholdsvis støysvak. Er kompatibel med pulsbelte, men dette må kjøpes i tillegg. Den har LED-skjerm, vifte og integrerte høyttalere, samt USB og AUX-tilkobling. Toppfart er 18 km/t, maks stigning på 15 %, og den takler personvekt på 120 kg. Den kommer med 24 treningsprogrammer og kan gjøre en kroppsfettanalyse. 1-lags løpebånd på 46 x 140 cm og kan være lite for lange løpere. Maskinen veier 95 kg.

Les saken

#tredemølle #reebok #icon

ProForm Sport 5.0

ProForm Sport 5.0 er billig, har integrerte høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte og er iPod- og iFit Coach-kompatibel, men ellers får den dårlige skussmål fra kildene. Den passer kun til lett gange. Byggekvaliteten burde vært bedre, oppsettet er vanskelig og den mangler trådløs pulsmåling. Har løpebånd på 51 x 140 cm og tåler 136 kg. Tredemøllen kan oppnå maksfart på 16 km/t og kan ha stigning på opptil 10 %. Du kan velge mellom 20 treningsapper på LED-skjermen.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

ProForm Premier 1300

ProForm Premier 1300 har kraftig motor, god støtdemping og er stillegående. Den er velutstyrt med innebygd nettleser, god 10" Touch-fargeskjerm, integrerte høyttalere, AUX, justerbar nettbrettholder og vifte. Den har iFit Coach-kompabilitet og 34 innebygde treningsapper med programmer. Tredemøllen har stigning på opptil 12 % og maksfart på 19 km/t. Maks brukervekt er 159 kg og løpebåndet er på 51 x 152 cm. Trekkes noe for kortere løpebånd enn på flere andre tredemøller. Trekkes også for korte håndtak og mangel på USB-lader til nettbrett. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette er ikke inkludert.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

Proform Performance 600i

Proform Performance 600i er en forholdsvis billig basismodell som kan legges sammen. Den har innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte og pulsmåler på håndtakene. Den passer best til gange og rolig jogg, og den trekkes for korte håndtak, svak motor og lav kvalitet på deler og materiale. På LED-skjermen kan du velge mellom 22 ulike treningsapper, men noen opplever oppsettet på skjermen som uvant og litt kronglete. Den er iPod- og iFit Coach-kompatibel, men får minus for mangel på USB-lader for enheter. Tredemøllen har maks stigning på 12 % og maksfart på 16 km/t. Den tåler brukervekt på 147 kg og har 1-lags løpebånd på 51 x 152 cm.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

Proform Performance 400i

Proform Performance 400i anbefales kun for gåere, men billige deler av lav kvalitet gjør at man må vedlikeholde maskinen veldig godt for at den skal være verdt det selv for gåere. Den trekkes også for kort løpebane på 51 x 140 cm. Den har kun pulsmåling på håndtakene, ikke med pulsbelte. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte, iPod- og iFit Coach-kompabilitet. Fra LED-skjermen kan du velge mellom 18 treningsapper. Den har maksfart på 16 km/t og har stigning på opptil 10 %. Den tåler vekt på 136 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

ProForm Endurance M7

ProForm Endurance M7 er sammenleggbar, brukervennlig, har sterk motor og god støtdemping. Den trekkes for mangel på mulighet for flere brukerprofiler, og den støyer en del. Har integrerte høyttalere og AUX, men ellers få funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Kommer med LCD-skjerm og 18 forhåndsinnstilte programmer. Tredemøllen er kompatibel med Polar pulsbelte, men dette er ikke inkludert, og pulsmålerne på håndtakene kan være unøyaktige. Den har maksfart på 18 km/t og kan ha stigningsprosent på opptil 10. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 125 kg. Selve maskinen er lett og veier bare 79 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

NordicTrack X9i

NordicTrack X9i gir god støtdemping, har pulskontroll, pulsbelte, 7" pekeskjerm, innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, integrerte høyttalere, AUX og to vifter. Den er iFit Coach-kompatibel og har 44 innebygde treningsapper. RunReviews mente den bråkte mer enn den burde i 2012, men i 2016 har den fått et mer stillegående system. Maks fart er 19 km/t og stigning opp til hele 40 % og helning på opp mot 6 %. 1-lags løpebånd på 56 x 152 cm og maks brukervekt er 136 kg. TreadmillReviews.net mener den er for høyt priset og Treadmill Doctor tror designet gjør at den må repareres mer enn andre maskiner.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750 er en sammenleggbar basismodell i den kommersielle serien til NordicTrack. Den scorer høyt på grunn av valuta for pengene, kraftig motor og god støtdemping. Pluss for mange gode funksjoner, som 7" pekeskjerm, integrerte høyttalere, justerbar nettbrettholder, AUX, iFit Coach Bluetooth-pulsbelte og tre vifter. Den har også pulskontroll, 38 innebygde treningsapper ulike løpeprogrammer og fart på inntil 19 km/t. Den har en maks stigning på 15 % og nedoverbakke på opptil 3 %. Den trekkes for kronglete oppsett og vekt på nesten 150 kg. 2-lags løpebånd på 56 x 168 cm og maks brukervekt på 136 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack C700

NordicTrack C700 er en sammenleggbar basismodell, som likevel har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, vifte, justerbar nettbrettholder og er kompatibel med iFit Coach og iPod. Den anbefales ikke for seriøse løpere, og den trekkes for svak motor og dårlig kvalitet på løpedelene. Den har 20 treningsprogrammer og pulsmåler på håndtak. Kan oppnå maksfart på 16 km/t og stigning på 10 %. Den har 1-lags løpebånd på 51 x 140 cm, som kan være kort for lange løpere, og den tåler brukervekt på opptil 136 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.