Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Annonse

Testvinnende tredemølle

Basert på flere forbrukertester blir NordicTrack Commercial 1750 beste tredemølle. Det er en av de dyreste og mest avanserte tredemøllene i testen, men skal være verdt pengene for den seriøse løper.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

I denne testen finner du stor variasjon mellom produktene med tanke på pris og funksjoner, men vi har avgrenset til tredemøller under 35.000 kr. I tillegg har vi utelatt spesielle typer, som for eksempel tredemøller med skrivebord til kontorarbeid. De fleste løpemaskinene befinner seg i prissjiktet 15.000-25.000 kr.

Øke motivasjonen

Noe av det mest positive ved å ha en tredemølle hjemme er at du slipper å dra til et treningssenter eller ut i vær og vind hver gang du har lyst til å trene. Det er bare å slenge på seg treningstøy og sette i gang. I teorien vil dette gjøre dørstokkmila mer overkommelig, men motivasjonen kan dale hvis tredemøllen er lite brukervennlig og mangler de egenskapene du ønsker i en løpemaskin.

For å raskt finne frem til den som passer best for deg, kan du gå rett til resultatlisten og sammenligne tredemøllene som er testet. Ønsker du å vite mer om hva du bør tenke på før du kjøper tredemølle, kan du fortsette å lese under.

Løper du heller ute året rundt? Da kan det være fint å ha den beste pulsklokken med GPS.

Tredemølle vs. løping ute

Mange liker spesielt godt å kjøre intervaller på tredemølle, fordi det gir mye bedre kontroll over intensitet og tid enn på en løpetur ute. Flere profesjonelle løpere har gått ut og sagt at de mener det kan være mer effektivt å løpe på mølle enn ute, spesielt ved intervalltrening.

Løping på tredemølle gir imidlertid en litt annerledes belastning på kroppen enn løping ute, blant annet fordi du har null luftmotstand, helt jevnt underlag og får ekstra "drahjelp" av løpebåndet som ruller raskt under deg. For å veie opp for dette og øke energibruken, mener flere at du alltid bør sette stigning på tredemøllen til 1 %.

Det kan også være en fordel å gjøre noen styrke- og balansetreningsøvelser for leggene og anklene etter løping på tredemølle, fordi du belaster beinene annerledes, aktiverer litt færre muskler og trener balansen mindre enn når du er ute i skog og mark på ujevnt underlag. Tåhev er eksempel på en øvelse som er fin når du skal bruke musklene i leggene og trene balansen.

Illustrasjon Tredemølle Touch-screen HR Pulsmåler
Bakkeløp: Alle tredemøllene kan stilles inn med minst 10 % maksstigning, og noen kan til og med stilles inn slik at du kan løpe i nedoverbakke, med helning på opptil 6 %.
Sjekkliste før kjøp

Nedenfor har vi ramset opp en del punkter det kan være lurt å tenke gjennom før du investerer i en tredemølle.

Hvordan skal den brukes?
 • Skal du gå eller jogge mest? Bruker du den i hovedsak til å gå på, kan du klare deg med en enklere og billigere versjon.
 • Skal den stues vekk når den ikke er i bruk, eller får den en fast plass? Noen av løpemøllene er enklere å flytte på og oppbevare, fordi de er sammenleggbare og/eller forholdsvis lette. De tyngste tredemøllene veier rundt 150 kg, mens den letteste ligger på 79 kg.
Hvem skal bruke den?
 • Er du høy og har lange bein, må du ha lengre løpeflate for å kunne utnytte steget ditt godt nok, og du bør se etter maskiner med minst 150 cm løpebånd. Tredemøllene har også vektbegrensninger du må ta hensyn til.
 • Skal flere personer bruke den hver dag? Da kan det være lurt å gå for maskinene som er beregnet på kommersiell eller lett kommersiell bruk, ettersom disse skal tåle mange timers løping hver dag.
Hvor seriøs er du?
 • Du får informasjon om fart, stigningsprosent, tid og kalorier på alle løpemøller, med mulighet til å stille inn dette manuelt. Ønsker du automatisk variasjon i treningsøkten, bør du se etter en maskin med mange forhåndsinnstilte løpeprogrammer, kompabilitet med treningsapper og/eller mulighet til å opprette egne programmer.
 • Det er også en del forskjeller mellom modellene når det gjelder topphastighet og bakkeprosent/stigning.
 • Noen tredemøller kan stilles inn slik at du løper i nedoverbakke og bruker andre muskler enn ellers.
 • Tredemøllene har enten 1- eller 2-lags løpebånd. Det er mest vanlig at de dyreste tredemøllene har 2-lags, mens de billigste ofte har 1-lags løpebånd. 2-lags er mer slitesterkt, stillegående og litt mykere å løpe på enn 1-lags løpebånd.

På tide å bytte ut løpetightsen? Se hvilken treningstights for damer som er best.

Vil du måle pulsen?
 • Alle tredemøllene har pulsmåler på håndtaket, men det er ikke alltid like godt å løpe mens du holder deg fast. Flere modeller er kompatible med pulsbelter, men du må ofte kjøpe belte separat. Du kan selvsagt også bruke pulsklokke uten å koble opp mot tredemøllen.
 • Noen modeller har også pulskontroll, som gir deg muligheten til å jobbe innenfor riktig pulssone på en enkel måte, ved at maskinen automatisk stiller opp og ned intensiteten etter pulsen din.
Vil du underholdes?
 • Flere løpemøller har integrerte høyttalere, samt NFC, Bluetooth, USB og/eller AUX-tilkobling. Dermed har du muligheten til å koble opp mobilen din, nettbrettet eller andre enheter for blant annet å spille av musikk. Noen har også innebygd nettleser som kan kobles til Wi-Fi, slik at du ikke trenger å koble til en annen enhet for å surfe og underholdes.
 • Trenger du en mer realistisk løpefølelse? Da bør du se etter modeller som er kompatible med iFit Coach eller Passport. Dette er programmer som gjør at du kan se bilder av "forbipasserende" landskap mens du løper, og samtidig blir stigning og motstand automatisk stilt inn etter landskapet du "løper i". Programmene må kjøpes separat.
 • Flere tredemøller har holder til nettbrett og telefon.

I produktbeskrivelsene under vil du finne info om de viktigste funksjonene og spesifikasjonene til hver enkelt tredemølle, slik at du kan gjøre et veloverveid valg ut fra hvilke behov du har.

Illustrasjon Tredemølle Touch-screen HR Pulsmåler
Pulsmåler: Alle modellene har pulsmåler på håndtakene, og mange kan i tillegg kobles opp mot pulsbelte.
Handle fra utlandet?

I resultatlisten finner du i all hovedsak tredemøller som er å få kjøpt i Norge, men vi har også inkludert noen tredemøller som kun kan sendes til Norge fra utenlandsk butikk. Bestiller du fra utlandet, må du huske på å ta med i beregningen at det tilkommer toll og merverdiavgift.

Løper du mye på hardt underlag? Oppdag de beste løpeskoene.

Testgrunnlaget

En del av kildene i denne samletesten opererer med en modell som gjør at de tjener penger på linker til diverse nettbutikker, og dette kan så tvil om troverdigheten deres. Vi har valgt ut de anmelderne som best forklarer hvordan de utfører testene, tjener penger på nettsiden og forholder seg til produsentene, da vi mener dette er aspekter som har stor innvirkning på objektiviteten. Ved å inkludere disse kildene blir testgrunnlaget for hvert produkt større, og på denne måten kommer vi forhåpentligvis nærmere sannheten om hver enkelt tredemølle.

Vi gjør ellers oppmerksom på at produsentene kan ha gjort små endringer på de ulike modellene fra år til år, uten å endre navn på produktet, og uten at vi eller testkildene har fått vite om det. Vi tror forskjellene i så fall er såpass små at det likevel er grunnlag for å sammenligne eldre og nyere tester.

Amerikanske tester og modeller

Modellnavn er ofte helt identiske i USA og i Europa, men det kan likevel være noen forskjeller i tekniske spesifikasjoner. Ulikhetene ser imidlertid ut til å være så små at vi velger å bruke amerikanske tester som grunnlag i samletesten. Forskjeller i garanti og service fra produsentene kan dog være store mellom de to kontinentene, så vi ber deg se bort fra kommentarer angående dette fra de amerikanske kildene.

Si ifra til oss hvis du er uenig i vurderingene våre.

RESULTATER

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750

Resultatet er basert på 5 tester.
93
Reebok Jet 200

Reebok Jet 200

Resultatet er basert på 1 test.
90
ProForm Endurance M7

ProForm Endurance M7

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 12 995,-

Pris fra 12 995,-

88
Sole Fitness TT8

Sole Fitness TT8

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 24 999,-

Pris fra 24 999,-

87
Sole Fitness F85

Sole Fitness F85

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 16 999,-

Pris fra 16 999,-

86
Life Fitness F3 Folding Go

Life Fitness F3 Folding Go

Resultatet er basert på 5 tester.
85
NordicTrack X9i

NordicTrack X9i

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 34 990,-

Pris fra 34 990,-

85
ProForm Premier 1300

ProForm Premier 1300

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 23 999,-

Pris fra 23 999,-

82
Sole Fitness F63

Sole Fitness F63

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 14 999,-

Pris fra 14 999,-

81
Reebok ONE GT60

Reebok ONE GT60

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 15 999,-

Pris fra 15 999,-

80
Reebok TT3.0 Titanium

Reebok TT3.0 Titanium

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 14 495,-

Pris fra 14 495,-

79
Reebok TT1.0 Titanium

Reebok TT1.0 Titanium

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 10 495,-

Pris fra 10 495,-

78
Life Fitness F1 Smart Folding

Life Fitness F1 Smart Folding

Resultatet er basert på 4 tester.
74
Vision Fitness TF40 Classic

Vision Fitness TF40 Classic

Resultatet er basert på 3 tester.
74
Horizon Fitness Adventure 5

Horizon Fitness Adventure 5

Resultatet er basert på 4 tester.
72
Vision Fitness TF20 Classic

Vision Fitness TF20 Classic

Resultatet er basert på 2 tester.
71
Horizon Fitness Adventure 3

Horizon Fitness Adventure 3

Resultatet er basert på 6 tester.
70
NordicTrack C700

NordicTrack C700

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 14 999,-

Pris fra 14 999,-

68
Proform Performance 600i

Proform Performance 600i

Resultatet er basert på 3 tester.
59
Proform Performance 400i

Proform Performance 400i

Resultatet er basert på 3 tester.
47

Utfyllende resultater

Nedenfor kan du lese mer om produktene og se hvilke testkilder poengsummene baserer seg på.

NordicTrack Commercial 1750

93/100

NordicTrack Commercial 1750 er en sammenleggbar basismodell i den kommersielle serien til NordicTrack. Den scorer høyt på grunn av valuta for pengene, kraftig motor og god støtdemping. Pluss for mange gode funksjoner, som 7" pekeskjerm, integrerte høyttalere, justerbar nettbrettholder, AUX, iFit Coach Bluetooth-pulsbelte og tre vifter. Den har også pulskontroll, 38 innebygde treningsprogrammer og fart på inntil 22 km/t. Den har en maks stigning på 15 % og nedoverbakke på opptil 3 %. Den trekkes for kronglete oppsett og vekt på 130 kg. 2-lags løpebånd på 55 x 152 cm og maks brukervekt på 125 kg.

Totalscore: 93/100

Basert på 5 tester.

RunReviews (2015)

It’s tough to find another machine with all of these capabilities and features for such a great price. Les saken

100
TreadmillReviews.net (2016)

A high quality treadmill all-around for walkers and runners Les saken

100
Top Ten Reviews (2016)

A high-tech treadmill that offers the perfect combination of connectivity and precision training. Les saken

99
FitRated (2016)

Has impressive performance specs, plenty of programming, and extra features to provide good comfort and ongoing motivation. Les saken

98
Treadmill Doctor (2017)

Our Treadmill of the Year pick for 2017! Les saken

67
Reebok Jet 200

90/100

Reebok Jet 200 er veldig enkel å sette sammen, har komfortabel støtdemping, godt design og er forholdsvis støysvak. Er kompatibel med pulsbelte, men dette må kjøpes i tillegg. Den har LED-skjerm, vifte og integrerte høyttalere, samt USB og AUX-tilkobling. Toppfart er 18 km/t, maks stigning på 15 %, og den takler personvekt på 120 kg. Den kommer med 24 treningsprogrammer og kan gjøre en kroppsfettanalyse. 1-lags løpebånd på 46 x 140 cm og kan være lite for lange løpere. Maskinen veier 95 kg.

Totalscore: 90/100

Basert på 1 test.

Treadmill Running Machine Review (2016)

In short, we think it's a winner! Les saken

90
ProForm Endurance M7

88/100

ProForm Endurance M7 er sammenleggbar, brukervennlig, har sterk motor og god støtdemping. Den trekkes for mangel på mulighet for brukerprofiler, og den er ikke spesielt støysvak. Har integrerte høyttalere og AUX, men ellers få funksjoner og tilkoblingsmuligheter. Kommer med en liten LCD-skjerm og 18 forhåndsinnstilte programmer. Tredemøllen er kompatibel med Polar pulsbelte, men dette er ikke inkludert, og pulsmålerne på håndtakene kan være unøyaktige. Den har maksfart på 18 km/t og kan ha stigningsprosent på opptil 10. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 125 kg. Selve maskinen er lett og veier bare 79 kg.

Totalscore: 88/100

Basert på 1 test. Pris fra 12 995,-

Pris fra 12 995,-

Treadmill Running Machine Review (2014)

Full size deck, big motor, comfortable to run on and a console that's basic, but easy to use. Les saken

88
Sole Fitness TT8

87/100

Sole Fitness TT8 er laget for lett kommersiell bruk, eller opptil 5 t daglig bruk, og passer derfor utmerket i trimrommet på kontoret eller i en familie der flere bruker møllen. Får pluss for god støtdemping, materialkvalitet og lavt støynivå. Også poeng for mange funksjoner, som Bluetooth, AUX, 10.1" LCD-skjerm, integrerte høyttalere, kompatibel med flere apper, har vifte og pulskontroll. Den kan kobles mot pulsbelte, men dette er ikke inkludert. Den har 10 ulike programmer, og på to av dem kan du lagre ditt eget treningsprogram. Har en maksfart på 18 km/t. Den kan ha stigning på maks 15 % og en nedoverbakke på inntil 6 %. Trekkes for at den ikke er sammenleggbar og en vekt på 146 kg. 2-lags løpebånd på 59 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg.

Totalscore: 87/100

Basert på 5 tester. Pris fra 24 999,-

Pris fra 24 999,-

RunReviews (2015)

We really love the running area on the Sole TT8. Les saken

100
TreadmillReviews.net (2016)

Ideal for office park workout rooms and other light commercial fitness centers. Les saken

100
FitRated (2016)

Offering a competitively-priced blend of high performance components, digital entertainment support and programmable workouts. Les saken

88
Consumer Reports (2016)

A Recommended non-folding model that scored Excellent overall. Les saken (krever medlemskap)

84
Treadmill Doctor (2015)

With the TT8, you get as solid a unit as Sole makes. Les saken

65
Sole Fitness F85

86/100

Sole Fitness F85 er sammenleggbar. God støtdemping og lite støy gir også poeng. Den er utstyrt med Bluetooth, AUX, 10" LCD-skjerm, vifte og pulsbelte, men flere mener den burde hatt flere funksjoner. Tredemøllen har integrerte høyttalere, men disse er ikke av topp kvalitet. Den har 10 ulike programmer, inkludert to du kan lage selv, og den er kompatibel med flere ulike apper. Kan ha stigning på opptil 15 % og en maksfart på 18 km/t. 2-lags løpebånd på 59 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg. Maskinen veier 129 kg. Kildene trekker for korte håndtak, og Treadmill Doctor opplever den som noe utdatert.

Totalscore: 86/100

Basert på 4 tester. Pris fra 16 999,-

Pris fra 16 999,-

TreadmillReviews.net (2016)

Sole isn’t overreaching when they claim it’s the world’s best folding treadmill. Les saken

100
FitRated (2016)

For the most avid runners or homes with multiple exercisers it’s one of the best choices available when priced at $1999. Les saken

94
Top Ten Reviews (2016)

Designed well, offering you features and functions that will help you achieve your fitness goals. Les saken

83
Treadmill Doctor (2017)

Still has a solid design and good components but the design is quite dated compared with the competition. Les saken

67
Life Fitness F3 Folding Go

85/100

Life Fitness F3 Folding Go er sammenleggbar. Den får pluss for nøyaktig trådløs pulsmåler og god støtdemping, men trekkes for kort løpebånd og motorkapasitet med maksfart på 16 km/t. Consumer Reports mener den ikke har optimal brukervennighet. Den har nettbrettholder, men har relativt få funksjoner, tilkoblingsmuligheter og mangler høyttalere. Kommer med 14 programmer, inkludert to du kan lage selv. 2-lags løpebånd på 140 x 51 cm, maks brukervekt på 159 kg og maks stigning på 12 %. Maskinen veier 120 kg. Finnes i en annen versjon, F3 Folding Track, som har flere treningsprogrammer, USB-inngang, Bluetooth, NFC, pekeskjerm og holder til mobil eller iPad, og den er kompatibel med flere apper og enheter.

Totalscore: 85/100

Basert på 5 tester.

TreadmillReviews.net (2014)

A great option for most walkers and joggers who want a folding treadmill. Les saken

100
FitRated (2016)

Top option for shoppers seeking a sturdy folding treadmill with the high quality of a non-folding cardio trainer. Les saken

91
Top Ten Reviews (2017)

Comes with valuable features and is extremely customizable, but it's slower and less powerful than most other treadmills in our review. Les saken

85
Consumer Reports (2017)

Performance on our durability test - simulating a half-year of usage - was excellent. Les saken (krever medlemskap)

75
RunReviews (2016)

You get the advanced cushioning, console choices, incline capability, heart rate monitoring and a nice amount of built-in workouts. Les saken

75
NordicTrack X9i

85/100

NordicTrack X9i er spesielt egnet for gåing, og på grunn av den høye maksimale stigningsprosenten kan man brenne mange kalorier. Den gir god støtdemping, har pulskontroll, pulsbelte, 10" pekeskjerm, innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, integrerte høyttalere, AUX og to vifter. Den er iFit Coach-kompatibel og har 44 innebygde treningsapper. Fra 2016 har den fått et mer stillegående system enn tidligere versjoner. Maks fart er 20 km/t og stigning opp til hele 40 % og helning på opp mot 6 %. 1-lags løpebånd på 55 x 151 cm og maks brukervekt er 145 kg. Tredemøllen veier 145 kg. TreadmillReviews.net og FitRated mener den er litt for høyt priset, og Treadmill Doctor tror designet gjør at den må repareres mer enn andre maskiner.

Totalscore: 85/100

Basert på 3 tester. Pris fra 34 990,-

Pris fra 34 990,-

TreadmillReviews.net (2017)

One of the year’s best cardio trainers for serious walkers. Les saken

100
FitRated (2017)

Just about anyone would be a satisfied owner, although some people would prefer the X11’s extra horsepower for running. Les saken

94
Treadmill Doctor (2017)

Easily the most versatile treadmill ever built! Les saken

61
ProForm Premier 1300

82/100

ProForm Premier 1300 er sammenleggbar og har kraftig motor, god støtdemping og er stillegående. Den er velutstyrt med innebygd nettleser, god 10" Touch-fargeskjerm, integrerte høyttalere, AUX, justerbar nettbrettholder og vifte. Den har iFit Coach- og iPod-kompabilitet, samt 34 innebygde treningsapper med programmer. Tredemøllen har stigning på opptil 12 % og maksfart på 22 km/t. Maks brukervekt er 125 kg og løpebåndet er på 51 x 152 cm. Trekkes noe for kortere løpebånd enn på flere andre tredemøller. Trekkes også for korte håndtak og mangel på USB-lader til nettbrett. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette er ikke inkludert.

Totalscore: 82/100

Basert på 4 tester. Pris fra 23 999,-

Pris fra 23 999,-

RunReviews (2016)

It bridges the gap between the Sport series and Pro series quite nicely, giving you the best of both worlds. Les saken

88
TreadmillReviews.net (2016)

With smart modern features and high performance, it’s a good value at the $1,000 sale price. Les saken

88
FitRated (2015)

It’s a good buy for $2,499 and an excellent value when purchased on sale. Les saken

86
Treadmill Doctor (2017)

The Premier 1300 is far better than most of the competition on the market in the same price Les saken

67
Sole Fitness F63

81/100

Sole Fitness F63 har kraftig motor, god støtdemping og er sammenleggbar. Løpemøllen får også poeng for god byggekvalitet til en god pris. Den er godt utstyrt med 6.5" LCD-skjerm, integrerte høyttalere, AUX, pulsmåler med inkludert pulsbelte og vifte. Fra 2016 har den Bluetooth og kompabilitet med flere treningsapper. Tredemøllen har 8 programmer, inkludert de to du kan lagre selv. Maksfart er 18 km/t og den har stigning på opptil 15 %. 2-lags løpebånd på 51 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg. Selve maskinen veier forholdsvis lite med sine 115 kg. Kan ha noe treg akselereasjon.

Totalscore: 81/100

Basert på 5 tester. Pris fra 14 999,-

Pris fra 14 999,-

TreadmillReviews.net (2016)

Excellent value for at-home cardio training. Les saken

100
FitRated (2016)

The most affordable way to get a club-quality treadmill workout at home. Les saken

87
Consumer Reports (2016)

A Recommended budget folding model that scored Excellent overall. Les saken (krever medlemskap)

81
Treadmill Running Machine Review (2017)

Built to last, simple to use, effective and reliable. Les saken

80
Treadmill Doctor (2017)

Upgrades in the motor and walk area make this one nearly irresistible at the $1,000 price point. Les saken

56
Reebok ONE GT60

80/100

Reebok ONE GT60 er sammenleggbar, lett å sette opp og har god støtdemping. Har 7” LCD-skjern, integrerte høyttalere, USB, AUX, vifte og 37 programmer, men den trekkes den for få funksjoner og lav kapasitet sammenlignet med andre i nesten samme prisklasse. Den trekkes også for støynivå ved høy fart. Kan kobles mot Polar pulsbelte, men dette må kjøpes separat. Toppfart er på 20 km/t og maks stigning på 15 %. Løpebåndet er 51 x 145 cm og tåler brukervekt på 140 kg. Selve maskinen veier 103 kg.

Totalscore: 80/100

Basert på 1 test. Pris fra 15 999,-

Pris fra 15 999,-

Treadmill Running Machine Review (2016)

A good middle of the road treadmill with a really good range of programmes to stop you getting bored easily and it's very nice to run on. Les saken

80
Reebok TT3.0 Titanium

79/100

Reebok TT3.0 Titanium er sammenleggbar, brukervennlig og har god støtdemping. Har 7" LCD-skjerm, Bluetooth, USB og AUX. Den har 17 programmer, inkludert 4 du kan lage selv, og den er kompatibel med smartphone og nettbrett. Har også vifte, men denne er ikke helt optimal. Tredemøllen har mulighet for tilkobling til Polar pulsbelte, men dette må kjøpes i tillegg. Toppfart på 20 km/t og stigning på opptil 16 %. 1-lags løpebånd på 51 x 150 cm. Den veier 109 kg og tåler brukervekt på 145 kg.

Totalscore: 79/100

Basert på 1 test. Pris fra 14 495,-

Pris fra 14 495,-

Treadmill Running Machine Review (2016)

But there's an issue with its price as it has some serious competition from other treadmills with better specs. Les saken

79
Reebok TT1.0 Titanium

78/100

Reebok TT1.0 Titanium kan legges sammen når den ikke er i bruk. Løpemøllen har god støtdemping og brukervennlighet, men Treadmill Running Machine Reviews mener den er for høyt priset og mangler en del interaktive funksjoner. Den har 5" LCD-skjerm, 17 treningsprogrammer (inkludert 4 du kan programmere selv), USB-lader, AUX og integrerte høyttalere. Tredemøllen er kompatibel med trådløst pulsbelte, men dette følger ikke med som standard. Løpebåndet er på 50 x 140 cm, maksimal stigning er 16 % og maksfart er 18 km/t. Maksimal brukervekt er 135 kg, mens selve maskinen veier 90 kg.

Totalscore: 78/100

Basert på 1 test. Pris fra 10 495,-

Pris fra 10 495,-

Treadmill Running Machine Review (2016)

But the issue is the price - the TT1.0 simply isn't worth over £1300. Les saken

78
Life Fitness F1 Smart Folding

74/100

Life Fitness F1 Smart Folding får skryt for god støtdemping, byggekvalitet og energisparemodus. Den er sammenleggbar og har pulsmåler. Maksfart er 16 km/t og stigning er på opptil 12 %. Er kompatibel med tidlige versjoner av iPod. Fra 2016 kommer den med 7 løpeprogrammer og kompatibilitet med flere treningsapper. Den er forholdsvis lett med sine 118 kg. 2-lags løpebånd på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 137 kg. TreadmillReviews.net mener den er ganske stor når den er utslått, selv om selve løpebåndet kan bli for kort for lange løpere. Trekkes for at den er dyrere enn lignenede ikke-sammenleggbare modeller.

Totalscore: 74/100

Basert på 4 tester.

FitRated (2016)

The F1 is high quality but faces good competition from the F3, which costs little more. Les saken

91
TreadmillReviews.net (2014)

If you’re taller though and want to run, you might prefer a treadmill with a longer 60″ track. Les saken

75
Treadmill Doctor (2017)

You pay for the Lifefitness name but you get a decent quality machine. Les saken

50
Vision Fitness TF40 Classic

74/100

Vision Fitness TF40 Classic er sammenleggbar, stillegående, har god byggekvalitet og kraftig motor. Den har 2-lags vokset løpebånd på 51 x 152 cm som ikke krever vedlikehold. Gir mulighet for trådløs pulsmåler, men pulsbelte er ikke inkludert. Tredemøllen har stigning på maks 15 % og maksfart på 20 km/t. Den veier 126 kg og tåler en brukervekt på 182 kg. TF40 Classic er basisversjonen med få funksjoner, bare 5 treningsprogrammer og LED-skjerm. Finnes i to andre mer utstyrte modeller, TF40 Elegant og Touch, der sistnevnte er den mest avanserte. Denne har 15 programmer, er kompatibel med iPod og iPhone, Passport og ViaFit, og den har pekeskjerm, integrerte høyttalere og pulsbelte inkludert.

Totalscore: 74/100

Basert på 3 tester.

Top Ten Reviews (2016)

Is customizable and has a lot to offer, but most of its convenience features cost extra. Les saken

81
TreadmillReviews.net (2016)

So while the price tag is steep, if you want a reliable treadmill that will last, we definitely recommend the TF40 folding treadmill. Les saken

75
Treadmill Doctor (2016)

Very solidly built machine but if you don't need the ability to fold, why pay the extra $200. Les saken

67
Horizon Fitness Adventure 5

72/100

Horizon Fitness Adventure 5 er sammenleggbar, har innebygde høyttalere, AUX, plass for nettbrett, energisparesystem og 7.5" LCD-skjerm. Kildene synes det er en god tredemølle, men Treadmill Doctor mener du heller bør gå litt opp i pris for å få en som er bedre, og RunReviews mener den er noe overpriset. Den passer uansett ikke veldig seriøse løpere. Maskinen har opp mot 12 % stigning og maksfart på 20 km/t. Har pulsmåler på håndtaket, og mulighet for trådløs måling, men har ikke pulsbelte inkludert. Er iPod, ViewFit- og Passport-kompatibel og har 35 ulike løpeprogrammer. Løpebåndet er på 51 x 140 cm og tåler 148 kg. Den er veldig lett med sine 84 kg.

Totalscore: 72/100

Basert på 4 tester.

FitRated (2016)

Can fit most people’s needs in terms of power and offers extra muscle toning with its power incline. Les saken

86
RunReviews (2015)

Scores highly in terms of performance and quality. Les saken

75
TreadmillReviews.net (2014)

The programming is diverse and should satisfy almost any walker or runner, with marathon trainers excluded. Les saken

75
Treadmill Doctor (2014)

It is hard to justify this machine. Les saken

50
Vision Fitness TF20 Classic

71/100

Vision Fitness TF20 Classic har ikke optimal brukervennlighet og har for korte håndtak, men den er sammenleggbar og har god byggekvalitet. Gir mulighet for trådløs pulsmåler, men pulsbelte er ikke inkludert. Tredemøllen har stigning på maks 15 % og maksfart på 20 km/t. Den veier 122 kg, tåler brukervekt på 170 kg og har 2-lags løpebånd på 51 x 145 cm. TF20 Classic er basisversjonen med LED-skjerm, få funksjoner og bare 5 treningsprogrammer. Finnes i to andre mer utstyrte versjoner, TF20 Elegant og Touch, der sistnevnte er den mest avanserte. Denne har 15 programmer, er kompatibel med iPod og iPhone, Passport og ViaFit, og den har pekeskjerm, integrerte høyttalere og pulsbelte inkludert.

Totalscore: 71/100

Basert på 2 tester.

Consumer Reports (2017)

Performance on our durability test - simulating a half-year of usage - was very good. Les saken (krever medlemskap)

74
Treadmill Doctor (2016)

A good looking design and quite a solid machine for the money. Les saken

67
Horizon Fitness Adventure 3

70/100

Horizon Fitness Adventure 3 er sammenleggbar, brukervennlig og veier bare 81 kg. Den har godt byggemateriale, støyer lite og har god støtdemping, men trekkes noe for kort løpebånd på 51 x 140 cm. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX og energisparesystem. Kan måle pulsen trådløst, men pulsbelte er ikke inkludert. Den har stigning på maks 10 % og maksfart på 18 km/t. Den har en 5.75" LCD-skjerm, er kompatibel med ViewFit, Passport og har 12 løpeprogrammer. Maks brukervekt er 137 kg.

Totalscore: 70/100

Basert på 6 tester.

FitRated (2016)

Offers excellent value as a walker’s treadmill. Les saken

88
RunReviews (2015)

For runners, the Adventure 5 from Horizon would be a better choice. Les saken

75
Consumer Reports (2017)

A folding model that rated Very Good overall. Les saken (krever medlemskap)

70
Treadmill Doctor (2015)

I believe the "adventure" part of this treadmill is finding out that you got a solid machine for your $1k. Les saken

50

Vis alle tester (+1)

TreadmillReviews.net (2014)

This is an affordable treadmill for walkers. You could expect this product to endure for at least a few years. Les saken

50
NordicTrack C700

68/100

NordicTrack C700 er en sammenleggbar basismodell, som likevel har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, vifte, justerbar nettbrettholder og er kompatibel med iFit Coach og iPod. Den anbefales ikke for seriøse løpere, og den trekkes for svak motor og dårlig kvalitet på løpedelene. Den har 20 treningsprogrammer og pulsmåler på håndtak. Kan oppnå maksfart på 20 km/t og maks stigning på 10 %. Den har 1-lags løpebånd på 51 x 140 cm, som kan være kort for lange løpere, og den tåler brukervekt på opptil 125 kg. Tredemøllen veier 93 kg.

Totalscore: 68/100

Basert på 4 tester. Pris fra 14 999,-

Pris fra 14 999,-

RunReviews (2016)

For an entry level machine, the new C 700 from NordicTrack is very hard to beat. Les saken

100
FitRated (2015)

The C 700 Treadmill is low-priced and feature-rich. However, it doesn’t carry a long warranty and isn’t constructed for long-term durability. Les saken

77
TreadmillReviews.net (2015)

Appeals mainly to walkers, who like its power incline and workout options. Les saken

50
Treadmill Doctor (2017)

Solid treadmill for the money but some short cuts have to be taken to get a treadmill down to this price. Les saken

44
Proform Performance 600i

59/100

Proform Performance 600i er en forholdsvis billig basismodell som kan legges sammen. Den har innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte og pulsmåler på håndtakene. Den er kompatibel med pulsbelte, men dette må kjøpes separat. Den passer best til gange og rolig jogg, og den trekkes for korte håndtak, svak motor og lav kvalitet på deler og materiale. På LED-skjermen kan du velge mellom 22 ulike treningsapper, men noen opplever oppsettet på skjermen som uvant og litt kronglete. Den er iPod- og iFit Coach-kompatibel, men får minus for mangel på USB-lader for enheter. Tredemøllen har maks stigning på 12 % og maksfart på 20 km/t. Den tåler brukervekt på 125 kg og har 1-lags løpebånd på 51 x 152 cm. Løpemøllen veier 92 kg.

Totalscore: 59/100

Basert på 3 tester.

FitRated (2016)

Remarkably solid, the ProForm Performance 600i is a best buy among low-priced treadmills. Les saken

87
TreadmillReviews.net (2016)

It’s not the best treadmill you can find by ProForm, but it’s also not the worst. Les saken

50
Treadmill Doctor (2017)

You would think you'll get at least some parts with a higher quality level, it simply isn't the case with this machine. Les saken

39
Proform Performance 400i

47/100

Proform Performance 400i anbefales kun for gåere, men billige deler av lav kvalitet gjør at man må vedlikeholde maskinen veldig godt for at den skal være verdt det selv for gåere. Den trekkes også for kort løpebane på 51 x 140 cm. Den har kun pulsmåling på håndtakene, ikke med pulsbelte. Den har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, nettbrettholder, vifte, iPod- og iFit Coach-kompabilitet. Fra LED-skjermen kan du velge mellom 18 treningsapper. Den har maksfart på 18 km/t og har stigning på opptil 10 %. Den tåler vekt på 115 kg.

Totalscore: 47/100

Basert på 3 tester.

FitRated (2016)

One of ProForm’s cheapest treadmills, but its quality could satisfy walkers. Les saken

64
TreadmillReviews.net (2015)

A risk though is that you’ll pay for replacement parts before you’ve gotten $599 worth of training. Les saken

50
Treadmill Doctor (2017)

A horror story under the motor cover. A cheap selection from the Proform lineup but not a very good treadmill. Les saken

28
#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse
yo

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.