Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #nokia

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Her er de beste aktivitetsarmbåndene

Ønsker du å få mer ut av treningen? Finn ut hvilket aktivitetsarmbånd som passer deg her.

Les saken

#pulsklokke #fitbit #smartklokke #aktivitetsarmbånd #garmin #samsung #polar #tomtom #xiaomi #misfit #moov #underarmour #nokia

Apple tilbake i toppen

Mye har skjedd på mobilfronten de siste årene. Stadig vekk lanseres nye mobiltelefoner og mellom- og lavprissegmentet utvides med nye utgaver som tar opp kampen mot de etablerte toppmodellene.

Les saken

#mobiltelefon #samsung #galaxy #lg #huawei #nokia #sony #xperia #motorola #apple #iphone #honor #xiaomi #google #moto #htc #oneplus #zenfone

Den smarteste klokken

Markedet er fylt av smartklokker i alle mulige varianter, men skal vi tro anmelderne er ikke alle klokker like lure. Velg den klokken som passer best til deg og dine behov, og sjekk hvilken som er best i test.

Les saken

#pulsklokke #suunto #smartklokke #sony #misssion #android-wear #samsung #casio #tagheuer #apple #asus #pebble #vector #motorola #lg #huawei #elephone #fossil #martian #fitbit

Nokia Steel HR

Nokia Steel HR er en smartklokke med funksjoner som måler aktivitet. Reimen er utbyttbar og kommer i myk silikon, mens klokka er i rustfritt stål. Den tåler vann i opp til 50 meter. Skjermen viser treningsdata, men også anrop og meldinger. Likevel, testen fra Wareable mener det tar såpass lang tid å rulle gjennom en melding at det er lurere å bruke mobilen til akkurat dette. Måleresultatene man får er litt basale, men klokka fungerer bra som en hybrid.

Les saken

#aktivitetsarmbånd #smartklokke #nokia

Nokia 6

Nokia 6 er den mest påkostede og "dyreste" modellen i Nokias budsjett-serie bestående av Nokia 3,5 og 6. Denne modellen er større enn de to andre, har bedre skjermoppløsning, bedre kamera og mer lagringsplass. Byggekvaliteten føles bedre enn på mange billigmodeller, og designet er enkelt og pent. Skal du åpne krevende apper kan mobilen være noe treg. Batteritiden er helt ok, men trenger du en mobil som kan tåle tung bruk gjennom hele dagen, bør du sjekke ut konkurrentene.

Produktspesifikasjoner

Modell: Nokia 6
Batteri: 3000 mAh
Skjerm:5,5 tommer, 1920 x 1080
Lagring: 32 GB, plass for micro SD-kort
Minne: 3 GB
Teknologi: Dolby Atmos
Vekt: 169 gram
Størrelse: 15,4 x 7,58 x 0,84 cm
Prosessor: Qualcomm Snapdragon 430
Kamera: 16 MP
Operativsystem: Android 7.1.1 Nougat
Grafikk: Adreno 505

Les saken

#mobiltelefon #nokia

Nokia 5

Nokia 5 er en billigmodell, men byggekvaliteten er overraskende solid. Skjermen har grei oppløsning og lysstyrke, men ikke full HD-oppløsning. Nederst på skjermen har den fingeravtrykkleser som også fungerer som en hjem-knapp. Kameraet er helt greit, men ikke banebrytende. Selv om mobilen kommer med 16 GB lagringsplass, støtter den micro-SD og man kan utvide med opptil 128 GB.

Produktspesifikasjoner

Modell: Nokia 5
Batteri: 3000 mAh
Skjerm: 5 tommer, 1,280 x 720
Lagring: 16 GB
Minne: 2 GB
Teknologi: 4G,Bluetooth 4.1, NFC
Vekt: 160 gram
Størrelse: 14,9 x 7,25 x 0,8
Prosessor: Snapdragon 430
Kamera: 13 MP/8 MP frontkamera
Operativsystem: Android 7.1.1 Nougat

Les saken

#mobiltelefon #nokia

Nokia 3

Nokia 3 er den billigste smarttelefonen fra Nokia, og den er en ren Android-mobil. Den er relativt liten, men ytelsen er helt grei tatt prisen i betraktning. Kameraet tar ikke spesielt gode bilder, og batteritiden er helt middels og den har ikke hurtiglading. Alt i alt en grei mobil, men konkurrentene kan bedre.

Produktspesifikasjoner

Modell: Nokia 3
Batteri: 2650 mAh
Skjerm: 5 tommer, 1280 x 720
Lagring: 16 GB
Minne: 2 GB
Teknologi: LTE, Cat4
Vekt: 141 gram
Størrelse: 14,3 x 7,14 x 0,85 cm
Prosessor: MediaTek MT6737
Kamera: 8 MP
Operativsystem: Android 7.0 Nougat
Grafikk: Mali-T720 MP2

Les saken

#mobiltelefon #nokia