Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #roberts

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

12 treff

Stor variasjon i lydkvalitet blant årets DAB-radioer

Har du ennå ikke kastet deg på DAB-toget? I denne oppdaterte oversikten finner du de beste DAB-radioene i 2018.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli #roberts #jensen #jbl #pop #amadeus #radionette #geneva #ruark #pure #evoke #sony #vq #sangean #sandstrøm

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

Roberts Vintage

Roberts Vintage er bærbar med oppladbart batteri for 20 timer lytting, eller 4 vanlige batterier, som skal gi batterilevetid på inntil 80 timer. Den har Bluetooth, AUX-inngang, analog lyd- og hodetelefonutgang, og du kan lagre et ubegrenset antall favorittkanaler. Lydbildet er livløst og mangler bass, og den kan bare volumjusteres.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Stream 218

Roberts Stream 218 er en allsidig radio med en rekke funksjoner. I tillegg til DAB og FM kan den kobles til internett, og dermed blir antall kanaler som kan spilles betraktelig større, ettersom den tar inn kanaler fra hele verden. Den kan også kobles direkte til Spotify, samt spille musikk lagret på PC eller andre devicer via internett. Good Housekeeping trekker litt på det kjedelige designet, samt at lyden ikke er på topp. De mener likevel at alle funksjonene gjør opp for den lavere lydkvaliteten. Which er hardere i kritikken når det gjelder lyd, og karakteriserer den som kjedelig og at den mangler engasjement. Lydene er harde og vektlegger de høye frekvensene for mye, som fører til mangel på varme. Which er derimot positive til designet.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Revival Uno

Roberts Revival Uno er en stilig radio med retro design. Den kan brukes med batteri (man må skaffe disse selv) og har alarm, men mangler Bluetooth. Skjermen er i svart-hvitt. Lyden er ok, men ingenting spesielt.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Revival iStream2

Roberts Revival iStream2 får skryt for fin og fyldig lyd, samt god batteritid og kvalitet. Den har Wi-Fi og internettradio, USB- og AUX-inngang, analog lydutgang og hodetelefonutgang. Den kan også styres via app og kobles direkte til Spotify, men den har ikke Bluetooth. Den går på strøm eller 4 D-type batterier. Batteriene må kjøpes i tillegg og skal vare i opptil 120 t. Man kan lagre 30 favorittkanaler på DAB-radioen.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts R100

Roberts R100 er litt kronglete å sette opp, men får pluss for faste programknapper. Lyden er ganske bra etter litt justeringer.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Play 10

Roberts Play 10 har batterikammer (4 AA), hodetelefonutgang og kan også brukes som klokkeradio. Den er enkel å bruke, og lyden er heller ikke så verst for å være en radio til en grei pris.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Ortus Time

Roberts Ortus Time er designet som en analog klokke, og den ser unektelig stilig ut ifølge Which. Som radio og alarm fungerer den derimot ikke veldig godt. Den har USB-port og aux-inngang, som gjør at du kan lade telefonen samt spille av musikk fra den eller andre enheter. Dessverre er ikke lyden god. Ifølge Which låter den tynn og hul og man kan forvente bedre av en radio til denne prisen. Knappene er litt små og vanskelige å bruke, og den er også vanskelig å operere i mørket. Radioen tikker som en klokke og viserne spinner rundt tre ganger, for eksempel klokka 12. Dette lager lyd som kan være irriterende. Radioen er også sensitiv for forstyrrelser, altså kan du ikke ha mobilen liggende for nærme.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Ortus 3

Roberts Ortus 3 er en klokkeradio med stort display som er enkel å lese av. Lyset i skjermen kan dimmes slik at det blir lettere å sove om natten. Radion har alarm med slumrefunksjon. Den er litt kronglete å sette opp, og det tar noen forsøk før den søker og finner radiostasjoner. Litt merkerlig er det også at hjulet på toppen ikke er for å justere volum slik man skulle tro, men kun blar gjennom menyen.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Ortus 1

Roberts Orus 1 er en radio designet for å sitte på nattbordet ditt. Den har alarm med slumrefunksjon, samt en timer som gjør at den skrur seg av etter at du har sovnet dersom du vil sovne til lyden av radioen. Displayet er stort og klart og den er enkel å navigere, men vær obs på at knappene er små og det kan være vanskelig å lese hva knappene gjør. Det som virkelig trekker ned scoren er derimot lyden. Det er verken nok diskant eller bass, så man sitter igjen med mellomtonene. Dette gjør at musikken ikke høres bra ut, og i tillegg mister man detaljer og diksjon i tale.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Robert Revival RD 60

Robert Revival RD 60 har fyldig lyd og fint retro design, men får noe minus for innelukket klang. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang og analog lydutgang, og den kan lagre ubegrenset antall favorittkanaler. Den får også skryt for batteritid på opptil 120 t med 4 D-type batterier, men disse må kjøpes i tillegg.

Les saken

#dabradio #radio #roberts