Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nordictrack

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

NordicTrack X9i

NordicTrack X9i gir god støtdemping, har pulskontroll, pulsbelte, 7" pekeskjerm, innebygd nettleser, justerbar nettbrettholder, integrerte høyttalere, AUX og to vifter. Den er iFit Coach-kompatibel og har 44 innebygde treningsapper. RunReviews mente den bråkte mer enn den burde i 2012, men i 2016 har den fått et mer stillegående system. Maks fart er 19 km/t og stigning opp til hele 40 % og helning på opp mot 6 %. 1-lags løpebånd på 56 x 152 cm og maks brukervekt er 136 kg. TreadmillReviews.net mener den er for høyt priset og Treadmill Doctor tror designet gjør at den må repareres mer enn andre maskiner.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack Commercial 1750

NordicTrack Commercial 1750 er en sammenleggbar basismodell i den kommersielle serien til NordicTrack. Den scorer høyt på grunn av valuta for pengene, kraftig motor og god støtdemping. Pluss for mange gode funksjoner, som 7" pekeskjerm, integrerte høyttalere, justerbar nettbrettholder, AUX, iFit Coach Bluetooth-pulsbelte og tre vifter. Den har også pulskontroll, 38 innebygde treningsapper ulike løpeprogrammer og fart på inntil 19 km/t. Den har en maks stigning på 15 % og nedoverbakke på opptil 3 %. Den trekkes for kronglete oppsett og vekt på nesten 150 kg. 2-lags løpebånd på 56 x 168 cm og maks brukervekt på 136 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon

NordicTrack C700

NordicTrack C700 er en sammenleggbar basismodell, som likevel har funksjoner som innebygde høyttalere, AUX, vifte, justerbar nettbrettholder og er kompatibel med iFit Coach og iPod. Den anbefales ikke for seriøse løpere, og den trekkes for svak motor og dårlig kvalitet på løpedelene. Den har 20 treningsprogrammer og pulsmåler på håndtak. Kan oppnå maksfart på 16 km/t og stigning på 10 %. Den har 1-lags løpebånd på 51 x 140 cm, som kan være kort for lange løpere, og den tåler brukervekt på opptil 136 kg.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.