Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #pulsklokke

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

27 treff

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #motorola #android-wear #smartklokke #sony #misssion #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

TomTom Spark Cardio + Music

TomTom Spark Cardio + Music skiller seg ut fra de andre pulsklokkene på grunn av musikkfunksjonen som gjør at du kan spille musikk fra klokken uten at du må ha med deg mobilen på treningsturen. Noen kilder hevder musikkfunksjonen er den beste egenskapen ved Spark Cardio + Music, mens andre mener at musikkfunksjonen fungerer for dårlig. Appen har noen mangler og flere mener batteritiden kunne vært bedre. Designet kan også være klumpete og upraktisk hvis du har små håndledd. Får pluss for at den er vanntett og måler pulsen nøyaktig fra håndleddet uten belte.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Runner Cardio

TomTom Runner Cardio har integrert pulsmåler, og er spesielt designet for løping ute eller på tredemølle. Pulsmåleren sies å være god og nøyaktig. Flere trekker den for litt høy pris, samt at den kan oppleves som litt stor.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

TomTom Multi-Sport Cardio

TomTom Multi-Sport Cardio er brukervennlig og måler puls fra håndleddet. Den skal kunne brukes til flere forskjellige treningsformer, og den sies å passe bra for triathlonutøvere. Pulsmålingen fungerer imidlertid ikke alltid optimalt.

Les saken

#pulsklokke #tomtom

Suunto Traverse

Suunto Traverse er i utgangspunktet en smartklokke beregnet på turgåere, mosjonister, fiskere og jegere, men den gir deg også en del data som er nyttig hvis du vil bruke den som en treningsklokke. Den har ingen optisk pulsmåler, så du må i så fall kjøpe et pulsbelte i tillegg. Klokken er rimeligere enn Suunto Ambit-pulsklokkene og har færre funksjoner for aktiv trening. Den får gode skussmål for batteritid og brukervennlighet, men minuspoeng for ladeløsning og unøyaktig skritteller.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Vertical

Suunto Ambit3 Vertical er en pulsklokke som får skryt for pent design og god komfort. Den måler en rekke ulike aktiviteter som sykling, løping og klartring. Sistnevnte egner den seg særlig godt til ettersom den måler høyde. Dårlig Bluetooth-funksjon, mangel på optisk pulsmåler og høy pris trekker i hovedsak ned poengsummen.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Sport

Suunto Ambit3 Sport er versjonen fra Suunto som passer for multisportutøveren. Den får blant annet pluss for at den har god brukervennlighet, måler pulsen din i vann og at det følger med en fantastisk app. Den har ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Run

Suunto Ambit3 Run er en brukervennlig GPS-klokke for løpere med flere fine instiller og funksjoner. Den oppleves som litt stor og tung og GPS-en kan være litt treg. Noen kilder gir den trekk for prisen. Den har ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Peak

Suunto Ambit3 Peak er en toppmodell som har mange funksjoner for ulike aktiviteter, deriblant løping, sykling og svømming. Varsler fra mobil kan du også få, da den enkelt kobles til en smart-enhet med Bluetooth. Pulsklokken får skryt for batterikapasiteten, men trekk for brukervennlighet. Den mangler optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Polar V800

Polar V800 sies være en avansert og brukervennlig GPS-klokke. Den skal være fin for de aller fleste, uansett treningsnivå eller idrettsgren. Den logger til og med pulsen din i vann, men den mangler optisk pulsmåler. Prisen er noe stiv.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar M400

Polar M400 er en robust pulsklokke med GPS og aktivitetsmåling, hovedsaklig for løping. Den har mange av de samme gode kvalitetene som du finner i Polar V800, men M400 er billigere. Den mangler optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #polar

Motorola Moto 360 Sport

Motorola Moto 360 Sport er en hybridklokke som kombinerer smartklokke med treningsklokke. Den har GPS, optisk pulsmåler og den måler løping. Designet er pent, og den er behagelig å ha på. Anmelderne er ikke like fornøyde med at den kun måler løping, batteritiden oppleves som dårlig og GPS-en er ikke nøyktig nok. I tillegg fungerer ikke Android-systemet så knikerkefritt som den relativt høye prisen skulle tilsi.

Les saken

#pulsklokke #motorola #android-wear

Microsoft Band 2

Microsoft Band 2 er aktivitetsmåler, smartklokke og treningsklokke i ett. Den er forbedret fra forgjengeren og får pluss for aktivitetsmåleren og optisk pulsmåler. Flere mener likevel at den er ukomfortabel og begrenset i bruk.

Les saken

#pulsklokke #microsoft

Garmin Vivoactive HR

Garmin Vivoactive HR er den oppgraderte versjonen av Garmin Vivoactive. Den største oppgraderingen er den optiske pulsmåleren. I tillegg har den også GPS, aktivitetsmåler, søvnmåler, værvarsel og man kan få varsler fra mobilen. Pulsklokken er vanntett og den får skryt for at batteriet varer lenge. Anmelderne liker ikke designet, fordi den er klumpete og noe ubehagelig å gå med.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Vivoactive

Garmin Vivoactiv er vanntett pulsklokke med GPS, smartklokke og aktivitetsmåler i ett, som passer for de fleste type aktiviteter. Mange mener den er en av de beste, men flere savner optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Forerunner 920XT

Garmin Forerunner 920XT er treningsklokke, smartklokke og aktivitetsmåler. Den har ikke innebygget pulsmåler, men klokken er avansert og brukervennlig. Batteriet holder lenge. Flere testkilder mener det er den beste klokken på markedet, men prisen er høy.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Forerunner 735XT

Garmin Forerunner 735XT er en sporty treningsklokke som egner seg godt for aktive folk. Den har GPS, og måler alt fra hjerterytme til skritt, søvn og en rekke andre aktiviteter. Den har optisk pulsmåler. Det robuste designet kan være ubehagelig å sove med, prisen er høy og appen man bruker er ikke spesielt brukervennlig.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Forerunner 630

Garmin Forerunner 630 er en treningsklokke for den som løper mye og ønsker å bli bedre. Pulsklokka kan kobles mot PC eller mobil enten trådløst eller med kabel. Den er vanntett og kommer med mange nyttige målefunksjoner. Klokken har ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Forerunner 235

Garmin Forerunner 235 er etterfølgeren etter Forerunner 225. Den nye versjonen har fått ekstra funksjoner som påminnelser fra smartphone, måling av pulsen gjennom hele dagen og musikkstyring. GPS-en og den optiske pulsmåleren er nøyaktige, men pulsmåleren kan være treg til å måle nedgang i puls og kan være for unøyaktig ved høyintensitetsøkter. Får også noe trekk for pris. Den er vannresistent og veier lite. Skal kunne gi deg et estimat av VO2 max. Finnes i versjonen Forerunner 230 som er identisk med Forerunner 235, med unntak av at 230 ikke har optisk pulsmåler og koster mindre.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Forerunner 225

Garmin Forerunner 225 sies å være en av de bedre pulsklokkene for løpere. Den er vanntett og har nøyaktig innebygget pulsmåling. Prisen er høy for noen, og den passer antagelig bedre for mosjonister enn for profesjonelle og mer seriøse løpere.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Forerunner 15

Garmin Forerunner 15 er en rimelig pulsklokke som får skryt for bra batteritid og klart display. Den måler skritt, puls og annen aktivitet. Treningsklokken er vanntett og har GPS. Oppkobling til PC eller mobil trekker ned poengsummen ettersom den ikke har Bluetooth. Designet er sporty og oppleves som litt klumpete. Den har ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Fenix 3 Sapphire HR

Garmin Fenix 3 Sapphire HR er en oppgradert utgave av Fenix 3 Sapphire, og nå har den optisk pulsmåler. Den er vanntett og kan måle aktiviteter som løping, sykling, ski og svømming. Minuspoeng for pulsklokken for at den er stor, ikke har berøringsskjerm og for den høye prisen. Noen kaller den også Fenix 3 HR.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Fenix 3 Sapphire

Garmin Fenix 3 Sapphire er en oppgradert versjon av Fenix 3, og denne kommer i et røft design med glass og andre nye detaljer. Batteritiden er imponerende, det samme er mengden funksjoner og instillinger. Anmelderne ga trekk for høy pris og tung vekt. Den har høydemåler, men ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Fenix 3

Garmin Fenix 3 er en GPS-klokke, pulsklokke, smartklokke og aktivitetsmåler. Den er ikke perfekt, men får svært gode kritikker, og sies å være en av de beste på markedet. Den er uten optisk pulsmåler og prisen oppleves som noe høy.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Garmin Epix

Garmin Epix er pulsklokken som viser topografiske kart på skjermen. Den passer både til fjellturer og trening, og den er avansert med mange funksjoner og innstillinger, men Touch-skjermen fungerer ikke som den burde. Flere mener den er for stor og dyr. Klokken er vanntett og batterilevetiden er god, men den mangler optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #garmin

Fitbit Surge

Fitbit Surge skal fungere som aktivitetsmåler, smartklokke, treningsklokke og pulsmåler. Pulsmåleren er for øvrig optisk, så du trenger ikke pulsbelte. Noen mener den forsøker å være litt for mange ting på en gang, og den får generelt best score for aktivitetsmåleren.

Les saken

#pulsklokke #fitbit
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.