Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dabradio

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

67 treff

Stor variasjon i lydkvalitet blant årets DAB-radioer

Har du ennå ikke kastet deg på DAB-toget? I denne oppdaterte oversikten finner du de beste DAB-radioene i 2018.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli #roberts #jensen #jbl #pop #amadeus #radionette #geneva #ruark #pure #evoke #sony #vq #sangean #sandstrøm

DAB-radioene som gir den fineste lyden

2017 er året flere av de største radiokanalene forlater FM-nettet, og mange vil gå til innkjøp av DAB-radio. Vi har samlet sammen forbrukertester fra norske og utenlandske anmeldere, slik at det blir enklere for deg å unngå bomkjøp. Her ser du hvilke DAB-radioer som er best i test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke #tivoli #geneva #roberts #jensen #tt-micro #pinell #pop #amadeus #tinyaudio #sony #revo #vq #radionette #ruark #panasonic #scansonic

View Quest Retro MKII

View Quest Retro MKII har Bluetooth, USB, AUX-inngang og hodetelefonutgang. I tillegg har den dockingstasjon for Apple-enheter med lightning-inngang, for lading og tilkobling. Oppladbar batteripakke kan kjøpes i tillegg, og denne gir batterilevetid på opptil 25 timer. Lydkvaliteten er grei nok, og du kan lagre 20 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #vq

View Quest Hepburn

View Quest Hepburn er en DAB-radio med fint retrodesign, og du kan enkelt styre den fra iOS og Android med app. Har Bluetooth, USB- og AUX-inngang. Lyden er god for prisklassen, og den har mulighet for batteri selv om dette ikke er innebygget. Hepburn-modellen kommer i en rekke ulike farger. Ved bruk av batterier kan den spille i opptil 25 t. Kan lagre opptil 30 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #vq

Tivoli Audio PAL+BT

Tivoli Audio PAL+BT er en liten og kompakt DAB-radio som er svært brukervennlig. Den har Bluetooth og AUX-inngang, og den kan lagre 5 favorittkanaler. Både lyd og batteritid (16 t på oppladbart batteri) blir omtalt som meget god, men den får trekk for at den er vanskelig å betjene uten fjernkontroll.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli

Tivoli Audio Model One Digital

Tivoli Audio Model One Digital er svært vanskelig å programmere, ifølge testen fra Dinside. Menyen er svært ulogisk, og søkehjulet er ustabilt. Rett og slett vanskelig å bruke.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli

Tivoli Audio Albergo+

Tivoli Audio Albergo+ er en brukervennlig og fin DAB-radio med Bluetooth, AUX-inngang, hodetelefonutgang og fjernkontroll, og den kommer i enkelt design i flere farger. Den gir god lyd uansett lydkilde, men får noe minus for at klangen kan bli for varm. Den er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli

Tiny Audio Stereo Wood DAB

Tiny Audio Stereo Wood DAB er en liten og kompakt DAB- og internettradio som er velutstyrt og har en pratisk fjernekontroll. Den har også Bluetooth, AUX-inngang, hodetelefonutgang og kan kobles direkte til Spotify. Lyden er innesluttet og tåkete, og derfor får denne DAB-radioen også trekk i testene. Den kan lagre 10 favorittkanaler, men radioen er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #tinyaudio

Sony XDR-V20D

Sony XDR-V20D er en fin liten bærbar radio med oppladbart batteri som varer i 17 timer. I tillegg til alarm er det en sovefunksjon som gjør at du kan tidsinnstille når radioen skal skru seg av dersom du liker å sovne til lyden. Radioen er enkel å navigere, med et stort og lysende display. Knappene er derimot litt små. Lyden er helt ok, men fungerer best når det snakkes framfor når de spilles musikk. Balansen mellom bass og diskant kan justeres.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Sony XDR-V1BTD

Sony XDR-V1BTD er en bærbar DAB-radio med stereolyd, Bluetooth, NFC, AUX-inngang og hodetelefonutgang. Den har oppladbart batteri som skal vare i opptil 25 timer. Den er enkel i bruk og man kan lagre fem favorittkanaler. Det er uenighet blant kildene om akkurat hva som er problemet med lydbildet, men alle mener det er flere mangler. Lyd og Bilde anbefaler å bruke lydjusteringen for å få mer bass.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Sony XDR-S61D

Sony XDR-S61D er veldig brukervennlig, med fem knapper til programmering av kanaler, stort søkehjul, og nedfelt volumknapp. Den kan brukes på 4 AA-batterier, men mangler Bluetooth. Lyden er ganske bra, men denne radioen er likevel litt i dyreste laget med tanke på hva man får.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Sony XDR-S60DBP

Sony XDR-S60DBP er en DAB-radio som er veldig enkel å bruke, men lydkvaliteten når desverre ikke opp. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang og kan lagre 5 DAB-favorittkanaler. Skjermen og knappene er store og lette å lese, og designet er pent. Du kan kjøpe ekstra batterier for å gjøre den bærbar, og da skal man kunne lytte på DAB-radio i opptil 20 t.

Les saken

#dabradio #radio #sony

Scansonic R4S

Scansonic R4S har Wi-Fi og internettradio, Bluetooth, AUX-inngang, analog lydutgang, hodetelefonutgang, og den kan styres med mobilen din. Den kan lagre favorittkanalene dine. Den får skryt for lydkvaliteten, selv om det er noe ubalanse. Brukervennligheten kunne vært bedre, og den er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #scansonic

Sangean DPR-67

Sangean DPR-67 er svært enkel å programmere, og kan brukes med 4 AA-batterier. Den har kontakt for hodetelefoner, men mangler mulighet for Bluetooth-tilkobling. Radioen er svært enkel å bruke. Lyden er ganske bra, og det er mer bass i den lille høyttaleren enn andre radioer i samme prisklasse.

Les saken

#dabradio #radio #sangean

Sangean BTR-160

Sangean BTR-160 har Bluetooth, klokkeradio, og er både strøm- og batteridrevet (D-batterier). Lyden er svært god, og den er enkel å programmere med fem stasjonsknapper.

Les saken

#dabradio #radio #sangean

Sandstrøm Juice Portable

Sandstrøm Juice Portable fungerer godt som en reiseradio i og med at batteriet holder i 30 timer. Den har også Bluetooth, lydinngang og hodetelefonkontakt. Manøvrering foregår via tastene øverst og hjulet på siden fungerer både som volumkontroll og kanalinnstilling. Til tross for at radioen er liten har den relativt god lyd. Det er så klart ikke så mye bass å snakke om, men dette kan enkelt justeres via skjermmenyen.

Les saken

#dabradio #radio #sandstrøm

Sandstrøm Constellation Aria

Sandstrøm Constellation Aria er en kompakt radio som gir inntrykk av god kvalitet. Den har lydinngang, hodetelefonkontakt og Bluetooth. Lyd og Bilde trekker imidlertid fram at batteritiden er seks timer, som er i korteste laget. Den er enkel å betjene ved å trykke på siden. Anmelder anbefaler at man justerer lyden, for om ikke er den altfor spiss med for mye diskant. Med litt justeringer derimot vil man få god balanse mellom bass og diskant. Alt i alt er dette en god radio.

Les saken

#dabradio #radio #sandstrøm

Ruark Audio R2 MK3

Ruark Audio R2 MK3 kan i tillegg til å spille DAB-stasjoner også spille stasjoner fra internett. Lyden er veldig god, klar og fin med dyp bass. Den har Bluetooth slik at du kan spille musikken din fra telefon eller nettbrett. Goodhousekeeping gir skryt for fint design, men trekker ned at den er litt dyr.

Les saken

#dabradio #radio #ruark

Ruark Audio R1 MKIII

Ruark Audio R1 MKIII har Bluetooth, USB- og AUX-inngang, hodetelefonutgang og 10 lagringsmuligheter for favorittkanaler. Den får masse skryt for god lyd, byggekvalitet og brukervennlighet. Prisen trekker noe ned. Batteri- og bærepakke kan kjøpes i tillegg, slik at den blir bærbar og kan brukes i opptil 15 t.

Les saken

#dabradio #radio #ruark

Roberts Vintage

Roberts Vintage er bærbar med oppladbart batteri for 20 timer lytting, eller 4 vanlige batterier, som skal gi batterilevetid på inntil 80 timer. Den har Bluetooth, AUX-inngang, analog lyd- og hodetelefonutgang, og du kan lagre et ubegrenset antall favorittkanaler. Lydbildet er livløst og mangler bass, og den kan bare volumjusteres.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Stream 218

Roberts Stream 218 er en allsidig radio med en rekke funksjoner. I tillegg til DAB og FM kan den kobles til internett, og dermed blir antall kanaler som kan spilles betraktelig større, ettersom den tar inn kanaler fra hele verden. Den kan også kobles direkte til Spotify, samt spille musikk lagret på PC eller andre devicer via internett. Good Housekeeping trekker litt på det kjedelige designet, samt at lyden ikke er på topp. De mener likevel at alle funksjonene gjør opp for den lavere lydkvaliteten. Which er hardere i kritikken når det gjelder lyd, og karakteriserer den som kjedelig og at den mangler engasjement. Lydene er harde og vektlegger de høye frekvensene for mye, som fører til mangel på varme. Which er derimot positive til designet.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Revival Uno

Roberts Revival Uno er en stilig radio med retro design. Den kan brukes med batteri (man må skaffe disse selv) og har alarm, men mangler Bluetooth. Skjermen er i svart-hvitt. Lyden er ok, men ingenting spesielt.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Revival iStream2

Roberts Revival iStream2 får skryt for fin og fyldig lyd, samt god batteritid og kvalitet. Den har Wi-Fi og internettradio, USB- og AUX-inngang, analog lydutgang og hodetelefonutgang. Den kan også styres via app og kobles direkte til Spotify, men den har ikke Bluetooth. Den går på strøm eller 4 D-type batterier. Batteriene må kjøpes i tillegg og skal vare i opptil 120 t. Man kan lagre 30 favorittkanaler på DAB-radioen.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts R100

Roberts R100 er litt kronglete å sette opp, men får pluss for faste programknapper. Lyden er ganske bra etter litt justeringer.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Play 10

Roberts Play 10 har batterikammer (4 AA), hodetelefonutgang og kan også brukes som klokkeradio. Den er enkel å bruke, og lyden er heller ikke så verst for å være en radio til en grei pris.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Ortus Time

Roberts Ortus Time er designet som en analog klokke, og den ser unektelig stilig ut ifølge Which. Som radio og alarm fungerer den derimot ikke veldig godt. Den har USB-port og aux-inngang, som gjør at du kan lade telefonen samt spille av musikk fra den eller andre enheter. Dessverre er ikke lyden god. Ifølge Which låter den tynn og hul og man kan forvente bedre av en radio til denne prisen. Knappene er litt små og vanskelige å bruke, og den er også vanskelig å operere i mørket. Radioen tikker som en klokke og viserne spinner rundt tre ganger, for eksempel klokka 12. Dette lager lyd som kan være irriterende. Radioen er også sensitiv for forstyrrelser, altså kan du ikke ha mobilen liggende for nærme.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Ortus 3

Roberts Ortus 3 er en klokkeradio med stort display som er enkel å lese av. Lyset i skjermen kan dimmes slik at det blir lettere å sove om natten. Radion har alarm med slumrefunksjon. Den er litt kronglete å sette opp, og det tar noen forsøk før den søker og finner radiostasjoner. Litt merkerlig er det også at hjulet på toppen ikke er for å justere volum slik man skulle tro, men kun blar gjennom menyen.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Roberts Ortus 1

Roberts Orus 1 er en radio designet for å sitte på nattbordet ditt. Den har alarm med slumrefunksjon, samt en timer som gjør at den skrur seg av etter at du har sovnet dersom du vil sovne til lyden av radioen. Displayet er stort og klart og den er enkel å navigere, men vær obs på at knappene er små og det kan være vanskelig å lese hva knappene gjør. Det som virkelig trekker ned scoren er derimot lyden. Det er verken nok diskant eller bass, så man sitter igjen med mellomtonene. Dette gjør at musikken ikke høres bra ut, og i tillegg mister man detaljer og diksjon i tale.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Robert Revival RD 60

Robert Revival RD 60 har fyldig lyd og fint retro design, men får noe minus for innelukket klang. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang og analog lydutgang, og den kan lagre ubegrenset antall favorittkanaler. Den får også skryt for batteritid på opptil 120 t med 4 D-type batterier, men disse må kjøpes i tillegg.

Les saken

#dabradio #radio #roberts

Revo Supersignal

Revo Supersignal har Bluetooth (AptX), AUX-inngang og hodetelefonutgang, og får skryt for krystallklar lyd, tydelig display og god fjernkontroll. Lyden er spesielt god ved strømming via Bluetooth for denne prisklassen. DAB-radioen får noe trekk for at den ikke spille høyt nok, og den er ikke batteridrevet. Kan lagre 8 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #revo

Radionette Solist

Radionette Solist har fjernkontroll, Wi-Fi og Ethernet-inngang for internettradio, Bluetooth, AUX-inngang, hodetelefonutgang og kan lagre opptil 20 favorittkanaler. Den får pluss for god brukervennlighet og flott lydbilde, selv om det er litt å gå på når det gjelder bassen. Den har oppladbart batteri som skal holde i opptil 15 t.

Les saken

#dabradio #radio #radionette

Radionette Menuett Portable

Radionette Menuett Portable er en mellomstor dabradio, med god brukervennlighet. Batteriet varer i 10 timer, som er absolutt godkjent. Den har store og tydelige knapper som gjør manøvreringen enkel. Den har lydinngang, hodetelefonkontakt og mulighet for Bluetooth-strømming. Det som trekker ned er det Lyd og Bilde kaller "kjip finish" altså materialet radioen er laget i føles plastaktig og mindre solid. Til tross for dette er lyden forbausende klar og fin, ifølge anmeldelsen. Lyden var riktignok noe har i diskanten og manglet litt bass, men etter noen lydjusteringer ble resultatet bedre.

Les saken

#dabradio #radio #radionette

Pure Siesta S6

Pure Siesta S6 har et godt opplyst display som det går an å dimme når det blir mørkt. Den er også enkel å programmere, har Bluetooth og USB-port. Designet er elegant. Lyden låter bra i de fleste sjangere, men det blir litt skurrete når volumet skrus for høyt. Radioen får også trekk for å være litt vel stor til et nattbord.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure One Midi 3s

Pure One Midi 3s har klokkedisplay og alarm, og er egnet til nattbordet. Vær obs på at den ikke har slumrefunksjon, så om du er avhengig av slumring for å vekkes bør du ha flere alarmmuligheter. Lyden er ikke dårlig, ifølge Which. Radioen er likevel liten, så man kan ikke forvente seg at den spiller høyt, men lyden er i alle fall godkjent. Radioen er enkel å bruke og har en klar og fin skjerm.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure One Maxi 3s

Pure One Maxi 3s har alarm og klokke, men en timer som gjør at du kan sovne til lyden og radioen vil skru seg av etter en viss tid. Lyden er midt på treet, både når det gjelder musikk og tale. Bassen mangler riktignok litt, men man kan heller ikke forvente mer av en liten radio. Radioen er enkel å stille inn og bruke. Displayet er klart og godt opplyst, og man kan også dimme lysstyrken på kvelden for eksempel.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Move T4

Pure Move T4 er en liten og kompakt radio som får plass i lomma. Den har Bluetooth, hodetelefonutgang, samt alarm. Batteritiden er på 15 timer. Den er enkel å sette opp og navigere, til tross for at What Hi-Fi ikke liker at pilene på toppen navigerer opp og ned på skjermen. Når det gjelder lyden er dette som sagt en liten radio, så man kan ikke forvente seg all verdens. Den spiller ikke særlig høyt, men lyden blir ikke så aller verst med litt justeringer. Dette gjør at What Hi-Fi synes prisen er i overkant stiv, men om ikke lyden er det viktigste for deg vil denne radioen fint gjøre nytten.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Evoke H4

Pure Evoke H4 er en større variant av H3, men koster en del mer. For disse pengene får du større høyttaler, bredere kabinett og slumrefunksjon. Testen fra Dinside mener imidlertid dette ikke er verdt de ekstra kostnadene, og at denne faktisk er dårligere enn H3 på punkter som betjening og design.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Evoke H3

Pure Evoke H3 har flott design, med imitert trekabinett, fargeskjerm og god plassering av knapper. Lyden er god og behagelig. Oppladbart batteri må kjøpes ekstra.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke H2

Pure Evoke H2 har lagringsplass for 20 favorittkanaler, AUX-inngang, hodetelefonutgang, alarm og timer. Det har mulighet for å bruke et oppladbart batteri skal vare i opptil 30 timer, men dette må kjøpes i tillegg. Når det gjelder lydkvalitet spriker anmelderne i sine vurderinger. Noen mener lyden bare er godkjent, mens for eksempel What Hi-Fi synes lyden er imponerende god. Designet kommer i to utgaver, eik og valnøtt. Radioen ble kåret til vinner av What Hi-FI´s 2018-test.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D6

Pure Evoke D6 er den største i Evoke serien, og den eneste med stereo-høytalere. Pent design som kommer i ulike fargevarianter trekker opp, sammen med god lyd og brukervennlighet. Den har Bluetooth, AUX-inngang og hodetelefonutgang, og den lagrer opptil 30 favorittkanaler. Du kan kjøpe ekstra batteripakke for å gjøre den bærbar, og da skal batteriet holde i opptil 50 timer.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D4 BT

Pure Evoke D4 BT strømmer lyd via Bluetooth fra mobil, nettbrett og data, og den har AUX-inngang og hodetelefonutgang. Strømmingen er bra, men den har ikke tilgang til internettradio, men om du laster ned Pures app, kan du få tilgang via denne. DAB radioen oppleves som enkel å bruke, den fungerer også som vekkerklokke og har et eget slumre-håndtak. Den kan lagre opptil 30 favorittkanaler. Ved kjøp av ekstra batteripakke kan den bli bærbar, og da skal batteriet holde i opptil 50 timer.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke D2 Mio

Denne Pure-radioen har både FM, DAB+, radio, Bluetooth, AUX-inngang og hodetelefonutgang. Pent design gir plusspoeng, men små knapper og liten skjerm oppleves som lite brukervennlig. Lyden er grei, men kunne vært bedre, uavhengig av lydkilde. Størrelsen er fin for ferie og utebruk. Ved kjøp av ekstra batteripakke kan den bli bærbar. Det oppladbare batteriet skal holde i opptil 30 timer og du kan lagre opptil 20 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Evoke C-F6

Pure Evoke C-F6 er en alt-i-ett spiller, med flere tilkoblingsmuligheter. Den kan brukes som CD-spiller, kobles til Spotify, Bluetooth og har AUX-inngang. Den har også svært god lyd som kan spille høyt uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Les saken

#dabradio #radio #pure #evoke

Pure Elan E3

Pure Elan E3 har hodetelefoninngang, linjeinngang og batterikammer til 4 AA-batterier. Den er enkel å bruke, med fire knapper for stasjonsprogrammering. Lite futt i lyden.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Digital One Midi Series 3

Pure Digital One Midi Series 3 er lett å bruke, men mangler Bluetooth. Til gjengjeld kan du koble til mobilen via ledning. Den har fem knapper hvor du kan stille inn favorittkanalene dine. Lyden er fin og klar, men skorter litt på bassen.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Digital One Maxi Series 3

Pure Digital One Maxi Series 3 er en litt bedre utgave av Pure Midi Series. Den har bedre lyd, og samme gode brukervennlighet. Den kan brukes med seks AA-batterier. Også denne mangler Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #pure

Pure Avalon N5

Pure Avalon N5 får sprikende anmeldelser. Den får skryt av Good Housekeeping for å ha en varm og god lyd, mens Which mener lyden er sprakete og dårlig. De er derimot enige om at designet er stilig, men at displayet er lite. Which legger også til at displayet er for mørkt. Den er ellers enkel å bruke. Radioen har Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #pure

POP Travel

POP Travel er en liten og kompakt reiseradio som får plass i lomma. Den fungerer derfor utmerket til nettopp det, men ikke så mye annet. Ettersom den er såpass liten i størrelsen kan man ikke forvente de beste lydopplevelsene, noe man heller ikke gjør. Batterier varer i opp mot 18 timer, som er godkjent. Den har også inngang til hodetelefon, og lades med USB-lader.

Les saken

#dabradio #radio #pop

POPduo

POPduo gir ok lyd med tanke på lett kabinett i mykplast og prisen. DAB-radioen har Bluetooth, NFC, USB-inngang og hodetelefonutgang. Har ikke AUX-inngang. Den er brukervennlig, men får minuspoeng for lydkvaliteten som ikke er god nok, til tross for lav pris. DAB-radioen går på strøm eller store C-type batterier (følger ikke med radioen), eller du kan kjøpe ekstra batteripakke med oppladbart batteri som lades via USB-port. Kan ikke lagre favorittstasjoner.

Les saken

#dabradio #radio #pop

Pinell Supersound II+

Pinell Supersound II+ er veldig lik Supersound II, men denne nye versjonen gir i tillegg mulighet til å koble direkte til Spotify. Den skal også ha fått bedre lyd, valgfritt språk og bedre LCD-display. Tross forbedringene mener Søndagsavisen at den skulle vært enklere i bruk og at lydkvaliteten burde vært bedre. Du kan lagre 10 favorittkanaler på den.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #pinell

Pinell Supersound II

Pinell Supersound II gir deg mye for pengene. De fleste mener den er brukervennlig, men Lyd & Bilde hevder den har litt å gå på her. DAB-radioen har AUX-inngang, hodetelefonutgang, Wi-Fi og Ethernet-tilkobling for internettradio, men mangler Bluetooth. Den har fjernkontroll og du kan lagre 20 favorittkanaler på den. Radioen er ikke batteridrevet.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #pinell

Pinell Go+

Pinell Go+ får skryt for fin lyd og meget god batteritid (opptil 24 t med oppladbart batteri). DAB-radioen kan lagre favorittstasjoner, har AUX-inngang, Bluetooth (AptX), er brukervennlig og har fint design. Denne fra 2015 ble kalt tilbake, da en produksjonsfeil på batteriet gjorde den brannfarlig. Feilen skal nå være rettet.

Les saken

#dabradio #radio #tt-micro #pinell

Panasonic RF-D10

Panasonic RF-D10 er bærbar, ganske brukervennlig og kan lagre 10 favorittkanaler. Trekkes for manglende kvalitetsfølelse. Lydkvaliteten er grei nok, særlig med tanke på prisklassen, selv om den har flere mangler. Kan bruke 4 C-type batterier som skal vare i opptil 40 t. Har hodetelefonutgang, men mangler AUX-inngang.

Les saken

#dabradio #radio #panasonic

Jensen Scandinavia Buddy Lite

Jensen Scandinavia Buddy Lite har meget god lyd, spesielt med tanke på prisklassen den ligger i. Den har Bluetooth, Spotify Connect og gir deg mulighet til å lagre 20 favorittkanaler, og i tillegg tåler den vann og støt. Radioen kan kun volumjusteres og den går ikke på batteri.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen Scandinavia Buddy Dab

Jensen Scandinavia Buddy Dab får skryt for stort lydbilde og fin klang. Den har alarm, fjernkontroll, AUX-inngang, hodetelefonutgang, Bluetooth og NFC, og man kan lagre opptil 20 radiostasjoner i minnet. Det innebygde batteriet skal vare i opptil 24 t. Radioen skal være vanntett, men om den får vann i høytalerne er lyden riktignok mindre god til den tørker igjen. Minuspoeng blir gitt for lyssvak skjerm og litt klønete betjening.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen of Scandinavia Fox 1000i

Jensen of Scandinavia Fox 1000i har svært mange funksjoner, slik som Bluetooth, styring av iOS og Android-app, samt nettbasert informasjon om vær og valutakurser. Den har fargeskjerm, og er enkel å bruke. Den spiller høyt, men det som trekker ned er den dårlige lydkvaliteten.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen of Scandinavia Fox 100

Jensen of Scandinavia Fox 100 får pluss for norsk språk og hodetelefonutgang. Men lyden er det verre med, og musikken høres tynn og pistrete ut. Men man hører hva som blir sagt, og til den lave prisen er det ikke all verden å klage på.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

Jensen Buddy Dab Stereo

Jensen Buddy Dab Stereo har et flott design som vil ta seg godt ut i stua. Den får litt trekk fra Techradar for at enkelte elementer er av plastikk og ser litt billig ut, men over det hele er det en pen radio. Den kan spille via Bluetooth eller lydinngang, og er også utstyrt med en fjernkontroll. Den har sleep-funksjon og alarm. Lyden er det ikke noe direkte galt med, den har bare litt mye diskant. Heldigvis kan man justere lydbildet, og gjør man dette vil lyden bli svært behagelig.

Les saken

#dabradio #radio #jensen

JBL Tuner

JBL Tuner er kombinert Bluetooth-høyttaler og dab-radio. Den er liten og kompakt, har en klar og detaljert lyd, men lyden mangler bass i noen særlig grad. Good Housekeeping trekker fram at knappene er litt kronglete å bruke, samt at den mangler alarm. Which trekker også fram at den er vanskelig å bruke og at den i tillegg ikke finner radiostasjoner, eller kun finner få. Dermed må man bruke mye tid på å søke opp radiostasjoner på nytt, Batteritiden er på åtte timer, og du kan lagre fem favorittstasjoner, noe Which ikke er spesielt imponert over.

Les saken

#dabradio #radio #jbl

Geneva World Radio

Geneva World Radio får skryt for sin klokkeklare lyd og fine design. Denne DAB radioen er ikke blant de billigste, men dette veies opp med kvaliteten. Noe trekk får den for at den ikke spille høyt nok, samt for at den mangler AirPlay. Den har Bluetooth og AUX-inngang. Det oppladbare batteriet skal vare i opptil 6 timer.

Les saken

#dabradio #radio #geneva

Geneva Touring S

Geneva Touring S har Bluetooth, AUX-inngang og oppladbart batteri som skal vare i opptil 20 timer. Den har klar, god lyd og er enkel i bruk, men trekkes noe for at det kun er volum som kan justeres. Which synes den er vanskelig å bruke, mye fordi skjermen er nærmest uleselig. Radioen gir mulighet for lagring av 6 favoritt-DAB-kanaler, men på grunn av den dårlige skjermen er det vanskelig å si om man har klart å lagre noe som helst, ifølge Which.

Les saken

#dabradio #radio #geneva

Geneva Touring L

Geneva Touring L har Bluetooth og innebygd batteri. Lyden er fantastisk, designet er fint, og den er lett å programmere.

Les saken

#dabradio #radio #geneva

Exibel DAB X40 BT

Exibel DABX40BT ser betydelig bedre ut enn det den faktisk er. Til tross for to høyttalere er lydkvaliteten svært dårlig, og den er heller ikke enkel å bruke. Eneste plusspoenget er at den har Bluetooth.

Les saken

#dabradio #radio #exibel #clasohlson

Exibel DA X21

Exibel DA X21 er Clas Ohlsons eget merke. X21 har FM, DAB/DAB+, samt utgang for hodetelefon. Den får trekk for å være unødvendig vanskelig å betjene, med for mange knapper. Lyden er heller ikke noe å skryte av. Den beskrives som umulig til musikk, med går til nød til nyheter og debattprogrammer.

Les saken

#dabradio #radio #exibel #clasohlson

Amadeus Sogetto

Amadeus Sogetto har et fint retrodesign, og lyden er balansert og klar. Den spiller imidlertid ikke spesielt høyt. Den mangler egne programknapper, men har Bluetooth og oppladbart batteri.

Les saken

#dabradio #radio #amadeus

Amadeus Lacuna Large

Amadeus Lacuna Large er en fin bordradio med varm lyd og enkel betjening. Den har fjernkontroll, Wi-Fi og ethernet for internettradio, Bluetooth, USB, AUX-inngang, hodetelefonutgang, samt optisk og analog lydutgang, og den kan kobles direkte til Spotify. Den har god bass, og man får mye for pengene. Ønsker man derimot trådløse høytalere får man disse med bedre lyd i samme prisklasse som denne DAB-radioen. Den er ikke batteridrevet og kan kun lagre fem favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #amadeus

Amadeus ADIBTB14

Amadeus ADIBTB14 er brukervennlig og lett å styre fra fjernkontrollen eller fra mobilen gjennom en app. Den har AUX-inngang, hodetelefonutgang, Wi-Fi og internettradio, men ikke Bluetooth. Lyden er grei, den er noe ubalansert og har en metallisk klang. Minuspoeng gis også for at den er tungvint å sette opp, og for at bruksanvisningen er dårlig oversatt. Den er ikke batteridrevet, men kan lagre opptil 10 favorittkanaler.

Les saken

#dabradio #radio #amadeus