Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #baby

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

12 treff

Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco

RECARO Privia (Isofix-base)

Babystol (0-13 kg): RECARO Privia vurderes som beste base-modell festet med isofix av Forbrukerrådet, og er anbefalt av AMS. Det er en svært sikker og lett babystol. Den fikk det beste resultatet en bilstol noen gang har fått i testen utført av ADAC/ICRT.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size (Isofix-base)

Babystol (45-75 cm): Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size kan også festes med bilbelter uten base, men i-Size-godkjenningen er gitt med tanke på at man bruker isofix-basen. Det er liten risiko for skader ved både front- og sidekollisjon. Bilstolen er lett og enkel i bruk, og det følger med ekstra innlegg som kan brukes for å tilpasse setet etter hvor stor babyen din er.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi CabrioFix (Isofix-base)

Babystol (0-13 kg): Maxi-Cosi CabrioFix med Isofix-base er en lett bilstol med innleggsputer som gjør at den passer fint for flere størrelser. Setet scorer høyt på alle punkter: sikkerhet, brukervennligeht, komfort og rengjøring. Det får ingen forklarte minuspoeng. Man kan feste basen med bilbelter, i stedet for med isofix-fester, men da får den lavere score på sikkerhet.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Joie i-Gemm i-Size (Isofix-base)

Babystol (40-85 cm): Joie i-Gemm i-Size får full pott i frontkollisjonstesten, og har også lav risiko for skader ved sidekollisjoner. Babysetet kan også festes med bilbelter uten base, men godkjenningen etter i-Size-standarden gjelder kun når bilstolen brukes med isofix-basen. Monteringen er enkel og rask. Den trenger mye plass i bilen, men stolen står trygt.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #joie

CYBEX Aton Q (Isofix-base eller belte-base)

Babystol (0-13 kg): Forbrukerrådet regner CYBEX Aton Q som den aller beste i kategorien av modeller som festes med belte-base. Babystolen finnes også i en versjon med isofix-base, samt en som festes med bilbelter, uten base. Modellen med isofix-base får samme score som modellen festet med belte-base. Modellen uten base får litt lavere score. CYBEX Aton Q med Isofix-base er anbefalt av AMS.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton Q (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg): CYBEX Aton Q regnes av Forbrukerrådets som den beste frittstående modellen som festes med bilbelter. Denne modellen får litt lavere score i sikkerhetstesten utført av ADAC/ICRT enn sine to søsken som festes med belte-base og eller isofix-base.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton 2 (Isofix-base eller bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg): CYBEX Aton 2 scorer høyt på sikkerhet, og i tillegg er den lett, nett og brukervennlig. Bilstolen får noe trekk i testen for at den er vanskelig å regulere og flytte mellom biler. Aton 2 uten base får samme score som Aton 2 med isofix-base, men versjonen med isofix-base skal være noe enklere i bruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

Britax-Römer BABYSAFE PLUS SHR II (Isofix-base)

Babystol (0-13 kg): Britax-Römer BABYSAFE PLUS SHR II festes med isofix-base som får god score på både front- og sidekollisjonstesten. Det er en sikker og komfortabel bilstol for baby som er enkel å montere og bruke. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #britax #römer

BeSafe iZi Go Modular i-Size (Isofix-base)

Babystol (40-75 cm): BeSafe iZi Go Modular i-Size får toppscore i både sidekollisjons- og frontkollisjonstesten som er gjennomført av ADAC/ICRT. Det er bare fem andre babystoler som har oppnådd max poeng for sikkerhet ved sidekollisjon. Babysetet kan også festes med bilbelter uten base, men i-Size-godkjenningen gjelder kun ved bruk av isofix-basen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #besafe

Akta Graco Logico S HP (belte-base)

Babystol (0-13 kg): Dette er en bilstol som passer best for de minste, fra nyfødt til ca. ett år. Den scorer bra på komfort og sikkerhet, men noen opplever at det kan være litt trangt. Trekkes for at trekket er vanskelig å fjerne og at stolen er litt tung. Stolen kunne generelt hatt bedre byggekvalitet.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #graco
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.