Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #proform

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

ProForm Premier 1300

ProForm Premier 1300 er sammenleggbar og har kraftig motor, god støtdemping og er stillegående. Den er velutstyrt med innebygd nettleser, god 10" Touch-fargeskjerm, integrerte høyttalere, AUX, justerbar nettbrettholder og vifte. Den har iFit Coach- og iPod-kompabilitet, samt 34 innebygde treningsapper med programmer. Tredemøllen har stigning på opptil 12 % og maksfart på 22 km/t. Maks brukervekt er 125 kg og løpebåndet er på 51 x 152 cm. Trekkes noe for kortere løpebånd enn på flere andre tredemøller. Trekkes også for korte håndtak og mangel på USB-lader til nettbrett. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette er ikke inkludert.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

Proform Performance 600i

Proform Performance 600i er en forholdsvis billig basismodell som kan legges sammen. Den har innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte og pulsmåler på håndtakene. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette må kjøpes separat. Den passer best til gange og rolig jogg, og den trekkes for korte håndtak, svak motor og lav kvalitet på deler og materiale. På LED-skjermen kan du velge mellom 22 ulike treningsapper, men noen opplever oppsettet på skjermen som uvant og litt kronglete. Den er iPod- og iFit Coach-kompatibel, men får minus for mangel på USB-lader for enheter. Tredemøllen har maks stigning på 12 % og maksfart på 20 km/t. Den tåler brukervekt på 125 kg og har 1-lags løpebånd på 51 x 152 cm. Løpemøllen veier 92 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

Proform Performance 400i

Proform Performance 400i anbefales kun for gåere, men billige deler av lav kvalitet gjør at man må vedlikeholde maskinen veldig godt for at den skal være verdt det selv for gåere. Den trekkes også for kort løpebane på 51 x 140 cm. Den har kun pulsmåling på håndtakene, ikke med pulsbelte. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte, iPod- og iFit Coach-kompabilitet. Fra LED-skjermen kan du velge mellom 18 treningsapper. Den har maksfart på 18 km/t og har stigning på opptil 10 %. Den tåler vekt på 115 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon

ProForm Endurance M7

ProForm Endurance M7 er sammenleggbar, brukervennlig, har sterk motor og god støtdemping. Den trekkes for mangel på mulighet for brukerprofiler, og den er ikke spesielt støysvak. Har integrerte høyttalere og AUX, men ellers få funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Kommer med en liten LCD-skjerm og 18 forhåndsinnstilte programmer. Tredemøllen er kompatibel med Polar pulsbelte, men dette er ikke inkludert, og pulsmålerne på håndtakene kan være unøyaktige. Den har maksfart på 18 km/t og kan ha stigningsprosent på opptil 10. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 125 kg. Selve maskinen er lett og veier bare 79 kg.

Les saken

#tredemølle #proform #icon
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.