Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nordictrack

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

NordicTrack X9i

NordicTrack X9i er spesielt egnet for gåing, og på grunn av den høye maksimale stigningsprosenten kan man brenne mange kalorier. Den gir god støtdemping, har pulskontroll, pulsbelte, 10" pekeskjerm, innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, integrerte høyttalere, AUX og to vifter. Den er iFit Coach-kompatibel og har 44 innebygde treningsapper. Fra 2016 har den fått et mer stillegående system enn tidligere versjoner. Maks fart er 20 km/t og stigning opp til hele 40 % og helning på opp mot 6 %. 1-lags løpebånd på 55 x 151 cm og maks brukervekt er 145 kg. Tredemøllen veier 145 kg. TreadmillReviews.net og FitRated mener den er litt for høyt priset, og Treadmill Doctor tror designet gjør at den må repareres mer enn andre maskiner.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750 er en sammenleggbar basismodell i den kommersielle serien til NordicTrack. Den scorer høyt på grunn av valuta for pengene, kraftig motor og god støtdemping. Pluss for mange gode funksjoner, som 7" pekeskjerm, integrerte høyttalere, justerbar nettbrettholder, AUX, iFit Coach Bluetooth-pulsbelte og tre vifter. Den har også pulskontroll, 38 innebygde treningsprogrammer og fart på inntil 22 km/t. Den har en maks stigning på 15 % og nedoverbakke på opptil 3 %. Den trekkes for kronglete oppsett og vekt på 130 kg. 2-lags løpebånd på 55 x 152 cm og maks brukervekt på 125 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack C700

NordicTrack C700 er en sammenleggbar basismodell, som likevel har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, vifte, justerbar nettbrettholder og er kompatibel med iFit Coach og iPod. Den anbefales ikke for seriøse løpere, og den trekkes for svak motor og dårlig kvalitet på løpedelene. Den har 20 treningsprogrammer og pulsmåler på håndtak. Kan oppnå maksfart på 20 km/t og maks stigning på 10 %. Den har 1-lags løpebånd på 51 x 140 cm, som kan være kort for lange løpere, og den tåler brukervekt på opptil 125 kg. Tredemøllen veier 93 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.