Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #honor

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Billig og best – her er årets aktivitetsarmbånd

Dyrest er ikke nødvendigvis best. Årets testvinner er faktisk blant de billigste armbåndene.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #fitbit #samsung #garmin #polar #xiaomi #huawei #honor #amazfit

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 er en oppgradert modell av den populære Honor 8. Designet har endret seg litt, med mykere kanter og fingeravtrykkleseren har havnet på forsiden av mobilen. Skjermen er helt grei, det samme er kameraet. Ytelsen er noe oppgradert siden forrige modell, og den gir hurtig og fin brukeropplevelse. Honor 9 har fortsatt hodetelefonutgang. Byggekvaliteten oppleves som solid i glass og metall. Batteritiden er god, og holder i hvert fall en dag avhengig av bruk. Likevel ser det ut til at en del anmeldere ikke helt ser hvorfor man skal kjøpe Honor 9 når man kan kjøpe Honor 8 for en god slump mindre. Noen argumenterer også for at konkurransen i lavprissegmentet har endret seg, og det finnes bedre og rimeligere alternativ.

Produktspesifikasjoner

Modell: Honor 8
Batteri: 2691 mAh
Skjerm: 5,15 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 64 plass for minnekort
Minne: 4 GB
Teknologi: IR-fjernkontroll, fingeravtrykksleser
Vekt: 155 gram
Størrelse: 147 x 71 x 7,5 mm
Prosessor: HiSilicon Kirin 960
Kamera: 20 + 12 MP dobbelt kamera, frontkamera 8 MP
Operativsystem: Android 7.0 + EMUI 5.1
Grafikk: Mali G71 MP8

Les saken

#mobiltelefon #huawei #honor

Honor Band 5

Spesifikasjoner:

Batteritid: 7 dager.
Vanntett: Ja.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Honor Band 5 er designmessig helt identisk med Honor 4. Ifølge Trusted Reviews kjennes armbåndet lett og mykt mot huden. Skjermen er fargesterk, og tekst og informasjon er lett å lese. Den svarer også bra på berøring.

Det er enkelt nok å motta varsler på armbåndet, men Trusted Reviews synes det lugget litt når de skulle sjekke varslinger mottatt tidligere, som blir lagret under «meldinger». Her tok det nemlig litt tid for varslene og laste inn. Techradar er også misfornøyde med at man her ikke kan se hele meldingen, men kun overskrift og første setning. Band 5 måler hjerterytmen, og kan også måle oksygenlevelet i blodet, en funksjon som heter SpO2. Denne funksjonen er muligens mest i bruk hos dem som driver med aktiv idrett, og ikke mosjonister.

Armbåndet er vanntett ned til 50 meter. Dersom løping eller gåing er det du driver med mest, vil dette armbåndet være noe for deg. Ellers måler den for eksempel innendørs roing, cross-trening og sykling. Den måler nøyaktig utendørs som innendørs. Batteriet skal ifølge produsenten vare i 14 dager, men testeren fra Trusted Reviews måtte finne laderen etter litt over en uke. Techradar bemerker at dersom du skrur armbåndet av, får du ikke skrudd det på igjen uten at det er tilkoblet lader. Kan være litt irriterende dersom du liker å skru av alt av elektronikk før du skal på kino for eksempel, og dermed ikke får skrudd det på igjen før du har tilgang til laderen. Søvnmåleren fungerer svært godt, og gir et detaljert innblikk i søvnmønster.

Alt i alt er dette et bra aktivitetsarmbånd, med mange funksjoner og en flott skjerm, skriver Trusted Reviews. De trekker også fram søvnmåleren som spesielt god.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #honor

Honor Band 4

Spesifikasjoner:

Batteritid: 6 dager.
Vanntett: Nei.
Bluetooth: Ja.
Innebygd GPS: Nei.

Honor Band 4 er et smalt og lett aktivitetsarmbånd. Den lille sirkelen nederst på skjermen reagerer på berøring, og det samme gjør resten av skjermen. Armbåndet er komfortabelt å ha på seg. Det trekkes imidlertid for at det ikke er helt vanntett, da produsenten anbefaler å ikke ha det på i dusjen.

Honor Band 4 er enkel å navigere, med opptil flere hjemskjermer du blar gjennom ved å sveipe opp og ned. Den måler aktivitet, hjerterytme, daglige skritt og søvn. Du får også varsler og meldinger fra telefonen om du ønsker det, men Techradar er skuffet over at man ikke kan svare på medingene. Det er også litt kronglete å navigere i varslene. Armbåndet har ikke innebygd GPS, og kan heller ikke bruke telefonens GPS. Når det er sagt virker det som at det måler aktivitet og antall kilometer svært nøyaktig.

Ifølge produsenten skal Honor Band 4 vare opp til 17 dager, men dette er kun når man skrur av noen av de mest avanserte funksjonene, slik som søvnmåling og kontinuerlig pulsmonitorering. Med disse aktivert varte batteriet ifølge Techradar seks dager. Alt i alt er dette et bra alternativ dersom du er ute etter et aktivitetsarmbånd som ikke koster skjorta, men det er noen ting som skurrer. Blant annet at man ikke kan svare på meldinger, og at det ikke kan kobles til GPS.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #honor