Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #smeg

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

De beste kjøkkenmaskinene

Med en kjøkkenmaskin kan du lage alt fra eggedosis til store gjærbakster enkelt og greit. Under har vi har samlet tester av de beste mikserne på markedet slik at du enkelt kan velge den beste maskinen for deg og ditt behov.

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #kenwood #kitchen-aid #sage #smeg #electrolux #kitchenaid #bosch

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

De kvikkeste espressomaskinene

Vil du ta kaffebryggingen hjemme ett steg videre? Vi gir deg oversikt over espressomaskinene av god kvalitet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espressomaskin #delongi #espresso #miele #delonghi #philips #siemens #melitta #bosch #sage #francisfrancis #illy #saeco #krups #jura #smeg #gaggia

Smeg SMF01

Smeg er en lett gjenkjennelig kjøkkenmaskin med retrodesign som de fleste kommenterer positivt på. Samtidig er det bred enighet om at man betaler for design fremfor ytelse, og selv om de fleste syns den er solid maskin som er enkel å bruke, så har den en svak motor som gjør at maskinen er noe treg i bruk.

Brøddeig takles greit selv om den bruker lang tid blir resultatet bra. På pisking av krem er den imidlertid relativt kjapp, selv om resultatet mangler litt på luftigheten. Mange kommenterer også på at prisen er i overkant for en maskin som ikke yter helt i toppsjiktet.

Produktspesifikasjoner:

Vekt: 8 kg
Bredde: 22,1 cm
Høyde: 37,8 cm
Dybde: 40,2 cm
Watt: 300
Lyd (dBA): 70
Kapasitet: 4,8 liter

Les saken

#kjøkkenmaskin #kjøkken #smeg

Smeg KLF04

KLF04 fra Smeg får skryt for å være lett å fylle med vann og enkel å håndtere. Den har syv temperaturinnstillinger og kan holde vannet ved en viss varme etter at det har nådd korrekt temperatur. Den gir fra seg et pip ved kokeslutt.

Til tross for flere positive sider får også KLF04 trekk for mange viktige funksjoner. Blant annet koker den over og spruter vann på kjøkkenbenken, i tillegg til at den bruker lang tid på å koke opp vann og bare kan koke store mengder vann om gangen. Ellers er den vanskelig å rengjøre og lager mye støy under bruk. Which noterer seg også at den ikke varmer vannet til riktig temperatur.

Rengjøring: Vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: 5 dl
Vekt: 1,3 kg
Koketid 1 l: 2 m 25 s

Les saken

#vannkoker #smeg

Smeg KLF01

Smeg KLF01 er en stilig vannkoker som skiller seg ut på kjøkkenbenken. Den gjennomfører de fleste oppgavene sine litt over middels godt. Blant annet bruker den nesten 3,5 minutter på å koke opp 1 liter vann. Testerne mener ellers at den er enkel å fylle med vann og lett å styre med knappene, men de synes den er vanskelig å holde og helle med fordi den er tung. Lydnivået er også noe høyt.

Rengjøring: Enkel å rengjøre
Kapasitet: 1,7 l
Minimumsvolum: 5 dl
Vekt: 1,34 kg
Koketid 1 l: 3 m 26 s

Les saken

#vannkoker #smeg

Smeg ECF01

Espressomaskin, halvautomatisk: Smeg ECF01 har et pent og solid design. Den er enkel å bruke og et minimum av knapper, og den er også lett å rengjøre. Kaffen smaker godt, men oppnår ikke perfekt crema ifølge testen fra Expert Reviews. Testen fra Trusted Reviews, derimot, skryter av både smak og crema. Tænk, på sin side, synes smaken er middels. Man kan justere forskjellige instillinger, som temperatur og om du vil ha enkel eller dobbel espressoshot.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #espressomaskin #smeg