Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

LG FH6F9BDS2

LG FH6F9BDS2 er en vaskemaskin med gedigen trommel, som er mest energieffektiv når den vasker en full klesvask. Den bruker omtrent like mye vann og energi for små klesvasker som den gjør når den vasker en full maskin med tøy, i tillegg til at den bruker lang tid på hver vask (fra 3 til 5 timer for en vanlig 40 graders vask). Det betyr at man kun får utbytte av maskinens energieffektivitet hvis man utnytter trommelens kapasitet på 12 kg. LG FH6F9BDS2 egner seg derfor best for store familier eller andre som vasker mye tøy ofte.

Ellers har maskinen mange nyttige funksjoner, slik som barnesikring, ekstra skylling, dampvask og allergiprogram. LG FH5F9BDS2 får også stort pluss fra Trusted Reviews for muligheten til å knytte den til LGs egen app for husholdningsapparater. Fra applikasjonen kan du blant annet kontrollere vaskemaskinen, få oversikt over maskinens energibruk, bli varslet når et program er ferdig og laste ned nye programmer som passer spesifikt for dine behov. Er du glad i ny teknologi, kan denne vaskemaskinen dermed være noe for deg

Tips! LG FH495BDS2 er nesten helt lik LG FH6F9BDS2 – det eneste som skiller de to vaskemaskinene er lanseringsdato og sentrifugeringshastighet. Mens førstnevnte sentrifugerer med 1400 omdreininger per minutt, sentrifugerer sistnevnte med 1600 omdreininger per min. Er du interessert i en litt billigere vaskemaskin, kan du derfor vurdere å gå til innkjøp av LG FH495BDS2 fremfor LG FH6F9BDS2.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 12 kilo
Standard programtid: 263 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1600 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 113 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 52 dB / 71 dB
Vekt: 73 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 640 mm

Under kan du lese mer om hvordan LG FH6F9BDS2 er blitt tatt imot av testkildene.

79/100

Testresultat

LG FH6F9BDS2

Resultatet er basert på 3 tester

Trusted Reviews (2017)

An outstanding premium machine Les saken

88
Which? (2016)

Great if you have a large family Les saken (krever medlemskap)

77
#vaskemaskin #lg

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: De dyreste vaskemaskinene er best