Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Miele WCE330

Miele WCE330 kommer seirende ut av britiske Which? sin store vaskemaskin-test for 2018. Dette er altså en ny maskin som ble lansert våren 2018, og som beskrives som «fantastisk» av testpanelet. Den har hurtigprogram og bruker ellers litt over 2,5 time for å gjennomføre et vanlig bomullsprogram. Vaskemaskinen mangler dessverre en integrert doseringsfunksjon, som ofte følger med vaskemaskiner i denne prisklassen. Trommelen med en kapasitet på 8kg er heller ikke veldig stor. Ellers får den plusspoeng for å være svært brukervennlig.

Tips! Denne modellen er svært lik modellene WWE320 WPS og WCE320 fra Miele. Den eneste forskjellen mellom disse maskinene er at førstnevnte har en hvit dør og et litt mindre skrått panel, mens sistnevnte har et helt rett panel. Ellers er de tre modellene identiske, så det kan være lurt å sjekke prisene på alle tre før du bestemmer deg for hvilken du ønsker å kjøpe.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 157 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet:1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 157 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 48 dB / 72 dB
Vekt: 95 kilo
Størrelse (BHD): 596 x 850 x 643 mm

Under kan du lese mer om hvordan Miele WCE330 er blitt tatt imot av testkildene.

81/100

Testresultat

Miele WCE330

Resultatet er basert på 1 test

Which? (2018)

Ecellent cleaning all round Les saken (krever medlemskap)

81
#vaskemaskin #miele

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: De dyreste vaskemaskinene er best