Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Miele WDB020

Miele WDB020 er en av de aller billigste modellene fra produsenten, men den klarer seg likevel bra i flere tester. Den er også en av de minste vaskemaskinene på markedet, med en kapasitet på 7kg og en liten trommelåpning. Den passer derfor til noen som ikke vasker alt for mye tøy. Ellers fungerer den bra til både vask og sentrifugering, selv om den sliter med å skylle all såpe av klærne. Maskinen er ikke like lett å bruke som andre maskiner fra Miele, blant annet fordi trommelåpningen ikke er stor nok. Den lager også noe lyd under bruk.

Tips! Miele WDB020 er identisk med Miele WDB030, WDB036 Homecare og WDB037 Active Living. Disse er som regel dyrere enn Miele WDB020, så det kan være en god idé å vurdere WDB020 fremfor de andre modellene.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 7 kilo
Standard programtid: 179 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 175 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 50 dB / 74 dB
Vekt: 90 kilo
Størrelse (BHD): 596 x 850 x 636 mm

Under kan du lese mer om hvordan Miele WDB020 er blitt tatt imot av testkildene.

72/100

Testresultat

Miele WDB020

Resultatet er basert på 2 tester

Trusted Reviews (2018)

One for the smaller family Les saken

75
#vaskemaskin #miele

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: De dyreste vaskemaskinene er best