Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #badevekt

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

15 treff

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg.

Les saken

#badevekt #fitbit #withings #beurer #runtastic #tanita #qardiobase #ihealth #polar #garmin #bosch #omron

Withings Smart Body Analyzer WS-50

Withings Smart Body Analyzer WS-50 er brukervennlig og kan måle alt fra vekt, fettprosent, BMI, hvilepuls og kvalitet på inneklima, og den gir deg lokalværet. Den måler vekt nøyaktig, stabilt og følsomt, men har litt å gå på når det gjelder måling av fettprosent. Noen kilder opplever tidvis at vekten ikke klarer å måle hvilepulsen. Den kan synkronisere data via Bluetooth eller Wi-Fi, og vekten er kompatibel med iOS, Android og flere populære fitness- og søvnmonitor-apper. Kan brukes sammen med aktivitetsarmbåndet Withings Activité Pop. Kan ha 8 brukerprofiler og maks brukervekt er 180 kg. Noen trekker for pris, mens andre mener den er verdt pengene.

Les saken

#badevekt #withings

Withings Body Cardio WS-60

Withings Body Cardio WS-60 måler BMI, vekt, fettprosent, muskelmasse, beinmasse og vann i kroppen. Den gir deg værvarsler, måler luftkvalitet, hvilepuls og skal klare å måle - og hjelpe deg å bedre - helsetilstanden på hjertet ditt, men flere kilder sår tvil om kvaliteten på sistnevnte funksjon. Den trekkes for pris, men får pluss for nøyaktig vektmåling og brukervennlighet. Vekten er kompatibel med iOS og Android-enheter, og den bruker Bluetooth eller Wi-Fi til å overføre data til Healt Mate-appen. Den tåler en brukervekt på 180 kg og kan lagre 8 brukerprofiler. Kan brukes sammen med aktivitetsarmbåndet Withings Activité Steel.

Les saken

#badevekt #withings

Tanita RD-901

Tanita RD-901 måler vekt, BMI, BMR, biologisk alder, fysisk form, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, muskelkvalitet og beinmasse. Den bruker Bluetooth til å sende data til Tanita-appen på iOS-enheten din. Ikke kompatibel med Android eller Windows. Vekten er brukervennlig og gir nøyaktig vektmåling. Tænk trekker for unøyaktig kroppsfettmåling, mens Which? mener den er god. Maks brukervekt er 200 kg og kan ha 4 ulike brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #tanita

Tanita BC-545N

Tanita BC-545N er enkel i bruk og gir konsistente målinger av vekten ved repetering, men er ikke blant de mest nøyaktige og fanger ikke opp små vektendringer. Den måler alt fra vekt, fettprosent, visceralt fett, kroppsvann, muskelmasse, beinmasse, BMI, BMR, biologisk alder og fysisk form. Alle kildene mener kroppsfettanalysen er god og mer nøyaktig enn de fleste andre vekter på markedet. Den kan ha 5 forskjellige brukerprofiler og tåler en brukervekt på 150 kg. Mangler Bluetooth eller Wi-Fi for synkronisering av data.

Les saken

#badevekt #tanita

Runtastic LIBRA

Runtastic LIBRA er kompatibel med iOS-enheter og Android-enheter som er Bluetooth Smart Ready. Vekten er ikke blant de mest brukervennlige ved oppsett, men ellers er den enkel i bruk. Den måler BMI, BMR, AMR, vekt, fettprosent, muskelmasse, kroppsvann og beinmasse. Vektmålingen er stabil, følsom og ganske nøyaktig, men PCMag opplevde noen inkonsistente målinger. Which? mener fettprosentmålingen er god nok, mens de andre opplever at den er for unøyaktig. Flere mener appen og Bluetooth-tilkoblingen ikke er stabile nok. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan ha 8 ulike brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #runtastic

Qardio QardioBase

Qardio QardioBase måler vekt, fettprosent, BMI, kroppsvann, muskelmasse og beinmasse. Den er brukervennlig, men displayet er ikke det mest lettleste. Både vektmåling og fettprosentmålingene er noe unøyaktige, men den er stabil ved repetering av kroppsfettmåling. Det runde designet gjør at vekten kan stå litt ustødig. Kan brukes sammen med iOS-, Android- og Kindle-enheter, inkludert Apple Watch og Android Wear-klokker. Bruker Bluetooth- eller Wi-Fi-tilkobling for å sende data til Qardio-appen. Ingen begrensning på hvor mange brukerprofiler som kan opprettes, og den tåler maksvekt på 180 kg. Har egen modus for gravide.

Les saken

#badevekt #qardiobase

Polar Balance

Polar Balance synkroniserer data via Bluetooth til apper og er kompatibel med iOS, Android, Polar-klokker og Polar-pulsbelte. Den måler kun vekt og BMI, og den gir deg aktivtetsmål og ernæringsråd når den brukes sammen med Polar Flow-appen og nettjenesten. Den trekkes for lav brukervennlighet, og du er avhengig av Polar-klokke for å få maks utbytte av vekten. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan lagre 10 brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #polar

Omron BF511

Omron BF511 måler vekt, BMI, BMR, fettprosent, visceralt fett og sjelettmuskulatur. Vektmålingene er svært nøyaktige og stabile, men den er bare gjennomsnittlig når det gjelder kroppsfettanalyse og å oppdage små vektendringer. Vekten er meget brukervennlig og solig bygget. Maks brukervekt er 150 kg og den kan lagre inntil 4 brukerprofiler samtidig. Mangler Bluetooth eller Wi-Fi for synkronisering av data.

Les saken

#badevekt #omron

iHealth Core HS6

iHealth Core HS6 har Wi-Fi, men tilkoblingen er ikke helt stabil, og den mangler Bluetooth. Er kompatibel med iOS, android, iHealth-appen, Apple Health og Samsung S Health, og kan brukes sammen med iHealth Edge aktivitetsklokke og søvnmåler. Den måler vekt, fettprosent, visceralt fett, vann i kroppen, muskelmasse, beinmasse, BMI, daglig kaloribehov, innetemperatur og luftfuktighet. Vekten tåler en brukervekt på 180 kg og kan lagre opptil 10 brukerprofiler. Den gir stabile vektmålinger, men den har problemer med å oppdage små vektendringer og kroppsfettanalysen er ikke nøyaktig nok. Noen mener brukervennligheten er gjennomsnittlig, men de fleste synes den er enkel i bruk.

Les saken

#badevekt #ihealth

Garmin Index Smart Scale

Garmin Index Smart Scale måler alt fra vekt, BMI, fettprosent, muskelmasse, benmasse og vannprosent. Flere trekker den for prisen, problemer med å koble til via Wi-Fi og lav kvalitet på kroppsfettmålingen. Den synkroniserer også via Bluetooth og ANT+, og den er kompatibel med Garmin-klokker, iOS, Android og Windows 10-mobil. Noen mener Garmin Connect-appen er uoversiktlig. Fire AA-batterier skal holde i opptil 9 måneder. Den kan lagre 16 brukerprofiler og tåler en vekt på 181,4 kg.

Les saken

#badevekt #garmin

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale

Fitbit Aria Wi-Fi Smart Scale synkroniserer via Bluetooth eller Wi-Fi til Fitbit-appen, og den er kompatibel med iOS, Android og Windows. Den måler vekt, BMI, fettprosent og muskelmasse. Den fungerer uten Fitbit-klokke, men brukt sammen gir de mange flere muligheter, som målsetting og måltidscoach. Mange anmeldere mener den er enkel i bruk, mens andre kommenterer at den er lite brukervennlig og vanskelig å sette opp første gang. Den får pluss for byggekvalitet og app med mange muligheter, men flere trekker for lav følsomhet, middels kroppsfettanalyse og høy prislapp. Maks brukervekt er 158 kg, og den kan lagre 8 brukerprofiler.

Les saken

#badevekt #fitbit

Bosch AxxenceSlimLine Analysis PPW3320

Bosch AxxenceSlimLine Analysis PPW3320 er ikke den enkleste å komme i gang med og displayet er ikke optimalt, men ellers er den enkel i bruk. Den er solid bygget og måler vekt, BMI, fettprosent og vann i kroppen. Alle kildene mener vektmålingene er ganske stabile og nøyaktige, men testene fra Tænk og Råd & Rön viser at PPW3320 har store problemer med å oppdage små vektforandringer og at kroppsfettanalysen er svært unøyaktig. Den tåler brukervekt på 180 kg og kan lagre 10 brukerprofiler, men mangler mulighet til å synkronisere data via Bluetooth eller Wi-Fi.

Les saken

#badevekt #bosch

Beurer BF 800

Beurer BF 800 er enkel i bruk. Den tåler en brukervekt på 180 kg og kan ha 8 ulike brukerprofiler. Badevekten bruker Bluetooth til å sende data til den gode Beurer-appen, og vekten er kompatibel med iOS- og Android-enheter, samt Windows-PC. Den måler alt fra vekt, BMI, AMR, BMR, fettprosent, kroppsvann, muskelmasse og beinmasse. Råd & Rön og Tænk mener den mangler mye på nøyaktighet ved kroppsfettanalyse, men den gir nøyaktige, stabile og ganske følsomme vektmålinger.

Les saken

#badevekt #beurer

Beurer BF 700

Beurer BF 700 måler vekten meget nøyaktig, stabilt og ganske følsomt. Den er brukervennlig og har en god tilhørende app. Den måler vekt, BMI, BMR, AMR, fettprosent, muskelmasse, beinmasse og vann i kroppen. Which? mener den er nært opptil sannheten når den måler fettprosent, mens Tænk og Råd & Rön trekker en del for unøyaktighet ved kroppsfettanalysen. Maks brukervekt er 180 kg, og den kan ha 8 brukerprofiler. Vekten synkroniserer via Bluetooth til HealtManager- og BodyShape-app, og den er kompatibel med iOS- og Android-enhet, samt Windows-PC.

Les saken

#badevekt #beurer