Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #adidas

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

19 treff

Tursko til skog og mark

Tursko brukes på enklere turer og passer best med en lett eller middels tung sekk på ryggen. Sjekk om du bør gå for tursko eller fjellsko, og se hvilke modeller som gjør det best i test.

Les saken

#fjellsko #fjellstøvler #lette-fjellstøvler #salomon #keen #merrell #tursko #lave-fjellsko #hanwag #hoka-one-one #la-sportiva #jack-wolfskin #adidas #lowa #helly-hansen #the-north-face

Sesongens beste løpesko for terreng

Løping og jogging i ulendt terreng er en favoritt for mange aktive, men løpeturen kan fort bli ødelagt om skotøyet ikke holder mål. Her er en oppdatert test som kan hjelpe deg å velge riktige terrengløpesko .

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic #vjsport #brooks #salming #pearlizumi #newbalance

Finn løpeskoene som passer deg best

Det kommer stadig nye løpesko med endringer i teknologi og design, og det er ikke alltid lett å orientere seg i jungelen. I denne samletesten får du oversikt over de beste løpeskoene i dagens marked. Du finner både nøytrale sko og løpesko med støtte, enten du vil løpe hurtige eller rolige turer.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming #on

Mange gode løpesko til hardt underlag

Det er flere gode sko å velge mellom hvis du skal løpe på asfalt, grus eller annet hardt underlag. Se hvilke løpesko som får best score på tvers av norske og utenlandske tester.

Les saken

#løpesko #saucony #adidas #puma #brooks #new-balance #nike #asics #hoka-one-one #skechers #mizuno #salming

Dette er beste terrengsko å løpe i

Er du klar for en forfriskende løpetur i skogen, men mangler gode sko som takler utfordringene i ulendt terreng? Her får du oversikt over hvilke terrengløpesko du bør gå for.

Les saken

#terrengsko #løpesko #inov8 #asics #karhu #mizuno #salomon #merrell #nike #hoka-one-one #saucony #adidas #la-sportiva #north-face #topo-athletic

Kan billig treningstights for damer måle seg med de dyre?

Rett utstyr har mye å si for opplevelsen og resultatet av treningsøkta. Se hvilken tights som er best i test, og hvilken du bør styre unna.

Les saken

#treningstights #tights #peak-performance #adidas #casall #salomon #nike #houdini #ronhisch #craft #2XU

Adidas Ultra Boost ST

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Ultra Boost ST er veldig komfortable, stabile og har enestående støtdemping. Noen opplever at de har litt stor passform, mens andre mener de sitter nærmest perfekt. Undersålen er holdbar selv om den er tynn, og skoene har god kontakt med underlaget. Får trekk for høy vekt og at de kan være ukomfortable over lang tid. Kan også brukes av de med nøytral pronasjon som vil ha god støtte.

Hældropp: 8 mm
Vekt: 329 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Terrex Swift R2 GTX

Adidas Terrex Swift R2 GTX er en blanding mellom en terrengsko og en tursko. Den gir god støtte og demping på ulike terreng, og man kan ha sekk på ryggen mens man bruker den. Uheldigvis er modellen noe stiv, og testerne er ikke fornøyd med lissene eller snøresystemet. Sistnevnte beskrives som vanskelig å feste, løsne og få strammet slik at det ikke blir ukomfortabelt over vrista. Testerne mener dog at skoen kan passe til de med bredere føtter. Ellers fungerer sålen godt både for tøft, fuktig og hardt terreng. De kan gjerne også brukes av noen som veksler mellom løping og turgåing.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Bred
Vekt på damemodell: 310 g (Str. 38)
Vekt på herremodell: 350 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #adidas

Adidas Terrex Free Hiker

Adidas Terrex Free Hiker er en trendy tursko som kjennes ut som en joggesko når du først tar den på. Den ser bra ut, og kan passe godt på reise eller i byen. Siden den er myk og fleksibel bør man ikke bruke denne skoen til harde turer, men den er i god kvalitet og kan godt brukes på vanlige stier i ulike typer terreng som ikke krever for mye støtte.

Detaljer

Type: Lett tursko
Passform: Vanlig
Vekt på damemodell: Ikke oppgitt
Vekt på herremodell: 200 g (Str. 42)

Les saken

#tursko #lave-fjellsko #fjellsko #adidas

Adidas Supernova ST

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Supernova ST er stabile løpesko som gir god støtte. Sålen i forfoten er tynn, og tyngre løpere kan potensielt slite denne delen for raskt. Aktiv Trening mener de er veldig komfortable i bruk, og RunningShoesGuru synes de har god demping, men sistnevnte er ikke fornøyd med design og passform. Aktiv Trening gir plusspoeng for prisen, mens RunningShoesGuru trekker for vekten.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 312 g i str. 42,7

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova Sequence Boost 8

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Supernova Sequence Boost 8 kombinerer meget god stabilitet med komfortabel støtdemping. De har slitesterk såle og godt grep på nesten alle jevne underlag. De får trekk for smale lisser og lite pustende overdel. De kan også oppleves som noe stive og litt for tunge.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 341 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova Sequence 9

Løpesko med støtte/mengdetrening: Adidas Supernova Sequence 9 gir flott støtte, samtidig som de har god støtdemping og fin kontakt med underlaget. Grepet er supert på de fleste underlag, men yttersålen er ikke like slitesterk som på forgjengeren. Overdelen slites også raskt, men midtsålen er holdbar. Supernova Sequence 9 har en mer behagelig overdel og er litt lettere enn Sequence 8. Joggeskoen er litt stor i størrelsen og kan oppleves som litt for stiv for noen. Kalles også Adidas Supernova Sequence Boost 9.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 326 g i str. 42,7

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova Long Tights

Adidas Supernova Long Tights er god på transportere fuktighet, og den scorer fint på kvalitet og passform.

Les saken

#treningstights #tights #adidas

Adidas Supernova Glide 8

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Adidas Supernova Glide 8 er smidige og komfortable sko som er stabile nok for de med nøytral pronasjon. Materialet i overdelen puster godt, og skoene tåler mange mil. Grepet er godt på både tørr, våt og glatt vei. Passer ikke så godt for brede føtter. Kalles også Supernova Glide Boost 8.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 302 g i str. 43,5

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Supernova

Nøytrale løpesko/mengdetrening: Adidas Supernova skal være en slags mellomting mellom Supernova Glide og Ultra Boost. De er med andre ord solide og forholdsvis stabile sko som sitter godt på foten. De har fått mer støtdemping. Gear Institute mener overdelen blir for raskt varm, men Aktiv Trening synes de puster bra. Skoene er litt tunge, men løpefølelsen er generelt ganske fin. Yttersålen er holdbar og gir godt grep, og kontakten med underlaget er veldig bra. De passer enten du liker å løpe langt eller kort.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 302 g i str. 42,5

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Adizero XT 5

Allround: Adidas Adizero XT 5 er lette terrengløpesko med god demping. De har godt grep og passer til de fleste typer undelag. Den får trekk for å holde på vann.

Les saken

#terrengsko #løpesko #adidas

Adidas Adizero Tempo 8

Løpesko med støtte/lettvektssko: Adidas Adizero Tempo 8 gir god støtte og fin demping, samtidig som de passer til raske turer og har fin kontakt med underlaget. De er slitesterke og komfortable, men trekkes for kort pløse og litt lite rom rundt tærne. Noen mener også de mangler noe på grepet i yttersålen, samt at de er litt stive.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 279 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Adizero Boston 6

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Adidas Adizero Boston 6 er en rask lettvekter som fint kan brukes i konkurranse. De har en slitesterk yttersåle, fin demping og glidende overganger. Grepet er godt, også på våt bakke, og responsen/kontakten med underlaget er flott. Overdelen puster godt, men holder på vann. Løpeskoene passer ikke for løpere med brede føtter, og designet på hælkappen er ikke optimal. Plassen til tærne burde også vært større, og pløsen kan ha en tendens til å flytte på seg under løpingen. Kalles også Adidas Adizero Boston Boost 6.

Hældropp: 10 mm
Vekt: 244 g i str. 42,7

Les saken

#løpesko #adidas

Adidas Adizero Adios 3

Nøytrale løpesko/lettvektssko: Adidas Adizero Adios 3 er raske og gode konkurransesko som også kan takle de lengre distansene. Sålen er myk og har god demping, men hældroppet er stort for løpere som lander midt på foten. SoleReview mener yttersålen mangler slitestyrke, men de andre kildene er ikke enig. Løpeskoene gir god kontakt med underlaget og har en komfortabel overdel. RunningShoesGuru ønsker noe lavere vekt. Kalles også Adidas Adizero Adios Boost 3.

Hældropp: 9 mm
Vekt: 246 g i str. 45,3

Les saken

#løpesko #adidas