Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kjøkken

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

11 treff

OBH Nordica Hercules

OBH Nordica Hercules har bra ytelse, den søler noe, men gir god verdi for pengene. Kjøkkenmaskinen får minuspoeng for brukervennlighet og støynivå. Har en effekt på 1200 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #obh-nordica

Krups KA990T

Krups KA990T er stillegående, rask og effektiv. Kjøkkenmaskinen søler en del og egner seg ikke like godt på alle typer råvarer. Særlig på elting av deig scorer den dårlig. Effekten er på 1200 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #krups

Kitchen Aid Artisan 5KSM7580

Kitchen Aid Artisan 5KSM7580 er rask og gjør en grei jobb, men kjøkkenmaskinen mangler en del på brukervennligheten. Effekten er på 500 W. Kalles også KitchenAid Artisan Kjøkkenmaskin 6,9L, og den røde versjonen heter Kitchen Aid Artisan 5KSM7580XECA.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kitchen-aid

Kitchen Aid Artisan 5KSM150PSE

Kitchen Aid Artisan 5KSM150PSE er en kjøkkenmaskin med pent design. Den er effektiv både på kutting og rasping. Noen minuspoeng tildeles for ustødighet, søl og vanskelig montering av maskinen. Effekten er på 300 W. Den røde versjonen kalles Kitchen Aid Artisan 5KSM150PSEER eller 150EER.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kitchen-aid

Kenwood Major Titanum KMM020

Kenwood Major Titanum KMM020 er en meget god kjøkkenmaskin som visper og blander svært bra, men den er ikke best når det gjelder elting. Den er solid og søler lite. Effekten er på 1500 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Kenwood Major Premier KMM770

Kenwood Major Premier KMM770 leverer et utmerket resultat ved alt fra visping, elting og blanding, men brukervennligheten kunne vært en del bedre. Den kunne også arbeidet hurtigere. Effekten er på 1200 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Kenwood Chef Sense XL 6,7 L

Kenwood Chef Sense XL er en sterk og brukervennlig kjøkkenmaskin som gir gode resultater ved alt fra visping, blanding og elting. Den er stødig, men hopper litt bortover hvis det er mel eller annet søl på benken når den jobber med de tyngste deigene. Kjøkkenmaskinen fra Kenwood søler lite, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Effekten er på 1200 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Bosch Styline MUM 56340

Bosch Styline MUM 56340 har god yteevne, visper godt og har store sugeføtter i gummi som gjør at maskinen er stabil. Den får noe minuspoeng for støynivå og brukervennlighet. Har en effekt på 900 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #bosch

Bosch MUM 86

Bosch MUM 86 har god kvalitet og elter fint. Den er ikke spesielt brukervennlig og får noe trekk for dette. Effekten er på 1600 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #bosch

Ankarsrum Assistent AKM62

Ankarsrum Assistent AKM62 kjøkkenmaskin gir et solid kvalitetsinntrykk, men scorer lavt på brukervennlighet. Maskinen gjør en bra jobb med ulike råvarer, med unntak av egghvite som ikke blir luftig nok i konsistensen. Har en effekt på 800 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #ankarsrum
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.