Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sangean

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Stor variasjon i lydkvalitet blant årets DAB-radioer

Har du ennå ikke kastet deg på DAB-toget? I denne oppdaterte oversikten finner du de beste DAB-radioene i 2018.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli #roberts #jensen #jbl #pop #amadeus #radionette #geneva #ruark #pure #evoke #sony #vq #sangean #sandstrøm

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

Sangean DPR-67

Sangean DPR-67 er svært enkel å programmere, og kan brukes med 4 AA-batterier. Den har kontakt for hodetelefoner, men mangler mulighet for Bluetooth-tilkobling. Radioen er svært enkel å bruke. Lyden er ganske bra, og det er mer bass i den lille høyttaleren enn andre radioer i samme prisklasse.

Les saken

#dabradio #radio #sangean

Sangean BTR-160

Sangean BTR-160 har Bluetooth, klokkeradio, og er både strøm- og batteridrevet (D-batterier). Lyden er svært god, og den er enkel å programmere med fem stasjonsknapper.

Les saken

#dabradio #radio #sangean