Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #smartklokke

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

34 treff

Her er de beste aktivitetsarmbåndene

Ønsker du å få mer ut av treningen? Finn ut hvilket aktivitetsarmbånd som passer deg her.

Les saken

#pulsklokke #fitbit #smartklokke #aktivitetsarmbånd #garmin #samsung #polar #tomtom #xiaomi #misfit #moov #underarmour #nokia

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

Vector Watch Luna

Vector Watch Luna får skryt for superb batteritid, som varer i 30 dager før den må lades. Utover dette er anmelderne også imponert over designet, og smartklokken kommen i tre ulike varianter. Dessverre er appene dårlige og få, og ikke alle varsler man kunne ønske seg er mulig å få. Videre opplevde flere anmeldere oppkoblingsproblemer og varsler som ikke dukket opp.

Les saken

#smartklokke #vector

TAG Heuer Connected

TAG Heuer Connected er en smartklokke i premiumsklassen med en tilsvarende prislapp. Den får skryt for brukervennlighet og komfort. Klokkene er beregnet for Android-brukere, og klokka er tung. Byggekvaliteten er god, men skjermen har dårlig oppløsning og innsynsvinkel. Klokka har heller ikke pulsmåler til tross for stiv pris.

Les saken

#smartklokke #tagheuer #android-wear

Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 er en smartklokke med GPS som er støv- og vanntett. Den får varierende tilbakemelding på batteritiden, men byggekvaliteten er relativt robust ettersom klokken er laget for aktive folk. Derfor får den minuspoeng for at den mangler pulsmåler, og for at den ikke er spesielt brukervennlig.

Les saken

#smartklokke #sony

Samsung Gear Sport

Gear Sport er en god løsning for deg som først og fremst trenger klokke til trening. Som navnet indikerer, er modellen godt egnet til å monitorere kroppslig aktivitet — selv svømming. Testpanelene er også samstemte om at du, ved å bytte silikon-reimen med skinnreim (som kommer med), raskt kan få klokka til å passe også mer formelle situasjoner. Alt i alt et svært godt alternativ for deg som mener at stilen til Apple Watch er i overkant futuristisk.

Les saken

#smartklokke #samsung

Samsung Gear S3 Frontier

Den nye toppmodellen til Samsung er ikke for alle: Har du et tynt håndledd kan størrelsen virke avskrekkende. Dersom du derimot liker store klokker, er dette smartklokkenes Rolls-Royce. Designet er stilrent, og Samsung blir applaudert for den unike ‘rotasjon’-funksjonen: Hjulet rundt klokkens ansikt kan skrus på, som et alternativ til (den ikke alltid like praktiske) touch-funksjonen. I så måte byr Gear S3 på løsninger som skiller den markant fra forgjengere, som Gear S2. Testpanelene er imidlertid ikke overbeviste om Bezel, Samsungs programvare, som et alternativ til Android og iOS. Det er begrenset med apper å boltre seg i. Treningsfunksjonene er heller ikke så sterke som mange hadde forventet. Her bør man merke seg det store spriket i anmeldelser.

Les saken

#smartklokke #samsung

Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 Classic er en oppdatering av Gear 2, og de største forskjellene er at denne modellen har 3G og skinnreim. Smartklokka er vanntett, men den får trekk i testene for at den er dyr og har et klumpete design.

Les saken

#smartklokke #samsung

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 er en smartklokke som bruker Samsungs egne operativsystem Tizen. Bortsett fra begrenset app-utvalg får klokken ros fra anmelderne for pent design og god brukervennlighet. Stemmekontrollen fungerer ikke optimalt og dette trekker ned poengsummen.

Les saken

#smartklokke #samsung

Samsung Gear 2 Neo

Samsung Gear 2 Neo er oppfølgeren til Samsung Gear, og selv om den har oppgradert flere av problemene fra forgjengeren, holder den fortsatt ikke helt mål i følge anmelderne. Tidvis er den treg, den er lite brukervennlig og lademåten er upraktisk. Videre kan den kun benyttes med Samsung telefon, og det er begrenset med aktivitetsmåling. Klokken får skryt for prisen, designet og lang batteritid.

Les saken

#smartklokke #samsung

Pebble Time Round

Pebble Time Round er en oppgradert versjon av Pebble time. Den har ikke berøringsskjerm, men styres med knapper. Den har mulighet for å kobles mot mobil og gi varsler, du kan selv velge hvilke. Batteritiden er dårligere enn på de andre Pebble-modellene, men langt bedre enn de fleste andre på markedet. Designet får skryt, klokken ser ut som en klokke og den kommer med skinnreim. Prisen er høy, og en del anmeldere mener at designet går på bekostning av egenskaper de gjerne skulle sett at smartklokken hadde.

Les saken

#smartklokke #pebble

Pebble Time

Pebble Time er en ny versjon av Pebble Steel, og den kommer med et litt annerledes design og fargeskjerm. Ingen av delene gir noen spesielle fordeler skal vi tro anmelderne. Smartklokken er ubehagelig å ha på, og fargeskjermen gjør den enda vanskeligere å lese. Til tross for dette imponerer Pebble med batteritid, skjerm som er lesbar i daglys, og ny versjon av det foregående grensesnittet.

Les saken

#smartklokke #pebble

Pebble Steel

Pebble Steel er en smartklokke som er kompatibel med både Android og iOS. Den er brukervennlig selv om den ikke har berøringsskjerm. Anmelderne skryter av mye verdi for pengene. Klokka er vanntett, men den får minuspoeng for lite plass til apper, og teknologien som er utdatert.

Les saken

#smartklokke #pebble

Nokia Steel HR

Nokia Steel HR er en smartklokke med funksjoner som måler aktivitet. Reimen er utbyttbar og kommer i myk silikon, mens klokka er i rustfritt stål. Den tåler vann i opp til 50 meter. Skjermen viser treningsdata, men også anrop og meldinger. Likevel, testen fra Wareable mener det tar såpass lang tid å rulle gjennom en melding at det er lurere å bruke mobilen til akkurat dette. Måleresultatene man får er litt basale, men klokka fungerer bra som en hybrid.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #smartklokke #nokia

Nixon Mission

Nixon Mission er en smartklokke for aktive folk. Den har Android, og kommer med en rekke nyttige apper samt talestyring. Liker du å surfe kan du sjekke værforholdene med klokka, og den er vanntett ned på 100 meters dyp. I testene får den trekk for batteritiden og appene som kunne kommet med et bredere utvalg. Noen synes også den kunne vært nettere.

Les saken

#smartklokke #misssion #android-wear

Moto 360 2

Moto 360 2 er en oppgradert versjon av Moto 360. I hovedsak er det designet som har fått en oppgradering. I tillegg har Android Wear blitt bedre, og flere av problemene som forgjengeren hadde med oppkobling og andre detaljer har blitt bedre. Batteritiden er også forbedret, men er langt fra på nivå med de beste i klassen. Prisen har også blitt betraktelig høyere.

Les saken

#smartklokke #motorola

Moto 360

Moto 360 er en smartklokke som gir mye verdi for pengene. Designet får skryt ettersom klokken er fin og behagelig å gå med. Smartklokken har pulsmåler og trådløs oppladning. Android Wear har fått varierende tilbakemeldinger på funksjonalitet, og tilkoblingen mellom klokken og mobilen bryter.

Les saken

#smartklokke #motorola #android-wear

Michael Kors Access Grayson

Markedet som MK forsøker å mette med denne modellen, er de mer estetisk anlagte. Klokka ligner et ikke-smart herre-ur av det mer luksuriøse slag. I likhet med de fleste smartklokker som ikke er produsert av Apple, bruker Access Grayson den nyeste versjonen av operativsystemet Android Wear. Testpanelene irriterer seg imidlertid over at Michael Kors ikke har rustet klokka med såkalt ‘NFC’-teknologi: Dette resulterer i at Googles varslede kjempesatsing, Google Pay—som lar deg betale i butikker med mobilen—ikke kan brukes gjennom klokka. Videre påpekes det at modellen er unødvendig stor og tung.

Les saken

#smartklokke #michael-kors

Martian Notifier

Martian Notifier er en rimeligere smartklokke som fungerer med både iOS og Android. Den har et smart varselsystem hvor man kan tilpasse mye etter ønske, men utover dette har den ikke spesielt mange funksjoner. OLED-skjermen er liten, og smartklokken er tung, i tillegg kunne batteriet hatt bedre levetid. Designet er pent, og talestyringen fungerer godt.

Les saken

#smartklokke #martian

LG Watch Urbane

LG Watch Urbane er en smartklokke som bruker Android Wear, og det som skiller den mest fra andre smartklokker er derfor designet. Det er delte meninger om dette, flere anmeldere mener den er for stor, maskulin og klumpete. Ellers kan klokken vise tiden, motta varsler fra mobilen og styre visse funksjoner på mobilen. Batteritiden er ikke spesielt god,prisen er høy, og det hjelper ikke at klokken har talestyring når den ikke kan norsk.

Les saken

#smartklokke #lg #android-wear

LG Watch Style

Watch Style er først og fremst en lekker smartklokke. LG har samarbeidet med Google om å lage et elegant men rimelig alternativ til Apple Watch. Testpanelene påpeker at resultatet er imponerende lett og slankt, særlig i kontrast til andre Android-modeller. Mens mange har kritisert Android Wear (Googles programvare) for å mangle brukervennlighet i treningsmodus, mener testpanelene at gapet opp til Apple minket betraktelig med denne modellen.

Les saken

#smartklokke #lg

LG G Watch R

LG G Watch Rer en vanntett smartklokke med mange funksjoner og fint design. Batteritiden er grei, og ladedokken er praktisk. Skjermen oppleves som god, men for liten. Brukergrensesnittet er ikke spesielt bra skal vi tro anmelderne.

Les saken

#smartklokke #lg

Huawei Watch 2

Huaweis oppgraderte smartklokke møter blandet kritikk, selv om samtlige testpaneler mener dette er et solid og velfungerende alternativ til både Samsung, Apple, og Fitbits varianter. Flere trekker frem det prangende designet, og mener klokken er klumpete. Andre trekker frem at programvaren er blant markedets mest overbevisende. Her får du alt du vil ha, enten det er 4G (kun på Sport-versjonen), WiFi, Bluetooth, GPS, og mangefasetterte sensorer.

Les saken

#smartklokke #huawei

Huawei Watch 1

Huawei Watch er en smartklokke som får ros for pent design, god byggekvalitet og bra batteritid. Den bruker Android Wear, men er kompatibel med iOS. Klokken kan måle puls og har skritteller, men om du trener mye kan andre klokker gi deg mer for pengene. På innsiden skiller ikke denne klokken seg fra andre Android Wear klokker, og anmelderne er usikre på om den stive prisen kan forsvares sammenlignet med de andre modellene på markedet.

Les saken

#smartklokke #huawei #android-wear

Fossil Q Founder

Fossil Q Founder har pent design, og metallreimen får ros, men den er stor og klumpete og ladingen er upraktisk. Batteritiden er dårligere enn hos flere av konkurrentene, og den er ikke en banebrytende Android-klokke. Likevel mener anmelderne at du får mye for pengene.

Les saken

#smartklokke #fossil #android-wear

Fitbit Versa

Versa er Fitbits folkevogn-modell, om enn med et imponerende funksjonsgalleri. Storebroren Ionic har fått kritikk for prislappen samt et design som dominerer håndleddet. Versa er nettere på armen, billigere, mens de gode løsningene som Fitbit etter hvert har blitt kjent for, er ivaretatt. Noen testpaneler påpeker at Versa fremdeles må jobbe med kompatibilitet (spesielt med Huawei); andre er mer opptatte av den særskilt brukervennlige appen til Fitbit. Uansett en verdig utfordrer—både estetisk og funksjonelt—til Apple Watch.

Les saken

#smartklokke #fitbit

Fitbit Ionic

Ionic er Fitbits utfordrer til de relativt dyre og funksjonsrike smartklokkene, som Apple Watch og Samsung S3. Det klarer de, skal vi tro testpanelene. Ionic er en ryddig og brukervennlig samling av funksjoner, noe som særlig skyldes en god app: Det trekkes frem at samarbeidet mellom klokke og telefon er mer smertefritt enn hos utfordrerne. Spørsmålet er om prisen er verdt det. Modellen får trekk for pris og størrelse.

Les saken

#smartklokke #fitbit

Fitbit Blaze

Fitbit Blaze er en pen designklokke med mulighet for å bytte ut reimene. Klokken har ikke GPS, og pulsen måles ganske nøyaktig så lenge den ikke går opp på de høyeste nivåene. Klokken er behagelig og brukervennlig. Batteritiden er omlag fem dager, selv med tilkobling til mobilen og varslinger. Ladeløsningen er proprietær og sammen med noe unøyaktig skritteller trekker dette ned poengsummen.

Les saken

#smartklokke #fitbit

Elephone W2 Smart Watch

Elephone W2 Smart Watch er en smartklokke med god batteritid, og dette skyldes trolig at den ikke har berøringsskjerm. Klokken er kompatibel med både iOS og Android, og den er vanntett. Om du vil ha en treningsklokke finnes det bedre alternativer, og selv om designet er pent, er klokken stor og noe upraktisk.

Les saken

#smartklokke #elephone

Casio Smart Outdoor

Casio Smart Outdoor er en smartklokke som er laget for folk som liker å være ute. Derfor gir kort batteritid og mangel på GPS minuspoeng i testene. Prisen er høy, men den får skryt for robust design og Android fungerer godt. Designet er det delte meninger om, den er enten en pen sportsklokke, eller en klokke man ikke kan bruke til dressen.

Les saken

#smartklokke #casio #android-wear

Asus ZenWatch 2

Asus ZenWatch 2 er en oppgradert versjon av ZenWatch som har bedre bilde, design og funksjonalitet. Den får skryt for å være mye bedre enn forgjengeren, fortsatt til en rimelig pris. Den er kompatibel med iOS, den har bra utvalg av apper og den er komfortabel å gå med. Batteritiden, et lite display og mangel på pulsmåler trekker ned poengsummen.

Les saken

#smartklokke #asus #android-wear

Asus VivoWatch

Asus VivoWatch er en smartklokke som får ros for pent design og god batteritid. Den kan måle puls og søvn, men den måler ikke distanse. Smartklokken er vanntett, men dårlig fungerende app og begrenset varsling trekker ned helhetsinntrykket.

Les saken

#smartklokke #asus

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 er det ferskeste eksemplaret av verdens dominerende smartklokke. Er du allerede kjent med disse produktene, kan du ikke forvente noe helt nytt. Derimot er nesten alt et fnugg bedre. Testpanelene er godt fornøyde med både batteritiden og brukervennligheten. Ingen obligatorisk oppgradering for deg som har eldre varianter, men en betydelig forbedring på mange områder — blant annet treningsfunksjoner.

Les saken

#smartklokke #apple

Apple Watch Series 1

Apple Watch Series 1 kommer i tre versjoner, og ettersom funksjonene er de samme, men design og pris varierer har vi valgt å legge disse i samme test. Klokken får skryt for designet, både med tanke på det estetiske og på brukeropplevelsen. Den har en rekke funksjoner som imponerer testpanelene, og remmene kan byttes ut etter ønske. Smartklokken har norsk talestyring, skritteller og pulsmåler. Kronen er digital og den har force touch, slik de nyeste Mac-bookene også har. Batteritiden og prisen trekker i hovedsak ned poengscoren.

Les saken

#smartklokke #apple