Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #sandstrøm

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Stor variasjon i lydkvalitet blant årets DAB-radioer

Har du ennå ikke kastet deg på DAB-toget? I denne oppdaterte oversikten finner du de beste DAB-radioene i 2018.

Les saken

#dabradio #radio #tivoli #roberts #jensen #jbl #pop #amadeus #radionette #geneva #ruark #pure #evoke #sony #vq #sangean #sandstrøm

Sandstrøm S200SJ16E

SLOWJUICER: Tek kårer Sandstrøm til den beste juiceren i deres slowjuicer-test fra 2017. Maskinen har et stort innmatingsrør og en horisontal oppbygging, som gjør at pressen enkelt skiller det tørre avfallet fra juicen. Det eneste Tek har å utsette på denne maskinen er at de støyer noe under bruk.

Rengjøring: Modellen fra Sandstrøm er enkel å rengjøre, blant annet på grunn av den horisontale pressen. Fruktkjøtt setter seg ikke fast og man trenger bare skylle delene før de settes til tørk.

Mengde fruktkjøtt: Nesten uten fruktkjøtt

Motor: 240 W
Mugge: Ja
Hastighet: 1
Støynivå: Middels

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #sandstrøm

Sandstrøm Juice Portable

Sandstrøm Juice Portable fungerer godt som en reiseradio i og med at batteriet holder i 30 timer. Den har også Bluetooth, lydinngang og hodetelefonkontakt. Manøvrering foregår via tastene øverst og hjulet på siden fungerer både som volumkontroll og kanalinnstilling. Til tross for at radioen er liten har den relativt god lyd. Det er så klart ikke så mye bass å snakke om, men dette kan enkelt justeres via skjermmenyen.

Les saken

#dabradio #radio #sandstrøm

Sandstrøm Constellation Aria

Sandstrøm Constellation Aria er en kompakt radio som gir inntrykk av god kvalitet. Den har lydinngang, hodetelefonkontakt og Bluetooth. Lyd og Bilde trekker imidlertid fram at batteritiden er seks timer, som er i korteste laget. Den er enkel å betjene ved å trykke på siden. Anmelder anbefaler at man justerer lyden, for om ikke er den altfor spiss med for mye diskant. Med litt justeringer derimot vil man få god balanse mellom bass og diskant. Alt i alt er dette en god radio.

Les saken

#dabradio #radio #sandstrøm