Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 14 av 14 i samletesten Stor test av kunstige juletrær

Juletre 44-3774

Dagbladet og VG er enige: Juletreet beskrives med ord som pjuskt, trist og stusselig. Fargen beskrives som blålig og unaturlig, og treet ser generelt veldig plastikk-aktig ut. Dagbladet trekker fram at treet kan brukes både inne og ute. I tillegg er det lite, praktisk, har fine lys og står stødig. Dagbladet mener også man kan se at det er et juletre, så det står tross alt ikke så dårlig til. VGs testpanel mener det ikke er verdt 1000 kroner.

Spesifikasjoner

Butikk: Clas Ohlson
Pris: 999 kr
Høyde: 2,1 m
Vekt: 7,1

Under kan du lese mer om hvordan Juletre 44-3774 er blitt tatt imot av testkildene.

20/100

Testresultat

Juletre 44-3774

Resultatet er basert på 2 tester

Dagbladet (2019)

Lite estetikk, pjuskete nåler Les saken (krever medlemskap)

40
#juletre # kunstig # clasohlson

Stor test av kunstige juletrær

Selv om de fleste nordmenn fortsatt velger ekte juletre, merker butikkene en stadig økende etterspørsel etter juletrær i plast. De seneste årene har kunstige juletrær blitt stadig mer naturtro, i takt med at utvalget har blitt bedre. Likevel er det stor forskjell på kvalitet og utseende, og her kan du se hvilket kunstig juletre som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester