Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #suunto

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

13 treff

Vi har tatt pulsen på de beste GPS-klokkene i 2019

Garmin befester statusen sin som suverent ledende på markedet for pulsklokker med innebygget GPS.

Les saken

#pulsklokke #garmin #fitbit #suunto #tomtom #apple #polar #amazfit #coros

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

Suunto Traverse

Suunto Traverse er i utgangspunktet en smartklokke beregnet på turgåere, mosjonister, fiskere og jegere, men den gir deg også en del data som er nyttig hvis du vil bruke den som en treningsklokke. Passer å bruke til løping og sykling. Den har ingen optisk pulsmåler, så du må i så fall kjøpe et pulsbelte i tillegg. Har ellers skritt- og kaloriteller, smartvarsler fra mobilen, topografisk kart, høydemåler, kompass, stormalarm, TrackBack for å følge samme rute hjem igjen, samt bakgrunnslys som fungerer som en liten lykt. Den er vanntett ned til 100 meter. Pluss for brukervennlighet, men minuspoeng for ladeløsning og unøyaktig skritteller. Den får gode skussmål for batteritid fra flere kilder, men OutdoorGearLab mener batteritiden er spesielt kort (de målte 8 timer i GPS-modus).

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Spartan Ultra

Suunto Spartan Ultra har blitt oppdatert siden 2016, og er nå forbedret på mange punkter. Den er brukervennlig og har en rekke nyttige funksjoner. Den er er laget veldig robust, og har svært god batteritid (18 timer i GPS-modus). Den mangler optisk pulsmåler, men har Bluetooth, GPS, høydemåler, kompass, søvnmåler, skritt- og kaloriteller. Den kan brukes til over 80 ulike sportsgrener, inkludert triatlon og multisport-modus. Den er vanntett ned til 100 meter og kan brukes til svømming.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Spartan Trainer

Suunto Spartan Trainer får jevnt over gode skussmål og leverer gode resultater med tanke på en forholdsvis lav pris. Flere av testerne trekker spesielt frem tur og friluftsliv som passende områder å bruke denne klokken til. Suunto har fremdeles en del å gå på når det kommer appen som klokken synkroniserer med, men dette er naturligvis noe som fort kan endre seg etter at testene har blitt gjennomført.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Spartan Sport Wrist HR

Suunto Spartan Sport Wrist HR har et pent og nøytralt design, som er lett å tilspasse egne behov. Den har bra batteritid (10 timer i GPS-modus) og gir gode treningsdata. Den har optisk pulsmåler, GPS, høydemåler, kompass, søvnmåler, skritt- og kaloriteller. Den kan brukes til over 80 ulike sportsgrener, inkludert triatlon og multisport-modus. Den er vanntett ned til 100 meter og kan brukes til svømming. Man navigerer hele klokka ved hjelp av berøringsskjerm, muligens hadde det hjulpet med et par knapper. Tilkobling skjer via Bluetooth og USB.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Vertical

Suunto Ambit3 Vertical er en pulsklokke som får skryt for pent design og god komfort. Den måler en rekke ulike aktiviteter som sykling, løping og klartring. Sistnevnte egner den seg særlig godt til ettersom den måler høyde. Kort batterilevetid, dårlig brukervennlighet og skjerm, samt mangel på optisk pulsmåler, er det som i hovedsak trekker ned poengsummen.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Sport

Suunto Ambit3 Sport er versjonen fra Suunto som passer for multisportutøveren. Den får blant annet pluss for at den har god brukervennlighet, måler pulsen din i vann og at det følger med en fantastisk app. Den har ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Run

Suunto Ambit3 Run er en brukervennlig GPS-klokke for løpere med flere fine instiller og funksjoner. Den oppleves som litt stor og tung og GPS-en kan være litt treg. Noen kilder gir den trekk for prisen. Den har ikke optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto Ambit3 Peak

Suunto Ambit3 Peak er en toppmodell som har mange funksjoner for ulike aktiviteter, deriblant løping, sykling og svømming. Varsler fra mobil kan du også få, da den enkelt kobles til en smart-enhet med Bluetooth. Pulsklokken får skryt for batterikapasiteten, men trekk for brukervennlighet. Noen synes den også blir for klumpete og stor på håndleddet. Den mangler optisk pulsmåler.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto 9

Suunto 9 får svært gode skussmål for å ha en overlegen batterikapasitet. Flere påpeker at du vil gi opp lenge før batteriene gjør det samme. Som de andre Suunto-klokkene i denne samletesten er det dårlig programvare som trekker ned fra toppkarakter. Både selve klokkeprogramvaren og den tilhørende appen får kritikk for å være treg og lite intuitiv. Denne klokken vil nok passe best for ultraløpere og andre som har behov for at klokken skal leve lenge.

Les saken

#pulsklokke #suunto

Suunto 5

Suunto 5 får skryt for å ha et glimrende batteri og bygget i et solid materiale, men alle testene trekker frem skjermen som et stort minus ved denne klokken. Søvnregistreringen er også begrenset sammenlignet med konkurrenter, og pulsbeltet er ukomfortabelt. Dog trekker en hyggelig pris opp noe av inntrykket.

Les saken

#pulsklokke #suunto