Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vaskemaskin

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

24 treff

De dyreste vaskemaskinene er best

Er du på jakt etter en skikkelig god vaskemaskin må du åpne lommeboken bredt. Men ønsker du deg en grei maskin til en rimelig penge, finnes det flere gode alternativer. Her er de beste vaskemaskinene på det norske markedet i 2018.

Les saken

#vaskemaskin #miele #siemens #electrolux #whirlpool #lg #zanussi #bosch #aeg

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Zanussi ZWF81463W

Zanussi er den billigste vaskemaskinen i testen vår. Til tross for en rimelig pris, kommer den godt ut i testene gjennomført av de britiske sidene Which? og Good Housekeeping. Denne maskinen fremstår derfor som et svært godt budsjettalternativ for de som ønsker seg en god vaskemaskin til en rimelig pris.

Zanussi ZWF81463W har plass til 8 kg klær og sentrifugerer med en hastighet på 1400 omdreininger per minutt. Den har åtte programmer, som er noe færre enn lignende vaskemaskiner. Den vasker likevel klær svært godt, noe man selvfølgelig ønsker at en vaskemaskin skal gjøre. Den har dog et høyt støynivå, og den er heller ikke veldig energieffektiv. Maskinen bruker omtrent tre timer på en vanlig 40 graders bomullsvask og to timer på en syntetvask.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 244 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 190 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 58 dB / 78 dB
Vekt: 66 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 520 mm

Les saken

#vaskemaskin #zanussi

Whirlpool FSCR 80421

Whirlpool FSCR 80421 har en kapasitet på 8 kg, samtidig som den sentrifugerer og vasker godt. Den får middels score på støynivå, og under middels på skylling og tidsbruk. Vaskemaskinen har grei brukervennlighet og energinivå – den er blant annet veldig økonomisk med vannet. Les Numeriques gir den i tillegg ekstrapoeng for pent design.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 240 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 177 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 49 dB / 69 dB
Vekt: 80 kilo
Størrelse (BHD): 595 x 850 x 610 mm

Les saken

#vaskemaskin #whirlpool

Siemens iSensoric vaskemaskin (WM16W468DN)

Siemens iSensoric vaskemaskin (WM16W468DN) har god brukervennlighet, energibruk og vasker godt. Det gjenstår lite fukt etter sentrifugeringen, men den skyller ikke like godt. Kapasiteten er på 8 kg.

Les saken

#vaskemaskin #siemens

Siemens WM14W447DN

Siemens WM14W447DN vaskemaskin er enkel å bruke og vasker tøyet effektivt. Den har god sentrifugering og greit energiforbruk. Den havner midt på treet når det gjelder skylling, vasketid og lydnivå. Kapasiteten er på 7 kg.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 7 kilo
Standard programtid: 210 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 122 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 64 dB / 71 dB
Vekt: 74 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 848 x 590 mm

Les saken

#vaskemaskin #siemens

Samsung WW80J6600AW

Samsung WW80J6600AW har innebygget Wi-Fi, barnesikring og en kapasitet på 8 kg. Den vasker godt og er stillegående under vask, men får lav score på tidsbruk og skylling. Den er middels på energibruk og har grei brukervennlighet.

Les saken

#vaskemaskin #samsung

Samsung WW9000 (WW10H9600EW)

Samsung WW9000 kalles også Samsung WW10H9600EW. Den vasker og sentrifugerer godt, og den er svært stillegående under vask. Den skyller greit. Vaskemaskinen har innebygget Wi-Fi og en app for smart og enkel kommunikasjon og styring av funksjoner fra mobilen, men noen opplever at appen ikke alltid fungerer helt som den skal. Den har berøringsskjerm og barnesikring, og kapasiteten er på 10 kg. Den trekkes for høy pris.

Les saken

#vaskemaskin #samsung

Panasonic NA-148XS1

Panasonic NA-148XS1 er meget energivennlig, brukervennlig og stillegående, men den er middels på vask og skyller svært dårlig. God score på tidsbruk. Den har dampfunksjon, barnesikring og 8 kg kapasitet.

Les saken

#vaskemaskin #panasonic

Miele WMV960 WPS

Miele WMV960 WPS er meget brukervennlig, vasker godt og scorer bra på både støynivå og energibruk. Den havner midt på treet når det gjelder tidsbruk, og den kunne vært bedre på skylling og tøff flekkfjerning. Den har barnesikring og en kapasitet på 9 kg, noe som bør være akkurat passe for en gjennomsnittlig familie.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 9 kilo
Standard programtid: 179 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1600 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 130 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 46 dB / 72 dB
Vekt: 96 kg
Størrelse (BHD): 596 x 850 x 643 mm

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WMB 120

Miele WMB 120 er brukervennlig, vasker tøyet rent og bruker lite energi. Den får mest poeng for vask og sentrifugering, men flekkfjerning på syntetisk materiale er ikke like bra. Den har barnesikring, dampfunksjon og 8 kg kapasitet.

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WKH130 WPS

Miele Miele WKH130 WPS er en vaskemaskin som scorer høyt på både vask og sentrifugering, men den får mindre skryt for skylling og tidsbruk. Den er stillegående under vask. Maskinen er brukervennlig, har barnesikring og kapasitet på 8 kg.

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WDD030

Miele WDD030 er ikke like dyr som andre maskiner fra Miele, men fungerer fortsatt godt i de ulike testene. Den er god til å vaske klær og gir ikke fra seg mye støy når den arbeider. Den har også plass til 8kg bomullstøy og sentrifugerer med 1400 omdreininger per minutt. Den har også 12 programmer, inkludert et 20-minutters hurtigprogram. Den bruker i tillegg lite vann og er lett å bruke. Siden den bruker lite vann, er den ikke helt optimal når det gjelder skylling av tøyet. Trommelåpningen kunne i tillegg være større.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 179 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 177 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 50 dB / 74 dB
Vekt: 90 kilo
Størrelse (BHD): 596 x 850 x 636 mm

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WDB020

Miele WDB020 er en av de aller billigste modellene fra produsenten, men den klarer seg likevel bra i flere tester. Den er også en av de minste vaskemaskinene på markedet, med en kapasitet på 7kg og en liten trommelåpning. Den passer derfor til noen som ikke vasker alt for mye tøy. Ellers fungerer den bra til både vask og sentrifugering, selv om den sliter med å skylle all såpe av klærne. Maskinen er ikke like lett å bruke som andre maskiner fra Miele, blant annet fordi trommelåpningen ikke er stor nok. Den lager også noe lyd under bruk.

Tips! Miele WDB020 er identisk med Miele WDB030, WDB036 Homecare og WDB037 Active Living. Disse er som regel dyrere enn Miele WDB020, så det kan være en god idé å vurdere WDB020 fremfor de andre modellene.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 7 kilo
Standard programtid: 179 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 175 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 50 dB / 74 dB
Vekt: 90 kilo
Størrelse (BHD): 596 x 850 x 636 mm

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WCE330

Miele WCE330 kommer seirende ut av britiske Which? sin store vaskemaskin-test for 2018. Dette er altså en ny maskin som ble lansert våren 2018, og som beskrives som «fantastisk» av testpanelet. Den har hurtigprogram og bruker ellers litt over 2,5 time for å gjennomføre et vanlig bomullsprogram. Vaskemaskinen mangler dessverre en integrert doseringsfunksjon, som ofte følger med vaskemaskiner i denne prisklassen. Trommelen med en kapasitet på 8kg er heller ikke veldig stor. Ellers får den plusspoeng for å være svært brukervennlig.

Tips! Denne modellen er svært lik modellene WWE320 WPS og WCE320 fra Miele. Den eneste forskjellen mellom disse maskinene er at førstnevnte har en hvit dør og et litt mindre skrått panel, mens sistnevnte har et helt rett panel. Ellers er de tre modellene identiske, så det kan være lurt å sjekke prisene på alle tre før du bestemmer deg for hvilken du ønsker å kjøpe.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 157 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet:1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 157 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 48 dB / 72 dB
Vekt: 95 kilo
Størrelse (BHD): 596 x 850 x 643 mm

Les saken

#vaskemaskin #miele

Matsui M510WM13E

Matsui M510WM13E er en billig vaskemaskin som selger godt i Norge, men den får laveste poengsum av alle vaskemaskinene i testen. Den får lav score i samtlige testdisipliner, og dårligst er den når det gjelder skylleevne. Den har en kapasitet på 5 kg.

Les saken

#vaskemaskin #matsui

LG FH6F9BDS2

LG FH6F9BDS2 er en vaskemaskin med gedigen trommel, som er mest energieffektiv når den vasker en full klesvask. Den bruker omtrent like mye vann og energi for små klesvasker som den gjør når den vasker en full maskin med tøy, i tillegg til at den bruker lang tid på hver vask (fra 3 til 5 timer for en vanlig 40 graders vask). Det betyr at man kun får utbytte av maskinens energieffektivitet hvis man utnytter trommelens kapasitet på 12 kg. LG FH6F9BDS2 egner seg derfor best for store familier eller andre som vasker mye tøy ofte.

Ellers har maskinen mange nyttige funksjoner, slik som barnesikring, ekstra skylling, dampvask og allergiprogram. LG FH5F9BDS2 får også stort pluss fra Trusted Reviews for muligheten til å knytte den til LGs egen app for husholdningsapparater. Fra applikasjonen kan du blant annet kontrollere vaskemaskinen, få oversikt over maskinens energibruk, bli varslet når et program er ferdig og laste ned nye programmer som passer spesifikt for dine behov. Er du glad i ny teknologi, kan denne vaskemaskinen dermed være noe for deg

Tips! LG FH495BDS2 er nesten helt lik LG FH6F9BDS2 – det eneste som skiller de to vaskemaskinene er lanseringsdato og sentrifugeringshastighet. Mens førstnevnte sentrifugerer med 1400 omdreininger per minutt, sentrifugerer sistnevnte med 1600 omdreininger per min. Er du interessert i en litt billigere vaskemaskin, kan du derfor vurdere å gå til innkjøp av LG FH495BDS2 fremfor LG FH6F9BDS2.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 12 kilo
Standard programtid: 263 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1600 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 113 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 52 dB / 71 dB
Vekt: 73 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 640 mm

Les saken

#vaskemaskin #lg

LG F14A8FDSA

LG F14A8FDSA er en svært god maskin som scorer ekstra godt på sentrifugering og vask, men bruker litt mer energi enn de aller beste. Den skyller greit. Vaskemaskinen har dampfunksjon og en kapasitet på 9 kg.

Les saken

#vaskemaskin #lg

LG F1495BDSA

LG F1495BDSA skyller dårlig og har høyere lydnivå enn de beste, men den vasker godt, er energivennlig og får høy score på tidsbruk. Vaskemaskinen har barnesikring, dampfunksjon og en kapasitet på hele 12 kg.

Les saken

#vaskemaskin #lg

Ikea Renlig FWM 7

Ikeas vaskemaskin Renlig FWM 7 får gode resultater på sentrifugering og vann-/energiforbruk, men den får trekk for svært dårlig skylling. Råd & Rön gir den under middels på vask, mens Which? hevder den vasker godt. Den får trekk for lydnivået, og den har få ekstra funksjoner. Kapasiteten er 7 kg.

Les saken

#vaskemaskin #ikea

Electrolux FW30L7141

Electrolux FW30L7141 scorer best på vask og sentrifugering. Den skyller derimot svært dårlig, og den kunne vært bedre når det gjelder energibruk. Under middels på brukervennlighet, lydnivå og vasketid. Den har barnesikring og kan håndtere 7 kg tøy.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 7 kilo
Standard programtid: 250 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 171 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 58 dB / 78 dB
Vekt: 65,4 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 559 mm

Les saken

#vaskemaskin #electrolux

Bosch WAT283L8SN

Bosch WAT283L8SN er en billig og populær maskin, som ikke får like god score av Råd & Röns testpanel. Den er grei til å vaske og sentrifugere klær, men den skyller ikke like bra etter vask. Den bruker i tillegg lang tid per vask – mellom to og tre timer per bomulls- eller syntetvask. Den ligger litt over gjennomsnittet når det kommer til energiforbruk, men får trekk for å lage mye lyd under bruk. Den skiller seg altså ikke ut blant de rimeligere vaskemaskinene, til tross for at det er en populær modell blant forbrukerne.

Tips! Bosch WAT283T8SN er nesten helt identisk med Bosch WAT283L8SN, så den kan også vurderes på lik linje med denne modellen.

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 210 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1400 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 137 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 49 dB / 74 dB
Vekt: 70 kilo
Størrelse (BHD): 598 x 848 x 590 mm

Les saken

#vaskemaskin #bosch

Bosch WAK28267SN

Bosch WAK28267SN har god sentrifugering og vasker rent, men scorer dårlig på både skylling, støynivå, energi- og tidsbruk. Brukervennligheten er middels. Den kan håndtere 7 kg tøy og har barnesikring.

Les saken

#vaskemaskin #bosch

AEG L7FBM862E

AEG L7FBM862E er en av de rimelige vaskemaskinmodellene hvis popularitet ikke samsvarer med kvalitet. Ifølge det danske Forbrugerrådet Tænk vasker og sentrifugerer maskinen godt, mens alle andre aspekter av maskinen ligger midt på treet. Den bruker i tillegg svært lang tid per vask – et vanlig bomullsprogram tar tre timer og tre kvarter for å vaske en klesvask.

Trommelkapasitet: 8 kilo

Standard programtid: 230 minutter

Spesifikasjoner

Trommelkapasitet: 8 kilo
Standard programtid: 230 minutter
Maks. sentrifugeringshastighet: 1600 omdr./min.
Energimerke / årlig energiforbruk: A+++ / 137 kWh
Støynivå (vanlig og ved sentrifugering): 51 dB / 77 dB
Vekt: 73 kilo
Størrelse (BHD): 600 x 850 x 571 mm

Les saken

#vaskemaskin #aeg