Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #pebble

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

Pebble Time Round

Pebble Time Round er en oppgradert versjon av Pebble time. Den har ikke berøringsskjerm, men styres med knapper. Den har mulighet for å kobles mot mobil og gi varsler, du kan selv velge hvilke. Batteritiden er dårligere enn på de andre Pebble-modellene, men langt bedre enn de fleste andre på markedet. Designet får skryt, klokken ser ut som en klokke og den kommer med skinnreim. Prisen er høy, og en del anmeldere mener at designet går på bekostning av egenskaper de gjerne skulle sett at smartklokken hadde.

Les saken

#smartklokke #pebble

Pebble Time

Pebble Time er en ny versjon av Pebble Steel, og den kommer med et litt annerledes design og fargeskjerm. Ingen av delene gir noen spesielle fordeler skal vi tro anmelderne. Smartklokken er ubehagelig å ha på, og fargeskjermen gjør den enda vanskeligere å lese. Til tross for dette imponerer Pebble med batteritid, skjerm som er lesbar i daglys, og ny versjon av det foregående grensesnittet.

Les saken

#smartklokke #pebble

Pebble Steel

Pebble Steel er en smartklokke som er kompatibel med både Android og iOS. Den er brukervennlig selv om den ikke har berøringsskjerm. Anmelderne skryter av mye verdi for pengene. Klokka er vanntett, men den får minuspoeng for lite plass til apper, og teknologien som er utdatert.

Les saken

#smartklokke #pebble