Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sole

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Hvilken tredemølle blir best i test?

Er du lei av å måtte gå ut eller dra på treningssenter for å trene? Her finner du beste tredemølle til hjemmet som kan gjøre det litt lettere og mer motiverende å gjennomføre løpeturen.

Les saken

#tredemølle #nordictrack #icon #lifefitness #sole #reebok #horizon #proform #vision #kettler

Sole Fitness TT8

Sole Fitness TT8 er laget for lett kommersiell bruk, eller opptil 5 t daglig bruk, og passer derfor utmerket i trimrommet på kontoret eller i en familie der flere bruker møllen. Får pluss for god støtdemping, materialkvalitet og lavt støynivå. Også poeng for mange funksjoner, som Bluetooth, AUX, 10.1" LCD-skjerm, integrerte høyttalere, kompatibel med flere apper, har vifte og pulskontroll. Den kan kobles mot pulsbelte, men dette er ikke inkludert. Den har 10 ulike programmer, og på to av dem kan du lagre ditt eget treningsprogram. Har en maksfart på 18 km/t. Den kan ha stigning på maks 15 % og en nedoverbakke på inntil 6 %. Trekkes for at den ikke er sammenleggbar og en vekt på 146 kg. 2-lags løpebånd på 59 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg.

Les saken

#tredemølle #sole

Sole Fitness F85

Sole Fitness F85 er sammenleggbar. God støtdemping og lite støy gir også poeng. Den er utstyrt med Bluetooth, AUX, 10" LCD-skjerm, vifte og pulsbelte, men flere mener den burde hatt flere funksjoner. Tredemøllen har integrerte høyttalere, men disse er ikke av topp kvalitet. Den har 10 ulike programmer, inkludert to du kan lage selv, og den er kompatibel med flere ulike apper. Kan ha stigning på opptil 15 % og en maksfart på 18 km/t. 2-lags løpebånd på 59 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg. Maskinen veier 129 kg. Kildene trekker for korte håndtak, og Treadmill Doctor opplever den som noe utdatert.

Les saken

#tredemølle #sole

Sole Fitness F63

Sole Fitness F63 har kraftig motor, god støtdemping og er sammenleggbar. Løpemøllen får også poeng for god byggekvalitet til en god pris. Den er godt utstyrt med 6.5" LCD-skjerm, integrerte høyttalere, AUX, pulsmåler med inkludert pulsbelte og vifte. Fra 2016 har den Bluetooth og kompabilitet med flere treningsapper. Tredemøllen har 8 programmer, inkludert de to du kan lagre selv. Maksfart er 18 km/t og den har stigning på opptil 15 %. 2-lags løpebånd på 51 x 152 cm og maks brukervekt på 150 kg. Selve maskinen veier forholdsvis lite med sine 115 kg. Kan ha noe treg akselereasjon.

Les saken

#tredemølle #sole
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.