Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tanita RD-901

Tanita RD-901 måler vekt, BMI, BMR, biologisk alder, fysisk form, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, muskelkvalitet og beinmasse. Den bruker Bluetooth til å sende data til Tanita-appen på iOS-enheten din. Ikke kompatibel med Android eller Windows. Vekten er brukervennlig og gir nøyaktig vektmåling. Tænk trekker for unøyaktig kroppsfettmåling, mens Which? mener den er god. Maks brukervekt er 200 kg og kan ha 4 ulike brukerprofiler.

Under kan du lese mer om hvordan Tanita RD-901 er blitt tatt imot av testkildene.

72/100

Testresultat

Tanita RD-901

Resultatet er basert på 4 tester

Which? (2015)

Brilliant at the basics, giving weight measurements that are really accurate, consistent and precise. Les saken (krever medlemskap)

87
77
Stuff UK (2016)

Like having a full medical each morning, but you’ll need to be clued up to make the most of the data. Les saken

75
#badevekt #tanita

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester