Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #polar

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Vi har tatt pulsen på de beste GPS-klokkene i 2019

Garmin befester statusen sin som suverent ledende på markedet for pulsklokker med innebygget GPS.

Les saken

#pulsklokke #garmin #fitbit #suunto #tomtom #apple #polar #amazfit #coros

Her er de beste aktivitetsarmbåndene

Ønsker du å få mer ut av treningen? Finn ut hvilket aktivitetsarmbånd som passer deg her.

Les saken

#pulsklokke #fitbit #smartklokke #aktivitetsarmbånd #garmin #samsung #polar #tomtom #xiaomi #misfit #moov #underarmour #nokia

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg.

Les saken

#badevekt #fitbit #withings #beurer #runtastic #tanita #qardiobase #ihealth #polar #garmin #bosch #omron

Armbåndet som hjelper deg i gang med treningen

Er du en av 440.000 nordmenn som vurderer en aktivitetmåler i år? Sjekk hvilket treningsarmbånd som passer best; det er ikke sikkert det er en Fitbit.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #garmin #samsung #jawbone #polar #sony #tomtom #xiaomi #misfit #moov #withings

Her er de beste pulsklokkene med GPS

Pulsklokken har blitt en populær treningskamerat for mange, og her kan du finne en oversikt over hvilke som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #polar #garmin #fitbit #tomtom #suunto #microsoft #motorola #android-wear

Polar Vantage V

Polar Vantage V blir i stor grad trukket for å ha begrenset programvare. Nå skal det sies at i oktober 2019 gjorde Polar en stor oppdatering av programvaren som gjør at klokken nå tilbyr flere funksjoner. Like fullt er det fremdeles ikke mulig å spille musikk fra klokken eller bruke den til betaling, som eksempelvis konkurrentene Garmin Fenix 5 og 6 tilbyr.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar Vantage M

Polar Vantage M er lillebroren til Vantage V som har litt færre funksjoner enn toppmodellen. Den mangler touchscreen, og det er heller ikke mulig å måle løpshastighet på håndleddet. Dette trekker modellen noe ned, men det virker som at testerne er langt mer positive til forholdet mellom pris og funksjoner på Vantage M enn på Vantage V.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar V800

Polar V800 sies å være en avansert og brukervennlig pulsklokke med GPS. Den skal være fin for de aller fleste, uansett treningsnivå eller idrettsgren. Den mangler optisk pulsmåler, men kan brukes til blant annet løping, sykling og svømming. Du kan velge mellom over hundre Polar-sportsprofiler. Den måler også søvn, skritt, treningsbelastning og resistusjonsbehov, og den kan også motta smartvarsler fra mobilen. Tilkobling skjer via Bluetooth eller USB. Klokken har god batteritid på 13 timer i GPS-modus. Den er vanntett ned til 30 meter og logger pulsen din i vann hvis du har på pulsbelte. Prisen er noe stiv og noen mener den er litt klumpete til hverdagsbruk.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar M600

Polar M600 er en ganske stor pulsklokke med GPS og et litt kjedelig design, men den er behaglig å ha på. Klokken har optisk pulsmåling og kan blant annet brukes til løping og innendørs svømming. Du kan velge mellom over hundre Polar-sportsprofiler. Den registrerer også skritt, kaloriforbrenning og søvn, og den gir varsler fra smart-telefonen. Batterikapasiteten burde vært bedre (8 timer i GPS-modus) og skjermen kunne vært større, men pluss for at den er vanntett ned til 10 meter, har 4 GB musikklagringsplass og mange funksjoner. Klokken fungerer både til Android og iOS, men er best tilrettelagt for førstnevnte. Du synkroniserer klokka til mobilen ved hjelp av Flow-appen, som gjør det enkelt å holde oversikt over aktiviteter.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar M430

Polar M430 er ifølge Tek svært lett og behagelig å ha på. Man får oversiktlig og forklarende beskrivelse av treningseffekt, men den har få tilpasningsmuligheter. Batteritiden er på opptil 8 timer i GPS-modus, og det er lite. Aktiv Trening kaller den en suveren treningsklokke og er imponert over de mange presise funksjonene, som blant annet måler puls, søvn, skritt, kalorier, løping og svømming. Du kan velge mellom over hundre Polar-sportsprofiler. Pulsklokken har GPS, optisk pulsmåler, beregner nødvendig restitusjonstid, måler treningsbelastningen og mottar smartvarsler fra telefonen. Den er vanntett og kan kobles til ved hjelp av USB eller Bluetooth.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar M400

Polar M400 er en robust pulsklokke med GPS, søvnmåling, aktivitetsmåling og logging av trening, i all hovedsak beregnet for løping. Den mangler optisk pulsmåler, men får pluss for brukervennlighet og pris, og det regnes som en fin nybegynnerklokke for løpere og de som vil måle aktivitetsnivå i løpet av en dag. Den er vanntett ned til 30 meter. Målingene er nøyaktige, men kan ha noen problemer med synkronisering. Tilkobling skjer via Bluetooth og lading ved hjelp av mikro-USB. Batteritiden er 9 timer i GPS-modus.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar M200

Polar M200 er har imponerende mange funksjoner med tanke på den lave prisen, det er for eksempel mulig å laste opp treningsprogram til klokka. Likevel får den minus for at skjermen er liten, uskarp, og vanskelig å lese av. Designet er ikke veldig spenstig, og den virker ikke altfor solid da den er av plast. Batterilevetiden burde også vært bedre.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #polar

Polar Loop 2

Polar Loop 2 er en oppdatert versjon med likt design som forgjengeren. Den har skjerm, så man må ikke koble den til mobilen for å kunne se aktivitet og dersom man kjøper et Polar pulsbelte kan dette kobles til armbåndet for nøyaktig pulsmåling. Ved å koble armbåndet til telefonen kan du motta varslinger. Armbåndet er vanntett og kan brukes til svømming, og er behagelig å ha på, og designet er anonymt.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #polar

Polar Ignite

Polar Ignite får skryt for å være en innovativ pulsklokke som setter fokus på individuell oppfølgning av en virtuell trener som tar utgangspunkt i hvordan du har det akkurat den dagen når den foreslå hva du bør trene og hvordan. Dessverre trekker en litt dårlig skjerm og unøyaktighet når det kommer til både GPS og pulsmåling ned i flere av testene.

Les saken

#pulsklokke #polar

Polar Balance

Polar Balance synkroniserer data via Bluetooth til apper og er kompatibel med iOS, Android, Polar-klokker og Polar-pulsbelte. Den måler kun vekt og BMI, og den gir deg aktivtetsmål og ernæringsråd når den brukes sammen med Polar Flow-appen og nettjenesten. Den trekkes for lav brukervennlighet, og du er avhengig av Polar-klokke for å få maks utbytte av vekten. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan lagre 10 brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #polar

Polar A370

Spesifikasjoner:

Batteritid: 4 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Polar A370 er god på å måle steg og puls, men er ikke like nøyaktig når det gjelder kalorier brent, ifølge Testfakta. Den har ikke innebygd GPS, men kan bruke telefonens. Armbåndet er ifølge Testfakta enkelt å bruke, og lades ved mikro-usb. Alphr er derimot ikke like fornøyde, og er negative når det gjelder brukervennligheten. Ikke synes de armbåndet er spesielt komfortabelt på håndleddet heller.

Alphr er også misfornøyde med nøyaktigheten på måling av distanse, noe som kan ha med å gjøre at A370 ikke har innebygd GPS, men benytter seg av smarttelefonen din. Alt i alt er dette armbåndet ikke verdt prisen, da du kan få tak i bedre modeller i samme prisklasse.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #polar

Polar A360

Polar A360 er en aktivitetsduppeditt som ligger i grenseland mellom armbånd og klokke. Den har berøringsskjerm med farger, og den er vanntett slik at den kan brukes til svømming. Man kan koble den til Polar sine pulsbelter, eller bruke den alene ettersom den har pulssensor, men den har ikke barometer, så høydemeter måler den ikke. Den er kompatibel med iOS og Android. Batteritiden er opptil 14 dager, og man lader via mikro-USB.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #polar