Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Juletre Hege

TESTVINNER Dagbladet: Dette var en klar favoritt blant deltakerne i Dagbladets panel. Treet er fyldig, fint og ser naturtro ut. De medfølgende lysene har en fin farge, og det følger med dimmer. Treet er stødig og lett å pakke ut. I VGs test kom dette juletreet på andreplass. Testpanelet synes treet var fint, men noe dyrt. Utover dette ga også de poeng for naturtro farge og barnåler, samt pen fasong, god høyde. Noen opplevde treet som for dyrt og lite troverdig.

Spesifikasjoner

Butikk: Jernia
Pris: 3999 kr
Høyde: 2,1 m
Vekt: 24 kg

Under kan du lese mer om hvordan Juletre Hege er blitt tatt imot av testkildene.

80/100

Testresultat

Juletre Hege

Resultatet er basert på 2 tester

VG (2019)

Det koster helt klart mye penger, men treet er veldig fint Les saken (krever medlemskap)

80
Dagbladet (2019)

Testvinner: Her snakker vi fem pluss! Les saken (krever medlemskap)

80
#juletre # kunstig # jernia

Stor test av kunstige juletrær

Selv om de fleste nordmenn fortsatt velger ekte juletre, merker butikkene en stadig økende etterspørsel etter juletrær i plast. De seneste årene har kunstige juletrær blitt stadig mer naturtro, i takt med at utvalget har blitt bedre. Likevel er det stor forskjell på kvalitet og utseende, og her kan du se hvilket kunstig juletre som er best i test. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester