Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

CYBEX Aton Q (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton Q regnes av Forbrukerrådet som en av de tre beste frittstående modellene som festes med bilbelter i 2017, sammen med Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size uten base og CYBEX Aton 5 uten base. Aton Q har lav risiko for feilbruk, er lett å montere, bruke og rengjøre, men den oppnår ikke beste score her. Den får derimot toppscore ved både front- og sidekollisjon i ADAC/ICRT-testen – i motsetning til isofix-versjonen, som oppnår lavere score i frontkollisjonstesten. Begge to får litt lavere totalscore enn broren som festes med belte-base. Den nyere CYBEX Aton Q i-Size scorer litt lavere i ADAC/ICRT-testen enn alle de eldre modellene.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan CYBEX Aton Q (bilbelte uten base) er blitt tatt imot av testkildene.

79/100

Testresultat

CYBEX Aton Q (bilbelte uten base)

Resultatet er basert på 1 test

Forbrukerrådet (2014)

Kåret til "Beste frittstående modell festet med bilbelter" i 2017. Deler tittelen med Cybex Aton 5 og Maxi-Cosi Pebble Plus. Les saken

79
#bilstol #barnesete #baby #cybex

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.