Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.
En morsommere løpetur: Mange tredemøller har funksjoner som gjør det enklere å bli underholdt mens du svetter. (Illustrasjonsfoto: NordicTrack)

Mange gode tredemøller å velge mellom

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Annonse

Testvinnende tredemølle

Basert på flere forbrukertester blir NordicTrack Commercial 1750 beste tredemølle. Det er en avansert tredemølle, og den er langt fra billig, men skal være verdt pengene for den seriøse løper.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

I denne testen finner du stor variasjon mellom produktene med tanke på pris og funksjoner, men vi har avgrenset til tredemøller under 35.000 kr. I tillegg har vi utelatt spesielle typer, som for eksempel tredemøller med skrivebord til kontorarbeid. De fleste løpemaskinene befinner seg i prissjiktet 15.000-25.000 kr.

Øke motivasjonen

Noe av det mest positive ved å ha en tredemølle hjemme er at du slipper å dra til et treningssenter eller ut i vær og vind hver gang du har lyst til å trene. Det er bare å slenge på seg treningstøy og sette i gang. I teorien vil dette gjøre dørstokkmila mer overkommelig, men motivasjonen kan dale hvis tredemøllen er lite brukervennlig og mangler de egenskapene du ønsker i en løpemaskin.

For å raskt finne frem til den som passer best for deg, kan du gå rett til resultatlisten og sammenligne tredemøllene som er testet. Ønsker du å vite mer om hva du bør tenke på før du kjøper tredemølle, kan du fortsette å lese under.

Løper du heller ute året rundt? Da kan det være fint å ha den beste pulsklokken med GPS.

Tredemølle vs. løping ute

Mange liker spesielt godt å kjøre intervaller på tredemølle, fordi det gir mye bedre kontroll over intensitet og tid enn på en løpetur ute. Flere profesjonelle løpere har gått ut og sagt at de mener det kan være mer effektivt å løpe på mølle enn ute, spesielt ved intervalltrening.

Løping på tredemølle gir imidlertid en litt annerledes belastning på kroppen enn løping ute, blant annet fordi du har null luftmotstand, helt jevnt underlag og får ekstra "drahjelp" av løpebåndet som ruller raskt under deg. For å veie opp for dette og øke energibruken, mener flere at du alltid bør sette stigning på tredemøllen til 1 %.

Det kan også være en fordel å gjøre noen styrke- og balansetreningsøvelser for leggene og anklene etter løping på tredemølle, fordi du belaster beinene annerledes, aktiverer litt færre muskler og trener balansen mindre enn når du er ute i skog og mark på ujevnt underlag.Tåhev er eksempel på en øvelse som er fin når du skal bruke musklene i leggene og trene balansen.

Illustrasjon Tredemølle Touch-screen HR Pulsmåler
Bakkeløp: Alle tredemøllene kan stilles inn med minst 10 % maksstigning, og noen kan til og med stilles inn slik at du kan løpe i nedoverbakke, med helning på opptil 6 %.
Sjekkliste før kjøp

Nedenfor har vi ramset opp en del punkter det kan være lurt å tenke gjennom før du investerer i en tredemølle.

Hvordan skal den brukes?
 • Skal du gå eller jogge mest? Bruker du den i hovedsak til å gå på, kan du klare deg med en enklere og billigere versjon.
 • Skal den stues vekk når den ikke er i bruk, eller får den en fast plass? Noen av løpemøllene er enklere å flytte på og oppbevare, fordi de er sammenleggbare og/eller forholdsvis lette. Den tyngste tredemøllen veier rundt 172 kg, mens den letteste ligger på 81 kg.
Hvem skal bruke den?
 • Er du høy og har lange bein, må du ha lengre løpeflate for å kunne utnytte steget ditt godt nok, og du bør se etter maskiner med minst 150 cm løpebånd. Tredemøllene har også vektbegrensninger du må ta hensyn til.
 • Skal flere personer bruke den hver dag? Da kan det være lurt å gå for maskinene som er beregnet på kommersiell eller lett kommersiell bruk, ettersom disse skal tåle mange timers løping hver dag.
Hvor seriøs er du?
 • Du får informasjon om fart, stigningsprosent, tid og kalorier på alle løpemøller, med mulighet til å stille inn dette manuelt. Ønsker du automatisk variasjon i treningsøkten, bør du se etter en maskin med mange forhåndsinnstilte løpeprogrammer, kompabilitet med treningsapper og/eller mulighet til å opprette egne programmer.
 • Det er også en del forskjeller mellom modellene når det gjelder topphastighet og bakkeprosent/stigning.
 • Noen tredemøller kan stilles inn slik at du løper i nedoverbakke og bruker andre muskler enn ellers.
 • Tredemøllene har enten 1- eller 2-lags løpebånd. Det er mest vanlig at de dyreste tredemøllene har 2-lags, mens de billigste ofte har 1-lags løpebånd. 2-lags er mer slitesterkt, stillegående og litt mykere å løpe på enn 1-lags løpebånd.

Trenger du litt motivasjon til å bevege deg mer i hverdagen? Se hvilket aktivitetsarmbånd som er best i test.

Vil du måle pulsen?
 • Alle tredemøllene har pulsmåler på håndtaket, men det er ikke alltid like godt å løpe mens du holder deg fast. Flere modeller er kompatible med pulsbelter, men du må ofte kjøpe belte separat. Du kan selvsagt også bruke pulsklokke uten å koble opp mot tredemøllen.
 • Noen modeller har også pulskontroll, som gir deg muligheten til å jobbe innenfor riktig pulssone på en enkel måte, ved at maskinen automatisk stiller opp og ned intensiteten etter pulsen din.
Vil du underholdes?
 • Flere løpemøller har integrerte høyttalere, samt NFC, Bluetooth, USB og/eller AUX-tilkobling. Dermed har du muligheten til å koble opp mobilen din, nettbrettet eller andre enheter for blant annet å spille av musikk. Noen har også innebygd nettleser som kan kobles til Wi-Fi, slik at du ikke trenger å koble til en annen enhet for å surfe og underholdes.
 • Trenger du en mer realistisk løpefølelse? Da bør du se etter modeller som er kompatible med iFit, Passport eller Run on Earth. Dette er programmer som gjør at du kan se bilder av "forbipasserende" landskap mens du løper, og samtidig blir stigning og motstand automatisk stilt inn etter landskapet du "løper i". iFit skal også hjelpe deg å nå treningsmål, ved hjelp av tilpassede treningsopplegg og veiledning angående ernæring, søvn og daglig aktivitet. Abonnement på programmene må kjøpes separat.
 • Flere tredemøller har holder til nettbrett og telefon.

I produktbeskrivelsene under vil du finne info om de viktigste funksjonene og spesifikasjonene til hver enkelt tredemølle, slik at du kan gjøre et veloverveid valg ut fra hvilke behov du har.

Illustrasjon Tredemølle Touch-screen HR Pulsmåler
Pulsmåler: Alle modellene har pulsmåler på håndtakene, og mange kan i tillegg kobles opp mot pulsbelte.
Handle fra utlandet?

I resultatlisten finner du i all hovedsak tredemøller som er å få kjøpt i Norge, men vi har også inkludert noen tredemøller som kun kan sendes til Norge fra utenlandsk butikk. Bestiller du fra utlandet, må du huske på å ta med i beregningen at det tilkommer toll og merverdiavgift.

Løper du mye på hardt underlag? Oppdag de beste løpeskoene.

Testgrunnlaget

En del av kildene i denne samletesten opererer med en modell som gjør at de tjener penger på linker til diverse nettbutikker, og dette kan så tvil om troverdigheten deres. Vi har valgt ut de anmelderne som best forklarer hvordan de utfører testene, tjener penger på nettsiden og forholder seg til produsentene, da vi mener dette er aspekter som har stor innvirkning på objektiviteten. Ved å inkludere disse kildene blir testgrunnlaget for hvert produkt større, og på denne måten kommer vi forhåpentligvis nærmere sannheten om hver enkelt tredemølle.

Vi gjør ellers oppmerksom på at produsentene kan ha gjort små endringer på de ulike modellene fra år til år, uten å endre navn på produktet, og uten at vi eller testkildene har fått vite om det. Vi tror forskjellene i så fall er såpass små at det likevel er grunnlag for å sammenligne eldre og nyere tester.

Amerikanske tester og modeller

Modellnavn er ofte helt identiske i USA og i Europa, men det kan likevel være noen forskjeller i tekniske spesifikasjoner. Ulikhetene ser imidlertid ut til å være så små at vi velger å bruke amerikanske tester som grunnlag i samletesten. Forskjeller i garanti og service fra produsentene kan dog være store mellom de to kontinentene, så vi ber deg se bort fra kommentarer angående dette fra de amerikanske kildene.

Si ifra til oss hvis du er uenig i vurderingene våre.

RESULTATER

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 21 999,-

Pris fra 21 999,-

93
Sole Fitness TT8

Sole Fitness TT8

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 39 999,-

Pris fra 39 999,-

87
Sole Fitness F85

Sole Fitness F85

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 21 999,-

Pris fra 21 999,-

86
NordicTrack X9i

NordicTrack X9i

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 25 495,-

Pris fra 25 495,-

85
Life Fitness F3 Folding Go

Life Fitness F3 Folding Go

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 33 608,-

Pris fra 33 608,-

83
NordicTrack X7i

NordicTrack X7i

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 20 495,-

Pris fra 20 495,-

83
ProForm Premier 1300

ProForm Premier 1300

Resultatet er basert på 4 tester.
82
Sole Fitness F63

Sole Fitness F63

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 15 999,-

Pris fra 15 999,-

81
Reebok ONE GT60

Reebok ONE GT60

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 13 999,-

Pris fra 13 999,-

80
Reebok TT3.0 Titanium

Reebok TT3.0 Titanium

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 19 999,-

Pris fra 19 999,-

79
Reebok TT1.0 Titanium

Reebok TT1.0 Titanium

Resultatet er basert på 1 test.
78
NordicTrack C 1650

NordicTrack C 1650

Resultatet er basert på 5 tester.
77
Proform Power 995i

ProForm Power 995i

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 16 999,-

Pris fra 16 999,-

77
Horizon Fitness Adventure 3

Horizon Fitness Adventure 3

Resultatet er basert på 5 tester.
74
Life Fitness F1 Smart Folding

Life Fitness F1 Smart Folding

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 22 995,-

Pris fra 22 995,-

74
Vision Fitness TF40 Classic

Vision Fitness TF40 Classic

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 20 995,-

Pris fra 20 995,-

74
Vision Fitness TF20 Classic

Vision Fitness TF20 Classic

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 16 995,-

Pris fra 16 995,-

71
NordicTrack C 700

NordicTrack C 700

Resultatet er basert på 4 tester.
68

Best i test

2018

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750

93/100

NordicTrack Commercial 1750 er en sammenleggbar basismodell i den kommersielle serien til NordicTrack. Den scorer høyt på grunn av valuta for pengene, kraftig motor og god støtdemping. Pluss for mange gode funksjoner, men trekkes for kronglete oppsett og høy produktvekt.

Spesifikasjoner

Maks fart: 22 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: -3 %
Løpebånd: 2-lags, 55 x 152 cm
Treningsprogrammer: 38
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth (støtter kun smart-enheter via iFit-appen og kompatible pulsbelter)
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, 7" pekeskjerm, justerbar nettbrettholder, tre vifter
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 135 kg
Produktvekt: 141 kg

Totalscore: 93/100

Basert på 5 tester. Pris fra 21 999,-

Pris fra 21 999,-

RunReviews (2015)

It’s tough to find another machine with all of these capabilities and features for such a great price. Les saken

100
TreadmillReviews.net (2017)

A high quality treadmill all-around for walkers and runners Les saken

100
Top Ten Reviews (2016)

A high-tech treadmill that offers the perfect combination of connectivity and precision training. Les saken

99
FitRated (2017)

Has impressive performance specs, plenty of programming, and extra features to provide good comfort and ongoing motivation. Les saken

98
Treadmill Doctor (2017)

Our Treadmill of the Year pick for 2017! Les saken

67
Sole Fitness TT8

87/100

Sole Fitness TT8 er laget for lett kommersiell bruk, eller opptil 5 t daglig bruk, og passer derfor utmerket i trimrommet på kontoret eller i en familie der flere bruker møllen. Får pluss for god støtdemping, materialkvalitet, lavt støynivå og mange funksjoner. Trekkes for høy produktvekt og at den ikke er sammenleggbar.

Spesifikasjoner

Maks fart: 18 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: Ingen (den amerikanske versjonen har -6 %)
Løpebånd: 2-lags, 59 x 152 cm
Treningsprogrammer: 10 (på 2 av dem kan du lagre egne program)
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth
Andre funksjoner: 10.1" LCD-skjerm, kompatibel med flere apper, vifte
Sammenleggbar: Nei
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt: 146 kg

Totalscore: 87/100

Basert på 5 tester. Pris fra 39 999,-

Pris fra 39 999,-

RunReviews (2015)

We really love the running area on the Sole TT8. Les saken

100
TreadmillReviews.net (2016)

Ideal for office park workout rooms and other light commercial fitness centers. Les saken

100
FitRated (2016)

Offering a competitively-priced blend of high performance components, digital entertainment support and programmable workouts. Les saken

88
Consumer Reports (2016)

A Recommended non-folding model that scored Excellent overall. Les saken (krever medlemskap)

84
Treadmill Doctor (2015)

With the TT8, you get as solid a unit as Sole makes. Les saken

65
Sole Fitness F85

86/100

Sole Fitness F85 er sammenleggbar. God støtdemping, byggekvalitet og lite støy gir også poeng. Tredemøllen har integrerte høyttalere, men disse er ikke av topp kvalitet. Noen savner også litt flere treningsprogrammer og funksjoner, og Treadmill Doctor opplever den som noe utdatert. Kildene trekker også for korte håndtak og at maskinen tar stor plass på gulvet når den er i bruk.

Spesifikasjoner

Maks fart: 18 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 59 x 152 cm
Treningsprogrammer: 10 (på 2 av dem kan du lagre egne program)
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth
Andre funksjoner: 10" LCD-skjerm, kompatibel med flere ulike apper, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt: 129 kg

Totalscore: 86/100

Basert på 4 tester. Pris fra 21 999,-

Pris fra 21 999,-

TreadmillReviews.net (2016)

Sole isn’t overreaching when they claim it’s the world’s best folding treadmill. Les saken

100
FitRated (2016)

For the most avid runners or homes with multiple exercisers it’s one of the best choices available when priced at $1999. Les saken

94
Top Ten Reviews (2016)

Designed well, offering you features and functions that will help you achieve your fitness goals. Les saken

83
Treadmill Doctor (2017)

Still has a solid design and good components but the design is quite dated compared with the competition. Les saken

67
NordicTrack X9i

85/100

NordicTrack X9i er spesielt egnet for gåing, og på grunn av den høye maksimale stigningsprosenten kan man brenne mange kalorier. Den gir god støtdemping og har stor løpeflate. Fra 2016 har den fått et mer stillegående system enn tidligere versjoner. TreadmillReviews.net og FitRated mener den er litt for høyt priset, og Treadmill Doctor tror designet gjør at den må repareres mer enn andre maskiner.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 40 %
Maks helning: - 6 %
Løpebånd: 1-lags, 55 x 152 cm
Treningsprogrammer: 44
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth (støtter kun smart-enheter via iFit-appen og kompatible pulsbelter)
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, 10" pekeskjerm med innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, to vifter
Sammenleggbar: Nei
Maks brukervekt: 145 kg
Produktvekt: 145 kg

Totalscore: 85/100

Basert på 3 tester. Pris fra 25 495,-

Pris fra 25 495,-

TreadmillReviews.net (2017)

One of the year’s best cardio trainers for serious walkers. Les saken

100
FitRated (2017)

Just about anyone would be a satisfied owner, although some people would prefer the X11’s extra horsepower for running. Les saken

94
Treadmill Doctor (2017)

Easily the most versatile treadmill ever built! Les saken

61
Life Fitness F3 Folding Go

83/100

Life Fitness F3 Folding Go er sammenleggbar. Den får pluss for god byggekvalitet, behagelig støtdemping og at den er stillegående. Minuspoeng for kort løpebånd og at den tar en del plass på gulvet når den er i bruk. Consumer Reports mener den ikke har optimal brukervennighet, men det er ikke de andre kildene enige i. Den har relativt få funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Finnes i en annen versjon, F3 Folding Track, som har flere treningsprogrammer, USB-inngang, Bluetooth, NFC, pekeskjerm og holder til mobil eller iPad, og den er kompatibel med flere apper og enheter.

Spesifikasjoner

Maks fart: 16 km/t
Maks stigning: 12 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 140 x 51 cm
Treningsprogrammer: 14 (inkludert to du kan lage selv)
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Nei
Tilkobling: Ikke oppgitt
Andre funksjoner: LCD-display, nettbrettholder
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 159 kg
Produktvekt: 120 kg

Totalscore: 83/100

Basert på 5 tester. Pris fra 33 608,-

Pris fra 33 608,-

FitRated (2016)

Top option for shoppers seeking a sturdy folding treadmill with the high quality of a non-folding cardio trainer. Les saken

91
Treadmill Running Machine Review (2017)

A seriously high-quality running machine that uses premium components to deliver a smooth, quiet and comfortable workout. Les saken

88
Top Ten Reviews (2017)

Comes with valuable features and is extremely customizable, but it's slower and less powerful than most other treadmills in our review. Les saken

85
Consumer Reports (2017)

Performance on our durability test - simulating a half-year of usage - was excellent. Les saken (krever medlemskap)

75
RunReviews (2016)

You get the advanced cushioning, console choices, incline capability, heart rate monitoring and a nice amount of built-in workouts. Les saken

75
NordicTrack X7i

83/100

NordicTrack X7i har mange treningsprogrammer og stort løpebånd som kan stilles inn i nedoverbakke eller bratt oppoverbakke. Den er forholdsvis stillegående og lett å sette opp. TreadmillReviews.net mener motoren ikke er tilpasset løping, men at den fungerer utmerket til gåing. FitRated trekker noe for simpel LCD-skjerm og 1-lags løpebånd som ikke er like slitesterkt som 2-lags. RunReviews har bittelitt å utsette på designet og støtdempingen, mens TreadmillReviews.net trekker frem dempingen som positivt.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 40 %
Maks helning: -3 %
Løpebånd: 1-lags, 55 x 152 cm
Treningsprogrammer: 38
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth (støtter kun smart-enheter via iFit-appen og kompatible pulsbelter)
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, justerbar nettbrettholder, vifte, 7" LCD-display, støtdemping som kan slås av og på etter behov
Sammenleggbar: Nei
Maks brukervekt: 115 kg
Produktvekt: 172 kg

Totalscore: 83/100

Basert på 4 tester. Pris fra 20 495,-

Pris fra 20 495,-

TreadmillReviews.net (2016)

A great fitness machine for just about anyone. Les saken

100
RunReviews (2017)

We like it a lot because this machine has the answer to many limitations other treadmills impose. Les saken

88
FitRated (2016)

A comfortable, amenity-rich way to quickly get fit without training at high speeds Les saken

86
Treadmill Doctor (2016)

Huge belt surface and high incline make this, along with the other incline trainers, the most versatile treadmill on the planet! Les saken

57
ProForm Premier 1300

82/100

ProForm Premier 1300 er sammenleggbar. Den har kraftig motor, god støtdemping og er stillegående. Løpemøllen er velutstyrt, men trekkes for mangel på USB-lader til nettbrett. Trekkes også noe for korte håndtak og kortere løpebånd enn på flere andre tredemøller.

Spesifikasjoner

Maks fart: 22 km/t
Maks stigning: 12 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 51 x 152 cm
Treningsprogrammer: 34
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, 10" Touch-fargeskjerm med innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 125 kg
Produktvekt: 86 kg

Totalscore: 82/100

Basert på 4 tester.

RunReviews (2016)

It bridges the gap between the Sport series and Pro series quite nicely, giving you the best of both worlds. Les saken

88
TreadmillReviews.net (2016)

With smart modern features and high performance, it’s a good value at the $1,000 sale price. Les saken

88
FitRated (2015)

It’s a good buy for $2,499 and an excellent value when purchased on sale. Les saken

86
Treadmill Doctor (2017)

The Premier 1300 is far better than most of the competition on the market in the same price Les saken

67
Sole Fitness F63

81/100

Sole Fitness F63 har kraftig motor, god støtdemping og er sammenleggbar. Løpemøllen får også poeng for god byggekvalitet til en god pris. Et pluss at maskinen veier forholdsvis lite, men får noe minuspoeng for at den kan ha noe treg akselereasjon. Håndtakene på siden kunne gjerne vært lengre. Fra 2016 har den Bluetooth og kompabilitet med flere treningsapper.

Spesifikasjoner

Maks fart: 18 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 51 x 152 cm
Treningsprogrammer: 8 (inkludert to du kan lage selv)
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth
Andre funksjoner: 6.5" LCD-skjerm, kompatibel med flere treningsapper, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 150 kg
Produktvekt: 115 kg

Totalscore: 81/100

Basert på 4 tester. Pris fra 15 999,-

Pris fra 15 999,-

TreadmillReviews.net (2016)

Excellent value for at-home cardio training. Les saken

100
FitRated (2016)

The most affordable way to get a club-quality treadmill workout at home. Les saken

87
Consumer Reports (2016)

A Recommended budget folding model that scored Excellent overall. Les saken (krever medlemskap)

81
Treadmill Doctor (2017)

Upgrades in the motor and walk area make this one nearly irresistible at the $1,000 price point. Les saken

56
Reebok ONE GT60

80/100

Reebok ONE GT60 er sammenleggbar, lett å sette opp og har god støtdemping. Minuspoeng for få funksjoner og lav kapasitet sammenlignet med andre i nesten samme prisklasse. Den trekkes også for støynivå ved høy fart.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 51 x 145 cm
Treningsprogrammer: 37
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med Polar pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: USB, AUX
Andre funksjoner: 7” LCD-skjerm, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 140 kg
Produktvekt: 103 kg

Totalscore: 80/100

Basert på 1 test. Pris fra 13 999,-

Pris fra 13 999,-

Treadmill Running Machine Review (2016)

A good middle of the road treadmill with a really good range of programmes to stop you getting bored easily and it's very nice to run on. Les saken

80
Reebok TT3.0 Titanium

79/100

Reebok TT3.0 Titanium er sammenleggbar, brukervennlig og har god støtdemping. Viften er imidlertid ikke helt optimal.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 16 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 1-lags, 51 x 150 cm
Treningsprogrammer: 17 (inkludert 4 du kan lage selv)
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, USB, Bluetooth
Andre funksjoner: Run on Earth-kompatibel, 7" LCD-skjerm, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 145 kg
Produktvekt: 109 kg

Totalscore: 79/100

Basert på 1 test. Pris fra 19 999,-

Pris fra 19 999,-

Treadmill Running Machine Review (2016)

But there's an issue with its price as it has some serious competition from other treadmills with better specs. Les saken

79
Reebok TT1.0 Titanium

78/100

Reebok TT1.0 Titanium kan legges sammen når den ikke er i bruk. Løpemøllen har god støtdemping og brukervennlighet, men Treadmill Running Machine Reviews mener den er for høyt priset og mangler en del interaktive funksjoner.

Spesifikasjoner

Maks fart: 18 km/t
Maks stigning: 16 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 50 x 140 cm
Treningsprogrammer: 17 (inkludert 4 du kan lage selv)
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, USB, Bluetooth
Andre funksjoner: 5" LCD-skjerm, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 135 kg
Produktvekt: 90 kg

Totalscore: 78/100

Basert på 1 test.

Treadmill Running Machine Review (2016)

But the issue is the price - the TT1.0 simply isn't worth over £1300. Les saken

78
NordicTrack C 1650

77/100

NordicTrack C 1650 gir deg mye for pengene. Den består av kvalitetsdeler, har relativt stor løpeflate og mange funksjoner. Noen savner mulighet til å sette løpebåndet i nedoverbakke, og den kan være litt kronglete å sette opp. Løpemøllen kan legges sammen for enkel lagring, men tar forholdsvis mye plass når den er satt opp og klar for bruk.

Spesifikasjoner

Maks fart: 22 km/t
Maks stigning: 12 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 51 x 152 cm
Treningsprogrammer: 34
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth (støtter kun smart-enheter via iFit-appen og kompatible pulsbelter)
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, 10" pekeskjerm med innebygd Android-nettleser, justerbar nettbrettholder, vifte, støtdemping som kan slås av og på etter behov
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 125 kg
Produktvekt: 93 kg

Totalscore: 77/100

Basert på 5 tester.

FitRated (2015)

A best buy at the $1,299 sale price. Les saken

93
Consumer Reports (2017)

A Recommended folding model that rated Excellent overall. Les saken (krever medlemskap)

83
RunReviews (2015)

A solid choice regardless of your workout goals and level of fitness. Les saken

75
TreadmillReviews.net (2017)

Can be an especially good deal for walkers and joggers, and it might also serve runners for a good four or five years. Les saken

75
Treadmill Doctor (2017)

We would step up to the 1750 model from the same company unless you have budget limitations. Les saken

61
Proform Power 995i

77/100

ProForm Power 995i gir deg god valuta for pengene. Den passer de aller fleste gåere/løpere, men maratonløpere burde se seg om etter en annen tredemølle. Den har god støtdemping, relativt stor løpeflate og er lett å installere. Løpemøllen er funksjonsrik til å være av de billigere alternativene på markedet. Den kunne gjerne hatt mer kompakt størrelse.

Spesifikasjoner

Maks fart: 22 km/t
Maks stigning: 12 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 51 x 152 cm
Treningsprogrammer: 30
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX, Bluetooth (støtter kun smart-enheter via iFit-appen)
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, nettbrettholder, LED-display, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 135 kg
Produktvekt: 92 kg

Totalscore: 77/100

Basert på 4 tester. Pris fra 16 999,-

Pris fra 16 999,-

TreadmillReviews.net (2017)

Seriously consider the 995i if you’re seeking a good quality treadmill that should last three years or longer. Les saken

100
FitRated (2017)

For its price, the ProForm Power 995i is a quality buy. Les saken

89
Consumer Reports (2015)

Excellent ergonomics. Les saken

68
Treadmill Doctor (2017)

A great bargain for the money but don't think this can be used by a marathon runner and have it hold up. Les saken

50
Horizon Fitness Adventure 3

74/100

Horizon Fitness Adventure 3 er sammenleggbar, brukervennlig og veier lite. Den har godt byggemateriale, støyer lite og har god støtdemping, men minuspoeng for kort løpebånd og at den tar en del plass på gulvet når den er i bruk. Kildene trekker også noe for at pulsbelte ikke er inkludert.

Spesifikasjoner

Maks fart: 18 km/t
Maks stigning: 10 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 51 x 140 cm
Treningsprogrammer: 12
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX
Andre funksjoner: ViaFit- og Passport-kompatibel, 5.75" LCD-skjerm, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 137 kg
Produktvekt: 81 kg

Totalscore: 74/100

Basert på 5 tester.

FitRated (2016)

Offers excellent value as a walker’s treadmill. Les saken

88
RunReviews (2015)

For runners, the Adventure 5 from Horizon would be a better choice. Les saken

75
Consumer Reports (2017)

A folding model that rated Very Good overall. Les saken (krever medlemskap)

70
Treadmill Doctor (2015)

I believe the "adventure" part of this treadmill is finding out that you got a solid machine for your $1k. Les saken

50
Life Fitness F1 Smart Folding

74/100

Life Fitness F1 Smart Folding er sammenleggbar, forholdsvis lett og får skryt for byggekvalitet. FitRated mener den passer best til å gå på, heller enn å løpe, spesielt hvis du er lang. Trekkes noe for prisen, og display og utvalg av treningsprogrammer kunne vært bedre.

Spesifikasjoner

Maks fart: 16 km/t
Maks stigning: 12 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 51 x 140 cm
Treningsprogrammer: 7
Trådløs pulsmåler: Pulsbelte (inkludert)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Nei
Tilkobling: iPod-docking (kompatibel med iPod Touch (1. og 2. generasjon), iPod Nano (5. generasjon og tidligere), iPod med Video og iPod Classic)
Andre funksjoner: Kompatibel med flere apper
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 137 kg
Produktvekt: 118 kg

Totalscore: 74/100

Basert på 3 tester. Pris fra 22 995,-

Pris fra 22 995,-

FitRated (2016)

The F1 is high quality but faces good competition from the F3, which costs little more. Les saken

91
Treadmill Doctor (2017)

You pay for the Lifefitness name but you get a decent quality machine. Les saken

50
Vision Fitness TF40 Classic

74/100

Vision Fitness TF40 Classic er sammenleggbar, stillegående, har god byggekvalitet og kraftig motor. Løpebåndet er vokset og krever ikke vedlikehold. TF40 Classic er basisversjonen med få funksjoner og treningsprogrammer. Finnes i to andre mer utstyrte modeller, TF40 Elegant og Touch, der sistnevnte er den mest avanserte. Denne har 15 programmer, er kompatibel med iPod og iPhone, Passport og ViaFit, og den har pekeskjerm, integrerte høyttalere og pulsbelte inkludert.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 51 x 152 cm
Treningsprogrammer: 5
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med Polar pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Nei
Tilkobling: USB (kun lading)
Andre funksjoner: LED-skjerm
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 182 kg
Produktvekt: 126 kg

Totalscore: 74/100

Basert på 3 tester. Pris fra 20 995,-

Pris fra 20 995,-

Top Ten Reviews (2016)

Is customizable and has a lot to offer, but most of its convenience features cost extra. Les saken

81
TreadmillReviews.net (2016)

So while the price tag is steep, if you want a reliable treadmill that will last, we definitely recommend the TF40 folding treadmill. Les saken

75
Treadmill Doctor (2016)

Very solidly built machine but if you don't need the ability to fold, why pay the extra $200. Les saken

67
Vision Fitness TF20 Classic

71/100

Vision Fitness TF20 Classic er sammenleggbar og har vokset løpebånd som ikke krever vedlikehold. Treadmill Doctor mener tredemøllen er ganske robust, men til denne prisen burde delene vært av noe høyere kvalitet. ConsumerReports synes brukervennligheten kunne vært bedre. TF20 Classic er basisversjonen med få funksjoner og treningsprogrammer. Finnes i to andre mer utstyrte versjoner, TF20 Elegant og Touch, der sistnevnte er den mest avanserte. Denne har 15 programmer, er kompatibel med iPod og iPhone, Passport og ViaFit, og den har pekeskjerm, integrerte høyttalere og pulsbelte inkludert.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 15 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 2-lags, 51 x 145 cm
Treningsprogrammer: 5
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med Polar pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Nei
Høyttalere: Nei
Tilkobling: USB (kun lading)
Andre funksjoner: LED-skjerm
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 170 kg
Produktvekt: 122 kg

Totalscore: 71/100

Basert på 2 tester. Pris fra 16 995,-

Pris fra 16 995,-

Consumer Reports (2017)

Performance on our durability test - simulating a half-year of usage - was very good. Les saken (krever medlemskap)

74
Treadmill Doctor (2016)

A good looking design and quite a solid machine for the money. Les saken

67
NordicTrack C 700

68/100

NordicTrack C 700 er en sammenleggbar basismodell, som likevel har mange funksjoner. Den anbefales ikke for seriøse løpere, og den trekkes for svak motor og dårlig kvalitet på løpedelene. Løpebåndet kan være kort for lange løpere.

Spesifikasjoner

Maks fart: 20 km/t
Maks stigning: 10 %
Maks helning: Ingen
Løpebånd: 1-lags, 51 x 140 cm
Treningsprogrammer: 20
Trådløs pulsmåler: Kompatibel med pulsbelte (følger ikke med)
Pulskontroll: Ja
Høyttalere: Ja
Tilkobling: AUX
Andre funksjoner: iFit-kompatibel, justerbar nettbrettholder, vifte
Sammenleggbar: Ja
Maks brukervekt: 125 kg
Produktvekt: 93 kg

Totalscore: 68/100

Basert på 4 tester.

RunReviews (2016)

For an entry level machine, the new C 700 from NordicTrack is very hard to beat. Les saken

100
FitRated (2015)

The C 700 Treadmill is low-priced and feature-rich. However, it doesn’t carry a long warranty and isn’t constructed for long-term durability. Les saken

77
TreadmillReviews.net (2015)

Appeals mainly to walkers, who like its power incline and workout options. Les saken

50
Treadmill Doctor (2017)

Solid treadmill for the money but some short cuts have to be taken to get a treadmill down to this price. Les saken

44
#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn