Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 6 av 19 i samletesten Hybelkaninenes endelikt

iRobot Roomba 960

iRobots Roomba 960-serie er kort sagt den nest beste modellen fra den kjente merkevaren.

Roomba 960 byr på bra navigering med den samme vSlam-navigeringen som 980, smarte funksjoner gjennom mobilappen som kartlegging av hjemmet ditt, og viktigst av alt, bra rengjøring.

Den store forskjellen mellom denne og toppmodellen 980 er at denne har en eldre motor (dog samme som Roomba 880 som tok fjerdeplass i 2016), noe mindre batteri og at kun en trådløs node(virtuell barriere) følger med. Dette gjør 960 noe lettere, men også noe svakere i ytelsen. Med en svakere motor enn storebror mangler også CarpetBoost-funksjonen. Dette gjør at 960 mangler den siste lille x-faktoren i sugeevnen.

I praksis er det imidlertid ikke noen enorm forskjell mellom de to modellene på støvsugingsevnene, men flere kommenterer at denne burde ha en enda lavere pris med tanke på fallet i ytelse fra storebror. Den får også noe kritikk for å være dårligere på dyrehår, men den presterer jevnt over bra.

960- serien gir god ytelse, men dessverre er prisen, som ytelsen, såpass nærme storebror at det er vanskelig å rettferdiggjøre valget av denne fremfor rimeligere konkurrenter.

Om modellserien: Roomba 960-serien er samme maskin med ulike farger eller leverandører. 960 er altså den samme maskinen som 965 og 966 som selges i Norge.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: vSlam, iAdapt 2.0
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Trådløs node
Moduser: Clean Mode, Spot mode
Vekt: 3,9 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 9,1 cm - 35 cm - 35 cm
Lydnivå dbA: 70
Hepa-filter: Ja
Støvbeholder: 0.6 l
Ladetid: 2
Driftstid: 75 min
Batteritype: Li-ion

Under kan du lese mer om hvordan iRobot Roomba 960 er blitt tatt imot av testkildene.

77/100

Testresultat

iRobot Roomba 960

Resultatet er basert på 5 tester

TechHive (2018)

The Roomba 960's flawless navigation, stellar cleaning, and advanced features set it apart from all other robot vacuums. Les saken

88
Consumer Reports (2018)

This quiet vac from iRobot was speedy and had good pick-up on our test surfaces. Les saken (krever medlemskap)

84
PC Mag (2018)

The iRobot Roomba 960 isn't cheap, but thanks to a mix of premium features and performance, it's the best high-end robot vacuum for the price. Les saken

75
Expert Reviews (2017)

A high-end robot vacuum at a reasonable price. Les saken

75
TechGearLab (2018)

This middle-of-the-road robot vacuum retails for about $200 less than the top products, but its performance is definitely second-rate. Les saken

61
#robotstøvsuger #støvsuger #irobot

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester