Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kenwood

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

21 treff

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

De beste kjøkkenmaskinene

Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Under har vi har samlet tester av de beste mikserne på markedet slik at du enkelt kan velge den beste maskinen for deg og ditt behov.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood #kitchen-aid #sage #smeg #electrolux #kitchenaid #bosch

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#stavmikser #bamix #braun #wilfa #electrolux #bosch #obh-nordica #kenwood

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

Kamp om topplasseringen i test av kaffetraktere

Trakting er den mest populære måten å lage kaffe her til lands, da hele 7 av 10 har en hjemme. Dersom du ønsker å bli en av dem, får du her en oversikt over de beste trakterne.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #delonghi #philips #moccamaster #bosch #melitta #obh-nordica #severin #siemens #electrolux #braun #wmf #wilfa #kenwood #kitchenaid #tristar

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Kenwood Limited Persona ZJG801CL

ZJG801C1 fra Kenwood får skryt for et fint og funksjonelt design. Særlig liker testerne at man enkelt kan se hvor mye vann som er i kannen og cirka hvor lang tid det er til det koker. Man kan også enkelt åpne lokket, i tillegg til at kokeren lager svært lite lyd når den arbeider.

Vær obs på at denne vannkokeren ikke skrur seg av med en gang vannet har kokt opp. Veggene blir også varme under bruk, og barn bør ikke være i nærheten av denne kokeren når den arbeider.

Rengjøring: Enkel å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: Ikke opplyst
Vekt: 1,6 kg
Koketid 1 l: 3 m 21 s

Les saken

#vannkoker #kenwood

Kenwood Triblade HDM802SI

Kenwood Triblade HDM802SI er testvinner hos Klikk.no og varmt omtalt av Aftonbladet. De mener mikseren har et godt grep og mye krefter, samtidig som den er lett å håndtere. Den lager smoothies og suppe veldig bra, i tillegg til at den gir utmerkede resultater på mer kompliserte oppgaver som ganache og majones. I bruksanvisningen står det at man helst ikke skal bruke mikseren til å knuse is, men også dette gjør den svært bra i Aftonbladets test.

Les saken

#stavmikser #kenwood

Kenwood PureJuice Pro JMP800SI

SLOWJUICER: JMP800SI er en robust og solid juicer som har et enkelt design. Tek mener likevel at den tar stor plass med sine 7 kg. Ellers kommer den med to innmatingsrør, hvorav ett har plass til større biter av frukt og grønnsaker. Det betyr at du ikke trenger å beregne mye tid til oppkutting av grønnsaker, som kan være fint for den travle.

Rengjøring: JMP800SI krever en del oppvask, og særlig består den av mange deler som alle krever en vask etter bruk. Heldigvis setter ikke fruktkjøttet seg godt fast i systemet, så delene trenger ikke en skrubb hver. Tænk trekker maskinen for vanskelig rengjøring.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 150 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Veldig lavt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #kenwood

Kenwood PureJuice JMP600

SLOWJUICER: Tek mener MJP600 er en enkel slowjuicer som ikke fremstår like bra som Kenwoods dyrere modeller, til tross for at den er en god juicer. TV2 synes det er litt for mye saft igjen i avfallet, men er ellers fornøyd med juiceren. JMP600 leverer godt over snittet, selv om den ikke kommer ut helt på topp.

Rengjøring: Den er noe tung å rengjøre og det kreves en god børste for å få alt fiber ut av filteret.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 150 W
Mugge: Ja
Hastighet: 1
Støynivå: Vanlig

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #kenwood

Kenwood Major Titanum KMM020

Kenwood Major Titanum KMM020 er en meget god kjøkkenmaskin som visper og blander svært bra, men den er ikke best når det gjelder elting. Den er solid og søler lite. Effekten er på 1500 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Kenwood Major Premier KMM770

Kenwood Major Premier KMM770 leverer et utmerket resultat ved alt fra visping, elting og blanding, men brukervennligheten kunne vært en del bedre. Den kunne også arbeidet hurtigere.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 10,20 kg
Bredde: 23 cm
Høyde: 34 cm
Dybde: 39 cm
Watt: 1200
Lyd (dBA): -
Kapasitet: 6,7 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Kenwood Kmix CM 030

Kaffetrakter: Kenwood Kmix CM 030 gjør det bra på bryggetid, energiforbruk og den holder kaffen varm lenge. Den er også brukervennlig, og den støyer lite. Smaken oppnår middels score.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kaffetrakter #kenwood

Kenwood kMix BLX50

Kenwood kMix BLX50 har en motor på 800W og en glasskolbe som rommer 1,6L. Den har god kapasitet, men må bruke litt ekstra tid på å knuse frosne bær med godt resultat. Den får plusspoeng for prisen, men trekkes for at beholderen burde vært større og at lokket burde vært enklere å ta av.

Les saken

#blender #kenwood

Kenwood Kmix

Kenwood Kmix er enkel å fylle med vann, lett å bruke og rask til å koke opp vann. I tillegg kan den enkelt koke små mengder vann, noe som sparer energi i husholdninger hvor man bare lager én kopp om gangen.

Vannkokeren trekkes for at det er vanskelig å vite hvor mye vann som er i kannen. Den lager også en del lyd under bruk, og den kan være noe vanskelig å helle med for de med svake håndledd.

Rengjøring: OK å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: 5 dl
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 3 m 21 s

Les saken

#vannkoker #kenwood

Kenwood Chef XL Titanium KVL8300S

Testvinneren hos tek.no er en robust maskin med en kraftig motor som er god på elting og blanding. Dessuten gjør den kraftige motoren at den er eksepsjonelt god på pisking. Enkelte peker imidlertid på at den gjør en dårlig jobb med pisking av krem, og visping. Det er en stor og kraftig masking, men ingen er særlig imponert av designet.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 10,4 kg
Bredde: 28,5 cm
Høyde: 35,6 cm
Dybde: 38 cm
Watt: 1700
Lyd (dBA): 74
Kapasitet: 6,7 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Kenwood Chef XL Elite KVL6300

Denne er i likhet med KVL8300S en solid og robust maskin. Den er imidlertid noe lettere beveger seg i motsetning til storebroren mye under tung bruk. Den søler ikke, er god på elting og foruten at den er noe treg på pisking og får rester langs sidene i bollener det en pålitelig maskin som takler det meste av oppgaver du måtte gi den.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 8,25 kg
Bredde: 38 cm
Høyde: 34,5 cm
Dybde: 25 cm
Watt: 1400
Lyd (dBA): -
Kapasitet: 6,7 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood

Kenwood Chef Sense XL 6,7 L

Kenwood Chef Sense XL er en sterk og brukervennlig kjøkkenmaskin som gir gode resultater ved alt fra visping, blanding og elting. Den er stødig, men hopper litt bortover hvis det er mel eller annet søl på benken når den jobber med de tyngste deigene. Kjøkkenmaskinen fra Kenwood søler lite, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Effekten er på 1200 W.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood