Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #zenfone

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

2 treff

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone

Asus ZenFone Zoom S (3 Zoom)

Asus ZenFone Zoom S er her lagt sammen med modellen som heter Zoom 3 ettersom det eneste som skiller de er lagringsplass på henholdsvis 64 og 128 GB. Ellers er alt av programvare og tekniske spesifikasjoner likt. Programvaren er ikke på nivå med toppmodellene, likevel er brukeropplevelsen svært god, og den bærer lite preg av å ikke ha de sterkeste komponentene. Den har plass for ekstra minnekort eller et SIM-kort nr. 2. Skjermen er skarp og klar, med god lysstyrke og fargegjengivning. Tastatur, høyttaler og samtalelyd er bra. Batteriet varer alt fra ett par dager til fire, avhengig av bruk. Mobilen kan hurtiglades, og det er en fordel ettersom batteriet er såpass stort. Telefonen er ikke vanntett eller fuktsikker, og i denne prisklassen har mange av konkurrentene sterkere prosessor. Mange av konkurrentene leverer også bedre kamera i denne prisklassen, så her må du nesten se an hva som er viktig for deg.

Produktspesifikasjoner

Modell: Asus ZenFone Zoom S
Batteri: 5500 mAh
Skjerm: 5,5 tommer, 1080 x 1920, AMOLED
Lagring: 64 GB,
Minne: 3 GB
Teknologi: Plass til to SIM-kort, hurtiglading
Vekt: 170 gram
Størrelse: 15,43 x 7,78 x 0,8
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 625
Kamera: 12 MP, 13 MP frontkamera
Operativsystem: Android 7.1
Grafikk: Adreno 506

Les saken

#mobiltelefon #zenfone