Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lifefitness

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

3 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

Life Fitness F3 Folding Go

Life Fitness F3 Folding Go er sammenleggbar. Den får pluss for nøyaktig trådløs pulsmåler og god støtdemping, men trekkes for kort løpebånd og motorkapasitet med maksfart på 16 km/t. Consumer Reports mener den ikke har optimal brukervennighet. Den har nettbrettholder, men har relativt få funksjoner, tilkoblingsmuligheter og mangler høyttalere. Kommer med 14 programmer, inkludert to du kan lage selv. 2-lags løpebånd på 140 x 51 cm, maks brukervekt på 159 kg og maks stigning på 12 %. Maskinen veier 120 kg. Finnes i en annen versjon, F3 Folding Track, som har flere treningsprogrammer, USB-inngang, Bluetooth, NFC, pekeskjerm og holder til mobil eller iPad, og den er kompatibel med flere apper og enheter.

Les saken

#tredemølle #lifefitness

Life Fitness F1 Smart Folding

Life Fitness F1 Smart Folding får skryt for god støtdemping, byggekvalitet og energisparemodus. Den er sammenleggbar og har pulsmåler. Maksfart er 16 km/t og stigning er på opptil 12 %. Er kompatibel med tidlige versjoner av iPod. Fra 2016 kommer den med 7 løpeprogrammer og kompatibilitet med flere treningsapper. Den er forholdsvis lett med sine 118 kg. 2-lags løpebånd på 51 x 140 cm og maks brukervekt er 137 kg. TreadmillReviews.net mener den er ganske stor når den er utslått, selv om selve løpebåndet kan bli for kort for lange løpere. Trekkes for at den er dyrere enn lignenede ikke-sammenleggbare modeller.

Les saken

#tredemølle #lifefitness
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.