Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bosch WAT283L8SN

Bosch WAT283L8SN er en billig og populær maskin, som ikke får like god score av Råd & Röns testpanel. Den er grei til å vaske og sentrifugere klær, men den skyller ikke like bra etter vask. Den bruker i tillegg lang tid per vask – mellom to og tre timer per bomulls- eller syntetvask. Den ligger litt over gjennomsnittet når det kommer til energiforbruk, men får trekk for å lage mye lyd under bruk. Den skiller seg altså ikke ut blant de rimeligere vaskemaskinene, til tross for at det er en populær modell blant forbrukerne.

Tips! Bosch WAT283T8SN er nesten helt identisk med Bosch WAT283L8SN, så den kan også vurderes på lik linje med denne modellen.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 210 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 137 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 49 dB / 74 dB
Vekt: 70 kilo
Størrelse (BHD): 598 x 848 x 590 mm

Under kan du lese mer om hvordan Bosch WAT283L8SN er blitt tatt imot av testkildene.

65/100

Testresultat

Bosch WAT283L8SN

Resultatet er basert på 1 test

#vaskemaskin #bosch

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: De dyreste vaskemaskinene er best