Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Juletre Trysil

Dagbladet sier: Testpanelet hos Dagbladet opplever dette treet som veldig naturtro med fin og variert farge, og en ikke for symmetrisk fasong. Treet har fyldige grener og jevnt med nåler, men på nært hold kan man se metallet ved stammen. Lysene som følger med trekker ned inntrykket da de har et veldig oransje lys. Treet kan brukes inne og ute, har firetrinnsdimmer og er enkelt å pakke sammen. Testpanelet savner en større fot da juletreet er ganske tungt.

Spesifikasjoner

Butikk: Europris
Pris: 2999 kr
Høyde: 2,1 m
Vekt: 16,3 kg

Under kan du lese mer om hvordan Juletre Trysil er blitt tatt imot av testkildene.

60/100

Testresultat

Juletre Trysil

Resultatet er basert på 1 test

Dagbladet (2019)

Selve treet er flott og veldig naturtro Les saken (krever medlemskap)

60
#juletre # kunstig # europris

Stor test av kunstige juletrær

Selv om de fleste nordmenn fortsatt velger ekte juletre, merker butikkene en stadig økende etterspørsel etter juletrær i plast. De seneste årene har kunstige juletrær blitt stadig mer naturtro, i takt med at utvalget har blitt bedre. Likevel er det stor forskjell på kvalitet og utseende, og her kan du se hvilket kunstig juletre som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester