Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #støvsuger

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

85 treff

Store kvalitetsforskjeller mellom robotstøvsugere

Det høres unektelig behagelig ut å ligge på sofaen mens robotstøvsugeren tar seg av hybelkaninene, men noen roboter fører til mer styr og ståk enn ro og mak. Her ser du hvilke som gjør gulvet rent uten å skape trøbbel.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #samsung #irobot #vorwerk #neato #lg #vileda #hoover

Hvilke støvsugere er best?

En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.

Les saken

#støvsuger #electrolux #miele #philips #bosch #nilfisk #siemens #clas-ohlson

Vorwerk Kobold VR200

Vorwerk Kobold VR200 er brukervennlig og har god navigasjon. Én kilde opplever at den ikke alltid kommer seg opp på tepper, men den rengjør godt der den tar seg frem. Robotstøvsugeren jobber fort, suger godt og er effektiv på hundehår. Den mangler HEPA-filter og får trekk for litt for høyt støynivå. Den har heller ikke mulighet for virtuelle vegger.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #vorwerk

Vileda Relax Plus

Vileda Relax Plus er billig, men den tar seg altfor dårlig frem i rommet og har en tendens til å stå fast. Den er også treg og bruker lang tid på å lade opp batteriet. Robotstøvsugeren gjør greit rent der den først kommer seg frem. Den har ikke mulighet for virtuelle vegger.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #vileda

Siemens Z4.0 VSZ4G130

Siemens Z4.0 VSZ4G130 er en støvsuger med stor rekkevidde og god kapasitet. Brukervennligheten er middels og den har litt små hjul.

Les saken

#støvsuger #siemens

Siemens VSQ8330

Siemens VSQ8330 har stor pose, og god kapasitet. Den fungerer utmerket tepper, og har lavt lydnivå. Støvsugeren får noe trekk for sugeevne langs kanter.

Les saken

#støvsuger #siemens

Siemens VSQ4G332

Siemens VSQ4G332 er lett å manøvre, og hjulene kan også kjøre sidelengs. Støvsugeren er stillegående, men får noe trekk for sugeevene og brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #siemens

Siemens VSQ8330

Siemens VSQ8330 fungerer middels på støvsuging. Den er dårlig på hardt gulv, men hakket bedre på mykt underlag. Energiforbruket er høyt, men det støyer lite. Støvsugeren scorer middels på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #siemens

Samsung PowerBot VR9000

Samsung POWERbot VR9000 er rask og brukervennlig, og mange mener den gir et godt resultat på de fleste overflater. Robotstøvsugeren suger opp støv selv fra sprekker i gulvet, men den er ikke god nok i hjørner. Noen mener den navigerer fint, mens andre synes navigasjonsegenskapene er for dårlige. Flere mener den koster for mye og er for høy, slik at den ikke kommer seg frem overalt. Den har også en tendens til å sette seg fast. Mangler HEPA-filter.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #samsung

Philips PowerPro Expert FC9742

Philips PowerPro Expert FC9742 fungerer bra på tepper, men ikke fullt så bra på hardt underlag. Den fjerner dyrehår, men ikke spesielt effektivt. Energiforbruket er svært lavt, og den er også ganske stillegående. På brukervennlighet scorer den midt på treet.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips PowerPro Expert FC9729

Philips PowerPro Expert FC9729 er en støvsuger med god sugeevne. Den går lett over tepper, og får også ut støv og korn fra sprekker i gulvet. Den egner seg også til bruk i sofa og stoler. Den er ganske tung, den veier 7,2 kg, så den er litt kronglete å bære opp trapper.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips PowerPro Compact FC9331

Philips PowerPro Compact FC9331 er en ok støvsuger. Den er ikke veldig effektiv på hardt underlag, men en del bedre på tepper. Dyrehår blir borte, om ikke supereffektivt. Miljømessig er den middels med et ganske lavt energiforbruk. Den støyer noe. Brukervennligheten er også middels.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Powerlife Effektiv FC8458

Philips Powerlife Effektiv FC8458 er en relativt effektiv støvsuger, som gjør det bra på både hardt og mykt underlag. Det som trekker ned er imidlertid høyt energiforbruk, høyt støynivå, og middels grad av brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips PowerGo FC8243

Philips PowerGo FC8243 er en grei støvsuger som scorer middels på det meste. Den er hakket mer effektiv på tepper framfor hardt underlag, og suger dyrehår greit. På miljø er den også middels, det vil si energiforbruk og støynivå.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Ultimate FC8955

Philips Performer Ultimate FC8955 fungerer godt på hardt underlag, men dårlig på mykt. Energiforbruket er lavt, og brukervennligheten god, men den støyer derimot mye.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Expert FC8723

Philips Performer Expert FC8723 er effektiv på harde flater og beholderen rommer 3,5 liter. Støvsugeren er energivennlig, robust og enkel å bruke, men den får trekk i testene for kort kabel og høyt lydnivå.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Expert FC8722

Philips Performer Expert FC8722 scorer bra på Rad&Röns test. På hardt underlag får den full pott, men er noe dårligere på teppe og til fjerning av hår. Støvsugeren har lavt energiforbruk og støyer lite. Den gjør det middels på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Expert FC8721

Philips Performer Expert FC8721 scorer bra på Rad&Röns test. På hardt underlag får den full pott, men er noe dårligere på teppe og til fjerning av hår. Støvsugeren har lavt energiforbruk og støyer lite. Den gjør det middels på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Compact FC8373

Philips Performer Compact FC8373 scorer bra på effektivitet på tepper og gulv, men egner seg svært dårlig til fjerning av dyrehår. Miljømessig er den ganske god, med lavt energiforbruk og relativt lavt støynivå. Brukervennligheten er middels, ifølge Råd og Rön. Hos Hem og Hyra derimot, er denne støvsugeren best i test. Kvaliteten og kapasiteten dras særlig frem som gode trekk.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Compact FC8371

Philips Performer Compact FC8371 er god på tepper, men middels på hardt underlag. Den støyer litt. Støvsugeren scorer middels på brukervennlighet, men har lavt energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Active FC8578

Philips Performer Active FC8578 gjorde det bra på både hardt og mykt underlag, men har du kjæledyr derimot kan det bli vanskelig å få fjernet hårene skikkelig. Testen fra Good Housekeeping fant også at slangen var litt for kort, og at bruksanvisningen var for lite detaljert. Den er imidlertid lett å bruke.

Les saken

#støvsuger #philips

Philips Performer Active FC8575

Philips Performer Active FC8575 fungerer middels på hardt underlag og dårlig på mykt. Den har et lavt energiforbruk, men støyer til gjengjeld mye. Brukervennligheten er god.

Les saken

#støvsuger #philips

Nilfisk Select Superior

Nilfisk Select Superior er en støvsuger som støyer lite og er lett å bruke. Dessverre er den ikke veldig effektiv. Energiforbruket er lavt.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Select Comfort Parquet

Nilfisk Select Comfort Parquet er effektiv og støysvak, men brukervennligheten er ikke helt på topp. Den er imidlertid god på gulvtepper. Den har et lavt energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Select Classic

Nilfisk Select Classic er en god og effektiv støvsuger på hardt underlag, men kommer til kort på mykt. Den støyer lite, er brukervennlig og scorer middels på energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk One Reach

Nilfisk One Reach støvsuger bra på tepper, men er ikke like god på hardt underlag. Den scorer bra på energiforbruk og middels på støynivå. Brukervennligheten er også middels.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Elite P Superior

Nilfisk Elite P Superior er effektiv på alle underlag, men det er en stor støvsuger som tar mye plass og veier en del. Den er best på harde gulv, og får derfor noe trekk, men får poeng for lavt lydnivå.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Elite Energy Classic

Nilfisk Elite Energy Classic er ganske stor og tung. Til tross for dette er den kun middelmådig når det gjelder effektivitet. På brukervennlighet og energiforbruk scorer den høyt.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk Bravo Energy

Nilfisk Bravo Energy fungerer bra på hardt gulv, men ikke like bra på mykt underlag. Den har et lavt energiforbruk, scorer middels på støynivå og har god brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Nilfisk-ALTO Handy 2-in-1

Nilfisk-ALTO Handy 2-in-1 rengjør bra på hardt underlag og tepper, men har litt problemer ved lister og skapkanter. Tilbehøret føles litt plastikkaktig.

Les saken

#støvsuger #nilfisk

Neato XV Signature Pro

Neato Robotics XV Signature Pro er brukervennlig. Den navigerer fint og gjør en svært god jobb på alle overflater, i alle kriker og kroker. Prisen er forholdsvis lav og den har HEPA-filter. Kildene mener den har litt for høyt støynivå og savner flere funksjoner og en fjernkontroll.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac Connected

Neato Botvac Connected er en intelligent robotstøvsuger som kan styres ved hjelp av en app på mobilen. Den gir et godt rengjøringsresultat, også i hjørner, langs vegger og i sprekker i gulvet. Det er strid om den er god nok på tepper eller ikke. Den er brukervennlig og navigerer lett unna hindere, men noen melder om at den setter seg fast innimellom. Den får trekk for litt for høyt støynivå, og den har ikke HEPA-filter.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac 85

Neato Botvac 85 navigerer systematisk og fint, jobber fort og lades opp igjen raskt. Batteritiden er derimot for kort. Den rengjør godt, selv inntil vegger, men det blir ikke alltid fullstendig rent og den er for høy til å komme seg frem overalt. Noen mener den burde gjort bedre jobb på tepper. Den styrer stort sett greit unna hindere, men kan vikle seg inn i ledninger og lignende. Den har ikke HEPA-filter eller fjernkontroll.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Miele Scout RX1

Miele Scout RX1 er en brukervennlig robotstøvsuger med ganske lavt lydnivå. Den beveger seg lett rundt møbler og andre hindere. Det er delte meninger om den generelle rengjøringsevnen. Flere testkilder er imponerte, mens andre mener den rett og slett gjør en dårlig jobb. Noen mener den er mindre effektiv på tepper, mens andre opplever at den fungerer best på tepper. Den har ikke HEPA-filter.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine klarer de fleste oppgaver godt, samtidig som den jobber stille. Den fungerer godt på både hardt og mykt underlag. Energiforbruket er lavt.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Complete C3 Silence EcoLine

Miele Complete C3 Silence EcoLine er en svært effektiv støvsuger. Den scorer bra på energiforbruk, og er stillegående. Den er lett å bruke og vedlikeholde.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Complete C3 Excellence Ecoline

Miele Complete C3 Excellence Ecoline har god sugeevne og filtrerer støvet effektivt. På støy scorer den middels, og den har noe høyt strømforbruk. Den er lett å bruke og vedlikeholde.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Complete C3 Celebration

Miele Complete C3 Celebration er like effektiv til å samle opp dyrehår på tepper som den er til fjerne rusk på harde flater. Hjulene kan dreie 360 grader, og filteret gjør at 99,9% av støvet forblir i beholderen.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Compact C2 PowerLine

Miele Compact C2 PowerLine suger til seg støv fra gulv og hardt underlag. Den er også spesielt god på å fjerne dyrehår, ifølge testen fra Which. Den er stillegående, og fanger støvet effektivt. Støvsugeren er brukervennlig og lett å manøvrere. Støvbeholderen er lett å tømme uten å slippe ut en sky av støv.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Compact C2 FreshAir EcoLine

Miele Compact C2 FreshAir EcoLine klarer seg bra på hardt underlag, samt tepper. Den er derimot ikke spesielt god til å fjerne dyrehår. På energiforbruk og støynivå scorer denne støvsugeren bra. Brukervennligheten er litt over middels.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Compact C2 EcoLine

Miele Compact C2 Ecoline klarer seg bra på hardt underlag, samt tepper. Den er derimot ikke spesielt god til å fjerne dyrehår. På energiforbruk og støynivå scorer denne støvsugeren bra. Brukervennligheten er litt over middels.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Blizzard CX1 Excellence

Miele Blizzard CX1 Excellence er en effektiv støvsuger på både mykt og hardt underlag. Den er lett å bruke, og kommer med en rekke tilbehør som er gode. Den var noe dårligere på å fjerne hår fra tepper. Trusted Reviews gir den skryt for godt design og god ingeniørkunst. De vurderer også sugeevnen som veldig god, og den besto alle deres rengjøringstester.

Les saken

#støvsuger #miele

Menuett 800234

Menuett 800234 er en støvsuger produsert av kjeden Jula. Den får pluss for å ha store hjul og at den lett kommer til inntil vegg. Den er likevel ikke spesielt effektiv og den har kort rekkevidde.

Les saken

#støvsuger #menuett

LG VR6270LVMB

LG VR6270LVMB er god på hardt gulv, i hjørner og langs vegger, men er ikke optimal på tepper. Den er lett å bruke, er meget stillegående og har HEPA-sertifisert filter. Den har ikke mulighet for virtuelle vegger.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #lg

Kärcher VC 6

Kärcher VC 6 fungerer greit på hardt underlag, men er bedre på tepper. Den er også god på å suge vekk dyrehår. Den har et lavt energiforbruk, men støyer litt. Den får middels på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #karcher

Kärcher VC 5 Premium

Kärcher VC 5 Premium er av god kvalitet, og føles lett i hendene. Den er stillegående, men har samtidig mye kraft. Den fungerer bra på hardt underlag, men er ikke spesielt god til å fjerne hår på tepper. Det er litt kronglete å tømme støvbeholderen, som i tillegg er ganske liten.

Les saken

#støvsuger #karcher

Kärcher VC 3

Kärcher VC 3 er en flott støvsuger, som takler mykt underlag bra. Den er ikke så veldig brukervennlig, men støyer lite og har lavt energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #karcher

Kärcher VC 2

Kärcher VC 2 er veldig god på tepper, og fungerer også bra på hardt underlag. Den er imidlertid dårlig til å støvsuge dyrehår. Miljømessig scorer støvsugeren ganske bra, både når det gjelder energiforbruk og støynivå. Brukervennligheten er middels.

Les saken

#støvsuger #karcher

iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980 har kamera, Wi-Fi og kan styres ved hjelp av en app på mobiltelefonen, men noen ønsker seg flere funksjoner på appen. Den gir et rent resultat og er spesielt god på tepper og dyrehår. Den er brukervennlig, har god navigering og HEPA-sertifisert filter. Støvsugeren får trekk for prisen, støynivå og kort batterilevetid.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #irobot

iRobot Roomba 880

iRobot Roomba 880 er brukervennlig, hurtig og kommer seg frem stort sett overalt. Noen kilder mener den ikke navigerer godt nok. Noen hevder den suger godt og gjør en svært god rengjøringsjobb, men flere melder om at den ikke plukker opp alt støvet. Batterilevetiden er god og den har HEPA-filter. Den kunne vært bedre på tepper og hatt lavere støynivå.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #irobot

Hoover ROBO.COM3 RBC 050

Hoover ROBO.COM3 RBC 050 rengjør svært dårlig. Den har grei nok brukervennlighet, men filteret er vanskelig å rengjøre. Den mangler timer og går heller ikke automatisk til lading. Lydnivået og HEPA-filter er det mest positive med Hoovers robotstøvsuger.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #hoover

Hoover RC81RC25 REACTIV

Hoover RC81RC25 REACTIV scorer middels på støvsuging generelt, og dårlig på bruk på gulvteppe spesielt. Den har riktignok et lavt energiforbruk, men med et høyt støynivå og brukervennlighet som er under middels, når ikke denne støvsugeren helt opp.

Les saken

#støvsuger #hoover

Electrolux ZUSGREEN+

Electrolux ZUSGREEN+ har et suverent grep og den er lett å manøvre. Støvsugeren får også skryt for å være brukervennlig og stillegående.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO

Electrolux UltraOne ZUOQUATTRO har blitt utnevnt til en av de beste støvsugerne på markedet av flere testpanel. Den fungerer godt på alle flater, og den har lavt energiforbruk. I tillegg er den støysvak og den har et filter som holder 99.95 % av støvpartiklene i beholderen.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux UltraOne ZUOGREEN

Electrolux UltraOne ZUOGREEN er fremstilt av 70% resirkulert plastikk, og er dessuten PVC-fri. Den har fått toppkarakter i flere tester på grunn av effektiv støvoppsamling og lavt støynivå. Dessuten er prisnivået gunstig.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux Silent Performer

Electrolux Silent Performer er en god støvsuger på hardt underlag, men egner seg svært dårlig til tepper. Brukervennligheten er ikke på topp. Den støyer noe, men har et lavt energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux PD91-Green

Electrolux PD91-Green klarer seg godt på hardt underlag, og veldig bra på tepper. Den er derimot svært dårlig til å fjerne dyrehår. Den har et lavt energiforbruk og er stillegående. Den er grei å håndtere.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux EUP8GREEN

Electrolux EUP8GREEN gjør det bra på hardt underlag. Lys i munnstykket gjør det enklere å få øye på støv og skitt, men støvsugeren er noe kronglete å komme til med under sofa og andre møbler. Dermed kan den ikke erstatte en vanlig støvsuger fullt ut, men den er et godt alternativ.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Electrolux EUF8GREEN

Electrolux EUF8GREEN scorer middels på støvsuging generelt, men bra på støvsuging av teppe spesielt. Den er dårlig på å fjerne dyrehår. Støvsugeren har et lavt energiforbruk, men støyer litt. På brukervennlighet scorer den litt under middels.

Les saken

#støvsuger #electrolux

Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute er en kraftfull støvsuger uten ledning. Støvsugeren kommer med flere munnstykker til hvert sitt bruk. Den fungerer godt på både mykt og hardt underlag. Det eneste Trusted Reviews mener trekker ned er prisen. Testen fra Digital Trends synes beholderen er vanskelig å tømme, og trekker også fram prisen som et minus.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson V6 Fluffy

Dyson V6 Fluffy får skryt for å være svært kraftfull, og fungerer på både hardt og mykt underlag ifølge Trusted Reviews. Expert Reviews beskriver den som en av de beste trådløse støvsugerne på markedet. Testen legger også til at den er litt bedre på gulv enn tepper. Den er enkel å bruke, og batteriet varer i over 20 minutter på medium setting, og i 7 minutter på max.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson DC37C PARQUET

Dyson DC37C PARQUET er en bra støvsuger som fungerer godt på mykt og hardt underlag. Den er derimot ganske støyende. Den har et lavt energiforbruk, men scorer dårlig på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 er en oppdatert versjon av Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro, som skal lage mindre støy en forgjengeren, bruke mindre strøm, og den har et nytt munnstykke. Den fikk høy score i rengjøringstesten til Which, og kan skilte med å være god på både tepper og gulv. Den fikser også dyrehår bra. Which trekker i tillegg fram at den er stillegående. Det eneste minuset er at den er relativt tung.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro er en god støvsuger som klarer alle oppgaver, også fjerning av hår på tepper med spesialmunnstykket. Den er imidlertid veldig støyende og har også et høyt energiforbruk. Ifølge det danske forbrukerrådet Tænk gjør støvsugeren det dårlig når det gjelder brukervennlighet, mens for eksempel Top Ten Reviews roser den for at den er lett å manøvrere. De to testkildene er også uenige om hvorvidt det er enkelt å vedlikeholde den, da Top Ten Reviews ikke synes det var noen sak, mens fra Tænk fikk den dårlig score.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Cinetic Big Ball Parquet

Dyson Cinetic Big Ball Parquet fungerer på hardt underlag, men ikke så godt på mykt. Den gjør det derimot dårlig på både støynivå, energiforbruk og brukervennlighet, som gjør at den ikke kommer spesielt godt ut i testen til Tænk.

Les saken

#støvsuger #dyson

Dyson Big Ball Allergy

Dyson Big Ball Allergy får generelt middels score på effektivitet. Den gjør det bra på støvsuging av støv på teppe, men middels på fjerning av hår. På hardt underlag får den middels score. Energiforbruket er lavt, men støyen er høy. Brukervennligheten får også dårlig score.

Les saken

#støvsuger #dyson

Coline 44-1742

Coline 44-1742 får middels score på støvsuging av hardt underlag, men gjør det hakket bedre på tepper. Den er derimot svært dårlig til fjerning av dyrehår. På miljø scorer den veldig bra, da energiforbruket er lavt, og den nesten ikke støyer. Brukervennligheten er middels.

Les saken

#støvsuger #clas-ohlson

Clas Ohlson 44-2538

Clas Ohlson 44-2538 får middels score på effektivitet generelt, men scorer litt bedre på teppe enn hardt underlag. Om du har dyr bør du ikke satse på denne støvsugeren, da den ikke klarer å fjerne dyrehår i det hele tatt. Den scorer ganske bra på energiforbruk, og støyer heller ikke spesielt mye. På brukervennlighet scorer den middels.

Les saken

#støvsuger #clas-ohlson

Clas Ohlson 44-1301

Støvsugeren fra Clas Ohlson er billig, men den scorer dårligst på støvopptak og holdbarhet, i tillegg til at den har høyt støynivå.

Les saken

#støvsuger #clas-ohlson

Canvac CDS5700V

Canvac CDS5700V scorer middels på effektivitet. På hardt gulv scorer den dårlig, men på tepper gjør den det bra. Støvsugeren egner seg svært dårlig til å fjerne dyrehår. Miljømessig derimot, gjør denne støvsugeren det veldig bra, med lavt energiforbruk og lavt støynivå. På brukervennlighet får den middels score.

Les saken

#støvsuger #canvac

Bosch GL-40 ProSilence BGL4SIL69A

Bosch GL-40 ProSilence BGL4SIL69A er en stillegående og effektiv støvsuger. Den har god kapasitet og er lett å bruke.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BSGL5400

Bosch BSGL5400 er en lett og liten støvsuger. Den fungerer bra på hardt underlag, men har problemer med å fjerne hår på gulvtepper. På energiforbruk og støynivå scorer den middels.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BSGL5331

Bosch BSGL5331 fungerer best på tepper, men støvsugeren scorer også høyt i testene for støvopptak på andre overflater. Lydnivået er relativt lavt, og posen har stort volum.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGS5335

Bosch BGS5335 er en god støvsuger med et spesielt munnstykke med roterende børster. Dette gjør at den egner seg godt til gulvtepper, men fungerer middels på hardt underlag. Den støyer lite, men har høyt energiforbruk. Brukervennligheten er middels.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGLS4500

Bosch BGLS4500 er svært effektiv på tepper, og fungerer også greit på hardt underlag. Dyrehår blir ikke fjernet like effektivt som støv. Støvsugeren har et noe høyt energiforbruk, men støyer til gjengjeld lite. Den er helt grei på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGL3A222

Bosch BGL3A222 er en lett og liten støvsuger. Den er enkel å bruke, men støyer ganske mye. Den scorer bra på energiforbruk.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGL8PET1

Bosch BGL8PET1 har hjul som dreier 360 grader, den er effektiv på dyrehår, og har en ledning som er 15 meter lang. Brukervennlig og effektiv.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGL85Q57

Bosch BGL85Q57 er en grei støvsuger, som fungerer middels på både hardt og mykt underlag. Den har et lavt energiforbruk, støyer veldig lite, og har god brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGL4SIL2

Bosch BGL4SIL2 er en ganske effektiv støvsuger. Den får jevnt over god score, men er spesielt godt på tepper. På miljø gjør den det greit, med et ganske lavt energiforbruk, og den støyer heller ikke altfor mye. Den er lett å rengjøre og scorer middels på brukervennlighet.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGL3A122

Bosch BGL3A122 er en støvsuger som fungerer middels på hardt underlag, godt på tepper, men er ikke så god på å suge hår på mykt underlag. Den har et høyt støynivå, men lavt energiforbruk. Brukervennligheten er god.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch BGL25MON4 MoveOn Mini

Bosch BGL25MON4 MoveOn Mini suger støvet effektivt på mykt og hardt underlag, men den klarer ikke suge opp hår fra tepper. Den har et høyt støynivå. Energiforbruket er lavt og brukervennligheten er god.

Les saken

#støvsuger #bosch

Bosch Athlet BCH6ZOOO

Bosch Athlet BCH6ZOOO gjør det jevnt bra på alle underlag, og klarer også hjørner og lister godt. Munnstykket har en spesiell børste som egner seg spesielt til å fjerne dyrehår. Slangen som brukes for å komme til under møbler og ting er derimot litt kronglete å koble på og av, samt å bruke.

Les saken

#støvsuger #bosch

Biltema 147830

Biltema 147830 er en lite effektiv støvsuger generelt, men er litt bedre på tepper enn hardt gulv. Den egner seg dårlig til å fjerne hår. Miljømessig spriker den litt, da den har et lavt energiforbruk, men støyer en del. Den er ikke spesielt brukervennlig.

Les saken

#støvsuger #biltema

Biltema 147820

Biltema 147820 er veldig effektiv på tepper, men ikke like god på hardt gulv. Om du har dyr er ikke denne støvsugeren noe for deg, da den egner seg svært lite til å fjerne dyrehår. På miljø gjør den det greit da den er ganske stillegående, men energiforbruket er litt høyt. Brukervennligheten er middels.

Les saken

#støvsuger #biltema
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.