Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #beurer

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg.

Les saken

#badevekt #fitbit #withings #beurer #runtastic #tanita #qardiobase #ihealth #polar #garmin #bosch #omron

Beurer BF 800

Beurer BF 800 er enkel i bruk. Den tåler en brukervekt på 180 kg og kan ha 8 ulike brukerprofiler. Badevekten bruker Bluetooth til å sende data til den gode Beurer-appen, og vekten er kompatibel med iOS- og Android-enheter, samt Windows-PC. Den måler alt fra vekt, BMI, AMR, BMR, fettprosent, kroppsvann, muskelmasse og beinmasse. Råd & Rön og Tænk mener den mangler mye på nøyaktighet ved kroppsfettanalyse, men den gir nøyaktige, stabile og ganske følsomme vektmålinger.

Les saken

#badevekt #beurer

Beurer BF 700

Beurer BF 700 måler vekten meget nøyaktig, stabilt og ganske følsomt. Den er brukervennlig og har en god tilhørende app. Den måler vekt, BMI, BMR, AMR, fettprosent, muskelmasse, beinmasse og vann i kroppen. Which? mener den er nært opptil sannheten når den måler fettprosent, mens Tænk og Råd & Rön trekker en del for unøyaktighet ved kroppsfettanalysen. Maks brukervekt er 180 kg, og den kan ha 8 brukerprofiler. Vekten synkroniserer via Bluetooth til HealtManager- og BodyShape-app, og den er kompatibel med iOS- og Android-enhet, samt Windows-PC.

Les saken

#badevekt #beurer