Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #roberts

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

6 treff

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

Roberts Vintage

Roberts Vintage er bærbar med oppladbart batteri for 20 timer lytting, eller 4 vanlige batterier, som skal gi batterilevetid på inntil 80 timer. Den har Bluetooth, AUX-inngang, analog lyd- og hodetelefonutgang, og du kan lagre et ubegrenset antall favorittkanaler. Lydbildet er livløst og mangler bass, og den kan bare volumjusteres.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Revival iStream2

Roberts Revival iStream2 får skryt for fin og fyldig lyd, samt god batteritid og kvalitet. Den har Wi-Fi og internettradio, USB- og AUX-inngang, analog lydutgang og hodetelefonutgang. Den kan også styres via app og kobles direkte til Spotify, men den har ikke Bluetooth. Den går på strøm eller 4 D-type batterier. Batteriene må kjøpes i tillegg og skal vare i opptil 120 t. Man kan lagre 30 favorittkanaler på DAB-radioen.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts R100

Roberts R100 er litt kronglete å sette opp, men får pluss for faste programknapper. Lyden er ganske bra etter litt justeringer.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Play 10

Roberts Play 10 har batterikammer (4 AA), hodetelefonutgang og kan også brukes som klokkeradio. Den er enkel å bruke, og lyden er heller ikke så verst for å være en radio til en grei pris.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Robert Revival RD 60

Robert Revival RD 60 har fyldig lyd og fint retro design, men får noe minus for innelukket klang. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang og analog lydutgang, og den kan lagre ubegrenset antall favorittkanaler. Den får også skryt for batteritid på opptil 120 t med 4 D-type batterier, men disse må kjøpes i tillegg.

Les saken

#dabradio #radio #roberts
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.