Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #tanita

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg.

Les saken

#badevekt #fitbit #withings #beurer #runtastic #tanita #qardiobase #ihealth #polar #garmin #bosch #omron

Tanita RD-901

Tanita RD-901 måler vekt, BMI, BMR, biologisk alder, fysisk form, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, muskelkvalitet og beinmasse. Den bruker Bluetooth til å sende data til Tanita-appen på iOS-enheten din. Ikke kompatibel med Android eller Windows. Vekten er brukervennlig og gir nøyaktig vektmåling. Tænk trekker for unøyaktig kroppsfettmåling, mens Which? mener den er god. Maks brukervekt er 200 kg og kan ha 4 ulike brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #tanita

Tanita BC-545N

Tanita BC-545N er enkel i bruk og gir konsistente målinger av vekten ved repetering, men er ikke blant de mest nøyaktige og fanger ikke opp små vektendringer. Den måler alt fra vekt, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, beinmasse, BMI, BMR, biologisk alder og fysisk form. Alle kildene mener kroppsfettanalysen er god og mer nøyaktig enn de fleste andre vekter på markedet. Den kan ha 5 forskjellige brukerprofiler og tåler en brukervekt på 150 kg. Mangler Bluetooth eller Wi-Fi for synkronisering av data.

Les saken

#badevekt #tanita