Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dabradio

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

47 treff

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

View Quest Retro MKII

View Quest Retro MKII har Bluetooth, USB, AUX-inngang og hodetelefonutgang. I tillegg har den dockingstasjon for Apple-enheter med lightning-inngang, for lading og tilkobling. Oppladbar batteripakke kan kjøpes i tillegg, og denne gir batterilevetid på opptil 25 timer. Lydkvaliteten er grei nok, og du kan lagre 20 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #vq

View Quest Hepburn

View Quest Hepburn er en DAB-radio med fint retrodesign, og du kan enkelt styre den fra iOS og Android med app. Har Bluetooth, USB- og AUX-inngang. Lyden er god for prisklassen, og den har mulighet for batteri selv om dette ikke er innebygget. Hepburn-modellen kommer i en rekke ulike farger. Ved bruk av batterier kan den spille i opptil 25 t. Kan lagre opptil 30 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #vq

Tivoli Audio PAL+BT

Tivoli Audio PAL+BT er en liten og kompakt DAB-radio som er svært brukervennlig. Den har Bluetooth og AUX-inngang, og den kan lagre 5 favorittkanaler. Både lyd og batteritid (16 t på oppladbart batteri) blir omtalt som meget god, men den får trekk for at den er vanskelig å betjene uten fjernkontroll.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli

Tivoli Audio Model One Digital

Tivoli Audio Model One Digital er svært vanskelig å programmere, ifølge testen fra Dinside. Menyen er svært ulogisk, og søkehjulet er ustabilt. Rett og slett vanskelig å bruke.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli

Tivoli Audio Albergo+

Tivoli Audio Albergo+ er en brukervennlig og fin DAB-radio med Bluetooth, AUX-inngang, hodetelefonutgang og fjernkontroll, og den kommer i enkelt design i flere farger. Den gir god lyd uansett lydkilde, men får noe minus for at klangen kan bli for varm. Den er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli

Tiny Audio Stereo Wood DAB

Tiny Audio Stereo Wood DAB er en liten og kompakt DAB- og internettradio som er velutstyrt og har en pratisk fjernekontroll. Den har også Bluetooth, AUX-inngang, hodetelefonutgang og kan kobles direkte til Spotify. Lyden er innesluttet og tåkete, og derfor får denne DAB-radioen også trekk i testene. Den kan lagre 10 favorittkanaler, men radioen er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #tinyaudio

Sony XDR-V1BTD

Sony XDR-V1BTD er en bærbar DAB-radio med stereolyd, Bluetooth, NFC, AUX-inngang og hodetelefonutgang. Den har oppladbart batteri som skal vare i opptil 25 timer. Den er enkel i bruk og man kan lagre fem favorittkanaler. Det er uenighet blant kildene om akkurat hva som er problemet med lydbildet, men alle mener det er flere mangler.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Sony XDR-S61D

Sony XDR-S61D er veldig brukervennlig, med fem knapper til programmering av kanaler, stort søkehjul, og nedfelt volumknapp. Den kan brukes på 4 AA-batterier, men mangler Bluetooth. Lyden er ganske bra, men denne radioen er likevel litt i dyreste laget med tanke på hva man får.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Sony XDR-S60DBP

Sony XDR-S60DBP er en DAB-radio som er veldig enkel å bruke, men lydkvaliteten når desverre ikke opp. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang og kan lagre 5 DAB-favorittkanaler. Skjermen og knappene er store og lette å lese, og designet er pent. Du kan kjøpe ekstra batterier for å gjøre den bærbar, og da skal man kunne lytte på DAB-radio i opptil 20 t.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Scansonic R4S

Scansonic R4S har Wi-Fi og internettradio, Bluetooth, AUX-inngang, analog lydutgang, hodetelefonutgang, og den kan styres med mobilen din. Den kan lagre favorittkanalene dine. Den får skryt for lydkvaliteten, selv om det er noe ubalanse. Brukervennligheten kunne vært bedre, og den er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #scansonic

Sangean DPR-67

Sangean DPR-67 er svært enkel å programmere, og kan brukes med 4 AA-batterier. Lyden er ganske bra, og det er mer bass i den lille høyttaleren enn andre radioer i samme prisklasse.

Les saken

#dabradio #radio #sangean

Sangean BTR-160

Sangean BTR-160 har Bluetooth, klokkeradio, og er både strøm- og batteridrevet (D-batterier). Lyden er svært god, og den er enkel å programmere med fem stasjonsknapper.

Les saken

#dabradio #radio #sangean

Ruark Audio R1 MKIII

Ruark Audio R1 MKIII har Bluetooth, USB- og AUX-inngang, hodetelefonutgang og 10 lagringsmuligheter for favorittkanaler. Den får masse skryt for god lyd, byggekvalitet og brukervennlighet. Prisen trekker noe ned. Batteri- og bærepakke kan kjøpes i tillegg, slik at den blir bærbar og kan brukes i opptil 15 t.

Les saken

#dabradio #radio #ruark

Roberts Vintage

Roberts Vintage er bærbar med oppladbart batteri for 20 timer lytting, eller 4 vanlige batterier, som skal gi batterilevetid på inntil 80 timer. Den har Bluetooth, AUX-inngang, analog lyd- og hodetelefonutgang, og du kan lagre et ubegrenset antall favorittkanaler. Lydbildet er livløst og mangler bass, og den kan bare volumjusteres.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Revival iStream2

Roberts Revival iStream2 får skryt for fin og fyldig lyd, samt god batteritid og kvalitet. Den har Wi-Fi og internettradio, USB- og AUX-inngang, analog lydutgang og hodetelefonutgang. Den kan også styres via app og kobles direkte til Spotify, men den har ikke Bluetooth. Den går på strøm eller 4 D-type batterier. Batteriene må kjøpes i tillegg og skal vare i opptil 120 t. Man kan lagre 30 favorittkanaler på DAB-radioen.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts R100

Roberts R100 er litt kronglete å sette opp, men får pluss for faste programknapper. Lyden er ganske bra etter litt justeringer.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Play 10

Roberts Play 10 har batterikammer (4 AA), hodetelefonutgang og kan også brukes som klokkeradio. Den er enkel å bruke, og lyden er heller ikke så verst for å være en radio til en grei pris.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Robert Revival RD 60

Robert Revival RD 60 har fyldig lyd og fint retro design, men får noe minus for innelukket klang. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang og analog lydutgang, og den kan lagre ubegrenset antall favorittkanaler. Den får også skryt for batteritid på opptil 120 t med 4 D-type batterier, men disse må kjøpes i tillegg.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Revo Supersignal

Revo Supersignal har Bluetooth (AptX), AUX-inngang og hodetelefonutgang, og får skryt for krystallklar lyd, tydelig display og god fjernkontroll. Lyden er spesielt god ved strømming via Bluetooth for denne prisklassen. DAB-radioen får noe trekk for at den ikke spille høyt nok, og den er ikke batteridrevet. Kan lagre 8 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #revo

Radionette Solist

Radionette Solist har fjernkontroll, Wi-Fi og Ethernet-inngang for internettradio, Bluetooth, AUX-inngang, hodetelefonutgang og kan lagre opptil 20 favorittkanaler. Den får pluss for god brukervennlighet og flott lydbilde, selv om det er litt å gå på når det gjelder bassen. Den har oppladbart batteri som skal holde i opptil 15 t.

Les saken

#dabradio #radio #radionette

Pure Evoke H4

Pure Evoke H4 er en større variant av H3, men koster en del mer. For disse pengene får du større høyttaler, bredere kabinett og slumrefunksjon. Testen fra Dinside mener imidlertid dette ikke er verdt de ekstra kostnadene, og at denne faktisk er dårligere enn H3 på punkter som betjening og design.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Evoke H3

Pure Evoke H3 har flott design, med imitert trekabinett, fargeskjerm og god plassering av knapper. Lyden er god og behagelig. Oppladbart batteri må kjøpes ekstra.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke H2

Pure Evoke H2 har lagringsplass for 20 favorittkanaler, AUX-inngang, hodetelefonutgang, alarm og timer. Det har mulighet for å bruke et oppladbart batteri skal vare i opptil 30 timer, men dette må kjøpes i tillegg. Radioen er brukervennlig og lyden er godkjent, men ikke mer enn det.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D6

Pure Evoke D6 er den største i Evoke serien, og den eneste med stereo-høytalere. Pent design som kommer i ulike fargevarianter trekker opp, sammen med god lyd og brukervennlighet. Den har Bluetooth, AUX-inngang og hodetelefonutgang, og den lagrer opptil 30 favorittkanaler. Du kan kjøpe ekstra batteripakke for å gjøre den bærbar, og da skal batteriet holde i opptil 50 timer.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D4 BT

Pure Evoke D4 BT strømmer lyd via Bluetooth fra mobil, nettbrett og data, og den har AUX-inngang og hodetelefonutgang. Strømmingen er bra, men den har ikke tilgang til internettradio, men om du laster ned Pures app, kan du få tilgang via denne. DAB radioen oppleves som enkel å bruke, den fungerer også som vekkerklokke og har et eget slumre-håndtak. Den kan lagre opptil 30 favorittkanaler. Ved kjøp av ekstra batteripakke kan den bli bærbar, og da skal batteriet holde i opptil 50 timer.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D2 Mio

Denne Pure-radioen har både FM, DAB+, radio, Bluetooth, AUX-inngang og hodetelefonutgang. Pent design gir plusspoeng, men små knapper og liten skjerm oppleves som lite brukervennlig. Lyden er grei, men kunne vært bedre, uavhengig av lydkilde. Størrelsen er fin for ferie og utebruk. Ved kjøp av ekstra batteripakke kan den bli bærbar. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil 30 timer og du kan lagre opptil 20 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Elan E3

Pure Elan E3 har hodetelefoninngang, linjeinngang og batterikammer til 4 AA-batterier. Den er enkel å bruke, med fire knapper for stasjonsprogrammering. Lite futt i lyden.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Digital One Midi Series 3

Pure Digital One Midi Series 3 er lett å bruke, men mangler Bluetooth. Til gjengjeld kan du koble til mobilen via ledning. Den har fem knapper hvor du kan stille inn favorittkanalene dine. Lyden er fin og klar, men skorter litt på bassen.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Digital One Maxi Series 3

Pure Digital One Maxi Series 3 er en litt bedre utgave av Pure Midi Series. Den har bedre lyd, og samme gode brukervennlighet. Den kan brukes med seks AA-batterier. Også denne mangler Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #pure

POPduo

POPduo gir ok lyd med tanke på lett kabinett i mykplast og prisen. DAB-radioen har Bluetooth, NFC, USB-inngang og hodetelefonutgang. Har ikke AUX-inngang. Den er brukervennlig, men får minuspoeng for lydkvaliteten som ikke er god nok, til tross for lav pris. DAB-radioen går på strøm eller store C-type batterier (følger ikke med radioen), eller du kan kjøpe ekstra batteripakke med oppladbart batteri som lades via USB-port. Kan ikke lagre favorittstasjoner.

Les saken

#dabradio #radio #pop

Pinell Supersound II+

Pinell Supersound II+ er veldig lik Supersound II, men denne nye versjonen gir i tillegg mulighet til å koble direkte til Spotify. Den skal også ha fått bedre lyd, valgfritt språk og bedre LCD-display. Tross forbedringene mener Søndagsavisen at den skulle vært enklere i bruk og at lydkvaliteten burde vært bedre. Du kan lagre 10 favorittkanaler på den.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #pinell

Pinell Supersound II

Pinell Supersound II gir deg mye for pengene. De fleste mener den er brukervennlig, men Lyd & Bilde hevder den har litt å gå på her. DAB-radioen har AUX-inngang, hodetelefonutgang, Wi-Fi og Ethernet-tilkobling for internettradio, men mangler Bluetooth. Den har fjernkontroll og du kan lagre 20 favorittkanaler på den. Radioen er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #pinell

Pinell Go+

Pinell Go+ får skryt for fin lyd og meget god batteritid (opptil 24 t med oppladbart batteri). DAB-radioen kan lagre favorittstasjoner, har AUX-inngang, Bluetooth (AptX), er brukervennlig og har fint design. Denne fra 2015 ble kalt tilbake, da en produksjonsfeil på batteriet gjorde den brannfarlig. Feilen skal nå være rettet.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #pinell

Panasonic RF-D10

Panasonic RF-D10 er bærbar, ganske brukervennlig og kan lagre 10 favorittkanaler. Trekkes for manglende kvalitetsfølelse. Lydkvaliteten er grei nok, særlig med tanke på prisklassen, selv om den har flere mangler. Kan bruke 4 C-type batterier som skal vare i opptil 40 t. Har hodetelefonutgang, men mangler AUX-inngang.

Les saken

#dabradio #radio #panasonic

Jensen Scandinavia Buddy Lite

Jensen Scandinavia Buddy Lite har meget god lyd, spesielt med tanke på prisklassen den ligger i. Den har Bluetooth, Spotify Connect og gir deg mulighet til å lagre 20 favorittkanaler, og i tillegg tåler den vann og støt. Radioen kan kun volumjusteres og den går ikke på batteri.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen Scandinavia Buddy Dab

Jensen Scandinavia Buddy Dab får skryt for stort lydbilde og fin klang. Den har alarm, fjernkontroll, AUX-inngang, hodetelefonutgang, Bluetooth og NFC, og man kan lagre opptil 20 radiostasjoner i minnet. Det innebygde batteriet skal vare i opptil 24 t. Radioen skal være vanntett, men om den får vann i høytalerne er lyden riktignok mindre god til den tørker igjen. Minuspoeng blir gitt for lyssvak skjerm og litt klønete betjening.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen of Scandinavia Fox 1000i

Jensen of Scandinavia Fox 1000i har svært mange funksjoner, slik som Bluetooth, styring av iOS og Android-app, samt nettbasert informasjon om vær og valutakurser. Den har fargeskjerm, og er enkel å bruke. Den spiller høyt, men det som trekker ned er den dårlige lydkvaliteten.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen of Scandinavia Fox 100

Jensen of Scandinavia Fox 100 får pluss for norsk språk og hodetelefonutgang. Men lyden er det verre med, og musikken høres tynn og pistrete ut. Men man hører hva som blir sagt, og til den lave prisen er det ikke all verden å klage på.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Geneva World Radio

Geneva World Radio får skryt for sin klokkeklare lyd og fine design. Denne DAB radioen er ikke blant de billigste, men dette veies opp med kvaliteten. Noe trekk får den for at den ikke spille høyt nok, samt for at den mangler AirPlay. Den har Bluetooth og AUX-inngang. Det oppladbare batteriet skal vare i opptil 6 timer.

Les saken

#dabradio #radio #geneva

Geneva Touring S

Geneva Touring S har Bluetooth, AUX-inngang og oppladbart batteri som skal vare i opptil 20 timer. Den har klar, god lyd og er enkel i bruk, men trekkes noe for at det kun er volum som kan justeres. Den gir mulighet for lagring av 6 favoritt-DAB-kanaler.

Les saken

#dabradio #radio #geneva

Geneva Touring L

Geneva Touring L har Bluetooth og innebygd batteri. Lyden er fantastisk, designet er fint, og den er lett å programmere.

Les saken

#dabradio #radio #geneva

Exibel DAB X40 BT

Exibel DABX40BT ser betydelig bedre ut enn det den faktisk er. Til tross for to høyttalere er lydkvaliteten svært dårlig, og den er heller ikke enkel å bruke. Eneste plusspoenget er at den har Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #exibel #clasohlson

Exibel DA X21

Exibel DA X21 er Clas Ohlsons eget merke. X21 har FM, DAB/DAB+, samt utgang for hodetelefon. Den får trekk for å være unødvendig vanskelig å betjene, med for mange knapper. Lyden er heller ikke noe å skryte av. Den beskrives som umulig til musikk, med går til nød til nyheter og debattprogrammer.

Les saken

#dabradio #radio #exibel #clasohlson

Amadeus Sogetto

Amadeus Sogetto har et fint retrodesign, og lyden er balansert og klar. Den spiller imidlertid ikke spesielt høyt. Den mangler egne programknapper, men har Bluetooth og oppladbart batteri.

Les saken

#dabradio #radio #amadeus

Amadeus Lacuna Large

Amadeus Lacuna Large er en fin bordradio med varm lyd og enkel betjening. Den har fjernkontroll, Wi-Fi og ethernet for internettradio, Bluetooth, USB, AUX-inngang, hodetelefonutgang, samt optisk og analog lydutgang, og den kan kobles direkte til Spotify. Den har god bass, og man får mye for pengene. Ønsker man derimot trådløse høytalere får man disse med bedre lyd i samme prisklasse som denne DAB-radioen. Den er ikke batteridrevet og kan kun lagre fem favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #amadeus

Amadeus ADIBTB14

Amadeus ADIBTB14 er brukervennlig og lett å styre fra fjernkontrollen eller fra mobilen gjennom en app. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang, Wi-Fi og internettradio, men ikke Bluetooth. Lyden er grei, den er noe ubalansert og har en metallisk klang. Minuspoeng gis også for at den er tungvint å sette opp, og for at bruksanvisningen er dårlig oversatt. Den er ikke batteridrevet, men kan lagre opptil 10 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #amadeus
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.