Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #jensen

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

Jensen Scandinavia Buddy Lite

Jensen Scandinavia Buddy Lite har meget god lyd, spesielt med tanke på prisklassen den ligger i. Den har Bluetooth, Spotify Connect og gir deg mulighet til å lagre 20 favorittkanaler, og i tillegg tåler den vann og støt. Radioen kan kun volumjusteres og den går ikke på batteri.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen Scandinavia Buddy Dab

Jensen Scandinavia Buddy Dab får skryt for stort lydbilde og fin klang. Den har alarm, fjernkontroll, AUX-inngang, hodetelefonutgang, Bluetooth og NFC, og man kan lagre opptil 20 radiostasjoner i minnet. Det innebygde batteriet skal vare i opptil 24 t. Radioen skal være vanntett, men om den får vann i høytalerne er lyden riktignok mindre god til den tørker igjen. Minuspoeng blir gitt for lyssvak skjerm og litt klønete betjening.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen of Scandinavia Fox 1000i

Jensen of Scandinavia Fox 1000i har svært mange funksjoner, slik som Bluetooth, styring av iOS og Android-app, samt nettbasert informasjon om vær og valutakurser. Den har fargeskjerm, og er enkel å bruke. Den spiller høyt, men det som trekker ned er den dårlige lydkvaliteten.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen of Scandinavia Fox 100

Jensen of Scandinavia Fox 100 får pluss for norsk språk og hodetelefonutgang. Men lyden er det verre med, og musikken høres tynn og pistrete ut. Men man hører hva som blir sagt, og til den lave prisen er det ikke all verden å klage på.

Les saken

#dabradio #radio #jensen
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.