Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #fitbit

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

19 treff

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Vi har tatt pulsen på de beste GPS-klokkene i 2019

Garmin befester statusen sin som suverent ledende på markedet for pulsklokker med innebygget GPS.

Les saken

#pulsklokke #garmin #fitbit #suunto #tomtom #apple #polar #amazfit #coros

Her er de beste aktivitetsarmbåndene

Ønsker du å få mer ut av treningen? Finn ut hvilket aktivitetsarmbånd som passer deg her.

Les saken

#pulsklokke #fitbit #smartklokke #aktivitetsarmbånd #garmin #samsung #polar #tomtom #xiaomi #misfit #moov #underarmour #nokia

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg.

Les saken

#badevekt #fitbit #withings #beurer #runtastic #tanita #qardiobase #ihealth #polar #garmin #bosch #omron

Armbåndet som hjelper deg i gang med treningen

Er du en av 440.000 nordmenn som vurderer en aktivitetmåler i år? Sjekk hvilket treningsarmbånd som passer best; det er ikke sikkert det er en Fitbit.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #garmin #samsung #jawbone #polar #sony #tomtom #xiaomi #misfit #moov #withings

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

Fitbit Versa

Versa er Fitbits folkevogn-modell, om enn med et imponerende funksjonsgalleri. Storebroren Ionic har fått kritikk for prislappen samt et design som dominerer håndleddet. Versa er nettere på armen, billigere, mens de gode løsningene som Fitbit etter hvert har blitt kjent for, er ivaretatt. Noen testpaneler påpeker at Versa fremdeles må jobbe med kompatibilitet (spesielt med Huawei); andre er mer opptatte av den særskilt brukervennlige appen til Fitbit. Uansett en verdig utfordrer—både estetisk og funksjonelt—til Apple Watch.

Les saken

#smartklokke #fitbit

Fitbit Surge

Fitbit Surge skal fungere som aktivitetsmåler, smartklokke, treningsklokke og pulsmåler med GPS. Pulsmåleren er for øvrig optisk, så du trenger ikke pulsbelte. Den kan ellers motta smartvarsler fra mobilen, spille av sanger, måle skritt, søvn og kalorier, og den har Bluetooth, kompass, høydemåler. Den kan brukes til løping og sykling. Klokken er svette-, regn og sprutsikker, men Fitbit anbefaler at den tas av ved dusjing og svømming. Noen kilder mener den forsøker å være litt for mange ting på en gang, og den får generelt best score for aktivitetsmåleren. Målingen kan være upresis ved høyintensitetsaktiviteter. Den er brukervennlig, men trekkes for prisen og at pulsklokken kan oppleves som litt stor og bulkete. Får pluss for batterikapasiteten på opptil 10 i GPS-modus.

Les saken

#pulsklokke #fitbit

Fitbit Ionic

Ionic er Fitbits utfordrer til de relativt dyre og funksjonsrike smartklokkene, som Apple Watch og Samsung S3. Det klarer de, skal vi tro testpanelene. Ionic er en ryddig og brukervennlig samling av funksjoner, noe som særlig skyldes en god app: Det trekkes frem at samarbeidet mellom klokke og telefon er mer smertefritt enn hos utfordrerne. Spørsmålet er om prisen er verdt det. Modellen får trekk for pris og størrelse.

Les saken

#smartklokke #fitbit

Fitbit Inspire HR

Spesifikasjoner:

Batteritid: 5 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Fitbit Inspire HR er et smidig og lett aktivitestarmbånd. Det følger med et silikonbånd, men du kan endre til en rekke ulike bånd om du ønsker det. På høyre side er det en knapp du kan bruke for å vekke armbåndet, og den tar deg til hjemskjermen. Ellers bruker du berøringsskjermen for å navigere. Techradar bemerker at skjermen er lite følsom og lite intuitiv, noe som kan føre til frustrasjon. Digital Trends på sin side mener skjermen er enkel å bruke.

Fitbit Inspire HR er vanntett ned til 50 meter, som betyr at du kan dusje og svømme med den. Den måler lengde og hurtighet under svømming. Armbåndet starter automatisk å måle aktivitet når du starter å trene, den måler også søvn og puls. Techradar mener dette er det mest vellykkede armbåndet i det billigere sjiktet fra Fitbit. Det måler avstand løpt, fart, hjerterytme, kalorier brent, steg og tid gjennom en serie menyer som er enkle å bla i. For å få GPS må du koble det til telefonen. Batteritiden er som lovet, fem dager.

Med den hyggelige prisen tatt i betraktning, er dette et godt armbånd, mener Techradar. Den kan gjøre mye, men ikke alt, så om du er en som trener mye er det kanskje ikke for deg.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit

Fitbit Flex 2

Fitbit Flex 2 er armbåndet for deg som vil måle aktivitet ved svømming. Armbåndet kan bæres i gummirem så vel som i gull,sølv og rosegull, om du er villig til å betale for det. Batteritiden er god, og armbåndet er brukervennlig både på land og i vann. Ladeløsningen er proprietær, og armbåndet har ikke skjerm og det betyr at du må koble til appen for å se aktiviteten din ved dagens ende.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR er som navnet tilsier et aktivitetsarmbånd med pulsmåler og den er derfor noen kroner dyrere enn sin forgjenger Charge 2. Den har også skjerm som gjør at man kan følge med på aktiviteten uten å være avhengig av mobilen, men om du ønsker kan den kobles med mobilen slik at den mottar varsler. Appen er brukervennlig og tillater at man konkurrere eller oppmuntrer venner som også benytter seg av denne, og det hjelper til med å motivere for aktivitet. Designet er ok, og batteritiden er på ca. en uke. Minuspoeng får klokken for upresis pulsmåling og proprietær ladeløsning i likhet med de andre Fitbit armbåndene. Armbåndet kom på markedet i 2015, og det har kommet nyere og bedre modeller i etterkant av dette, og det bør tas i betraktning når man vurderer testscorene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit

Fitbit Charge 3

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Fitbit Charge 3 har den samme rektangulære skjermen og design på båndet som forgjengeren Charge 2, men designet er også noe forandret. Den nye versjonen er litt tynnere på armleddet, og den er også lettere da den er lagd av aluminium i stedet for rustfritt stål. Det er verdt å merke seg at det ikke er noen knapper å trykke på, alt går via berøringsskjermen. Skjermen er 40% større enn Charge 2. Funksjonaliteten er også oppgradert, da Charge 3 i mye større grad enn Charge 2 er i stand til å motta varsler fra apper på telefonen din og andre tredjeparter.

Alle mulighetene for aktivitetsmåling du forventer er å finne, for eksempel pulsovervåking, utendørs løping, tredemølleløping, vektløftning, sykling og intervalltrening, en guide til pusteøvelser, i tillegg til en svømmemåler. Alt dette måler armbåndet automatisk, slik at du ikke trenger å sette i gang en trening for at det skal starte å måle deg. Armbåndet har ingen innebygd GPS, men du kan koble den til telefonen din.

Du har også mulighet for å måle søvnen din, da Charge 3 gir deg innsikt i din REM, lette og dype søvn. Det er også en stille alarm-funksjon, som innebærer at armbåndet forsiktig vibrerer rundt håndleddet ditt for å vekke deg. Digital Trends lot seg spesielt imponere over den lange batteritiden, da den varer 7 dager selv med mye bruk og med varslinger på.

Techradar synes dette er et bra aktivitetsarmbånd med tanke på pris. Den gjør det den lover, men er nok ikke for de mest treningsglade menneskene. Om du er en som liker å mosjonere et par ganger i uka derimot, vil den være et godt alternativ. Digital Trends er langt på vei enig, og trekker fram smartklokke-lignende funksjoner, godt batteri, og fine funksjoner til trening som argumenter for at denne måleren er verdt pengene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2 får skryt for høy kvalitet og lav pris. Den medfølgende appen er brukervennlig og måler alt fra skitt og kilometer til kalorier og søvn. Batteritiden er på ca. en uke, displayet er større enn på tidligere modeller til tross for at armbåndet i sin helhet er mindre, og anmelderne mener at her får du mye for pengene. Armbåndet er ikke vanntett og har ikke egen GPS, men bruker mobilen sin dersom du kobler den til.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit

Fitbit Blaze

Fitbit Blaze er en pen designklokke med mulighet for å bytte ut reimene. Klokken har ikke GPS, og pulsen måles ganske nøyaktig så lenge den ikke går opp på de høyeste nivåene. Klokken er behagelig og brukervennlig. Batteritiden er omlag fem dager, selv med tilkobling til mobilen og varslinger. Ladeløsningen er proprietær og sammen med noe unøyaktig skritteller trekker dette ned poengsummen.

Les saken

#smartklokke #fitbit

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale synkroniserer via Bluetooth eller Wi-Fi til Fitbit-appen, og den er kompatibel med iOS, Android og Windows. Den måler vekt, BMI, fettprosent og muskelmasse. Den fungerer uten Fitbit-klokke, men brukt sammen gir de mange flere muligheter, som målsetting og måltidscoach. Mange anmeldere mener den er enkel i bruk, mens andre kommenterer at den er lite brukervennlig og vanskelig å sette opp første gang. Den får pluss for byggekvalitet og app med mange muligheter, men flere trekker for lav følsomhet, middels kroppsfettanalyse og høy prislapp. Maks brukervekt er 158 kg, og den kan lagre 8 brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #fitbit

Fitbit Alta HR

Fitbit Alta HR har skritteller, pulsmåler og detaljert søvnmåler. Det er litt uenigheter blant kildene om hvor nøyaktige målingene er. Armbåndet er lite og diskret. Det sitter behagelig på, og er svært lett å bruke takket være den gode programvaren. Det er derimot ikke vanntett. Noen savner også GPS og mener armbåndet er for dyrt. Batteritiden er fire dager.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit

Fitbit Alta

Fitbit Alta er et smartarmbånd som måler aktivitet og søvn. Skjermen kommer med en grad av lysstyrke som kan gjøre det vanskelig å lese av skjermen i sterkt sollys. Den har ikke barometer og pulsmåler, men i appen kan du se hvor mye du har beveget deg gjennom dagen og hvordan du sover. Batteritiden er omtrent en uke, og ladeløsningen er unik for modellen, i likhet med de andre armbåndene fra Fitbit. Designet er enkelt og elegant, og man kan bytte ut remmene dersom man ønsker å betale noen hundrelapper ekstra for det.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit