Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Juletre Uvdal

Midt på treet: Både VG og Dagbladet har testet dette juletreet og begge er enige om det dette er helt greit. VG beskriver det som en lurvete sjarmør som mangler litt i toppen. Dagbladet synes også juletreet var litt glissent i toppen, og reagerer på at man ser metallet innerst ved stammen. Treet har lysere skudd ytterst, men er dette naturtro for vintersesongen, spør testpanelet seg. Treet er godkjent for bruk både inne og ute, men Plantasjen anbefaler innendørsbruk da fargen kan blekne i sollys. Lysene på treet kan reguleres ved bryter på stikkontaken eller med fjernkontroll, og kan være alt fra dempet til disco. Prisen oppleves som høy.

Spesifikasjoner

Butikk: Plantasjen
Pris: 3995 kr
Høyde: 2,1 m
Vekt: 15,5 kg

Under kan du lese mer om hvordan Juletre Uvdal er blitt tatt imot av testkildene.

50/100

Testresultat

Juletre Uvdal

Resultatet er basert på 2 tester

Dagbladet (2019)

Litt ustø i toppen, som en litt lettere beruset onkel på julaften.. Les saken (krever medlemskap)

60
40
#juletre # kunstig # plantasjen

Stor test av kunstige juletrær

Selv om de fleste nordmenn fortsatt velger ekte juletre, merker butikkene en stadig økende etterspørsel etter juletrær i plast. De seneste årene har kunstige juletrær blitt stadig mer naturtro, i takt med at utvalget har blitt bedre. Likevel er det stor forskjell på kvalitet og utseende, og her kan du se hvilket kunstig juletre som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester