Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #baby

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

23 treff

Barn2017

Sikre babyen din i disse bilstolene

Hvilke babystoler gir egentlig best sikkerhet ifølge de troverdige forbrukertestene? Og hva er viktig å tenke på før du går til innkjøp av en babystol?

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie #gb #kiddy
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco

RECARO Privia (isofix-base)

Babystol (0-13 kg), R44: RECARO Privia vurderes som beste base-modell festet med isofix av Forbrukerrådet, og er anbefalt av AMS. Det er en svært sikker og brukervennlig babystol, med toppscore i alle delkriteriene. Den fikk det beste resultatet en bilstol noen gang har fått i testen utført av ADAC/ICRT. Det er svært lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size (isofix-base)

Babystol (45-75 cm, opptil 13 kg), R129: Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size med isofix-base får full pott for sikkerhet ved frontkollisjon, og lavere score ved sidekollisjon, men ADAC/ICRT gir likevel toppscore for sikkerheten samlet sett. Den kan også festes med bilbelter uten base, og da får den beste score for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Det er altså kun modellen uten base som kan skilte med Forbrukerrådets tittel "Beste frittstående babystol". Babystolen er lett å regulere, og det følger med ekstra innlegg som kan brukes for å tilpasse setet etter hvor stor babyen din er. Den er også lett å montere, og det er svært lav risiko for feilbruk. Trekkes for at den tar stor plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size (bilbelte uten base)

Babystol (45-75 cm, opptil 13 kg), R129: Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size er, ifølge Forbrukerrådet, en av de tre beste frittstående babystolene som festes med bilbelter. CYBEX Aton 5 uten base og CYBEX Aton Q uten base er de to andre. Pebble Plus i-Size får full pott på sikkerhet og gir lite risiko for skader ved både front- og sidekollisjon. Den finnes også i en versjon med isofix-base, men denne får lavere karakter for sikkerhet ved sidekollisjon. Det er altså kun modellen uten base som kan skilte med topplasseringen. Babystolen er enkel å montere og regulere, og det følger med ekstra innlegg som kan brukes for å tilpasse setet etter hvor stor babyen din er. Det er svært lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi CabrioFix (isofix-base)

Babystol (0-13 kg), R44: Maxi-Cosi CabrioFix med Isofix-base ble tidligere rangert som en av de beste babystolene på markedet, men i en ny ADAC/ICRT-test i 2018 fikk den svært lav score på sikkerthet ved sidekollisjon – kun 2 av 5 stjerner. Det gjør at Forbrukerrådet har trukket den fra sin liste over de beste babystolene på markedet. Endringene i testscore skyldes stadig tøffere sikkerhetstester – det er vanskeligere for bilstoler å oppnå høy score i dag enn det var tidligere.

I 2007-testen fikk CabrioFix full pott på brukervennlighet, enkelhet i montering og sikkerhet ved frontkollisjon, mens den fikk lavere score ved sidekollisjon (4 av 5 stjerner). ADAC/ICRT ga den likevel toppscore på sikkerhet samlet sett.

I 2018 får den fortsatt toppscore for sikkerhet ved frontkollisjon, men kun 2 av 5 stjerner for sikkerhet ved sidekollisjon. Dermed får den bare 3 av 5 stjerner for sikkerhet samlet sett. Det er fortsatt svært lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Kiddy Evoluna i-Size (isofix-base)

Babystol (45-83 cm, opptil 13 kg), R129: Kiddy Evoluna i-Size med isofix-base. Det er funnet uønskede stoffer i denne babystolen, men det får toppscore på sikkerhet ved både side- og frontkollisjon i testen Forbrukerrådet henviser til. Det enkelt å montere og bruke, og det er lav risiko for feilbruk. Trekkes noe for at det tar mye plass i bilen og at setetrekket kan være vanskelig å ta av for rengjøring.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #kiddy

Joie i-Gemm i-Size (bilbelte uten base)

Babystol (40-85 cm, opptil 13 kg), R129: Joie i-Gemm i-Size festes med bilbelter uten base. Det får full pott i frontkollisjonstesten, men det får ikke toppscore i sidekollisjonstesten. Likevel gir ADAC beste score for sikkerhet samlet sett. Babysetet kan også festes med isofix-base, men da får det lavere score på sikkerhet ved frontkollisjon, og sikkerhet samlet sett, i ADAC/ICRT-testen. Monteringen av Joie i-Gemm er enkel, og det er lav risiko for feilbruk, men det kan være litt vanskelig å feste beltene. Hodestøtten kan høydejusteres.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #joie

GB Idan (isofix-base eller belte-base)

Babystol (0-13 kg), R44: GB Idan som festes med isofix-base får akkurat samme score som versjonen med belte-base, men begge to får ett poeng mindre i totalscore enn broren som er frittstående og festes med bilbelter uten base i testen utført av ADAC/ICRT. De er alle trygge ved kollisjoner, ettersom alle fikk full pott for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Den generelle brukervennligheten er god, men det gir større risiko for feilbruk enn de fleste andre barneseter, og det kan være litt vanskelig å fjerne trekket for vask.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #gb

GB Idan (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: GB Idan festes med bilbelter uten bruk av base. Barnesetet får full pott for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Den generelle brukervennligheten er god, men det gir større risiko for feilbruk enn de fleste andre barneseter. Det kan også være litt vanskelig å fjerne trekket for vask. Denne versjonen uten base får ett poeng mer i totalscore enn brødrene som festes med isofix-base og belte-base i testen utført av ADAC/ICRT.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #gb

CYBEX Aton Q (isofix-base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton Q med Isofix-base er anbefalt av AMS. Den får full pott på sikkerhet ved sidekollisjon, og dårligere resultat ved frontkollisjon, men totalsummen for sikkerhet er likevel en toppscore. Den er lett å montere, bruke og rengjøre, men den oppnår ikke beste score her. Det er lav risiko for feilbruk. Babystolen finnes også i en versjon med belte-base, samt en som festes med bilbelter, uten base. Modellen med belte-base får litt høyere score enn de to andre. Den nyere CYBEX Aton Q i-Size scorer litt lavere i ADAC/ICRT-testen enn alle de eldre modellene.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton Q i-Size (isofix-base eller bilbelte uten base)

Babystol (45-75 cm, opptil 13 kg), R129: CYBEX Aton Q i-Size er den nyeste versjonen av modellen CYBEX Aton Q. Den nyeste versjonen (i-Size) finnes i to utgaver: Én kan festes med isofix-base og den andre ved hjelp av bilbelte uten belte-base. Begge disse barnesetene får samme score i testen Forbrukerrådet refererer til, med full score på sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Den er enkelt å montere, justere og rengjøre, og det er lav risiko for feilbruk. Versjonen med isofix-base tar litt for mye plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton Q (belte-base)

Babystol (0-13 kg), R44: Forbrukerrådet regner CYBEX Aton Q som den aller beste i kategorien av modeller som festes med belte-base. Den får beste score for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Den er god, men ikke blant de beste, når det gjelder brukervennlighet og risiko for feilmontering. Babystolen finnes også i en versjon med isofix-base, samt en som festes med bilbelter, uten base. Begge disse får litt lavere totalscore enn belte-base-versjonen. Den nyere CYBEX Aton Q i-Size scorer litt lavere i ADAC/ICRT-testen enn alle de eldre modellene.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton Q (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton Q regnes av Forbrukerrådet som en av de tre beste frittstående modellene som festes med bilbelter i 2017, sammen med Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size uten base og CYBEX Aton 5 uten base. Aton Q har lav risiko for feilbruk, er lett å montere, bruke og rengjøre, men den oppnår ikke beste score her. Den får derimot toppscore ved både front- og sidekollisjon i ADAC/ICRT-testen – i motsetning til isofix-versjonen, som oppnår lavere score i frontkollisjonstesten. Begge to får litt lavere totalscore enn broren som festes med belte-base. Den nyere CYBEX Aton Q i-Size scorer litt lavere i ADAC/ICRT-testen enn alle de eldre modellene.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton 5 (belte-base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton 5 med belte-base. Barnesetet får toppscore på sikkerhet, både når det gjelder front- og sidekollisjoner. Det er lett å rengjøre, bruke og montere, men det gir større risiko for feilbruk enn de fleste andre bilstoler.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton 5 (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton 5 som festes med bilbelte uten base er, ifølge Forbrukerrådet, en av de tre beste frittstående babystolene i 2017. Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size uten base og CYBEX Aton Q uten base er de to andre. Aton 5 får toppscore for sikkerhet ved både front- og sidekollisjon. Den er lett å rengjøre, bruke og montere i bilen, men den får ikke toppscore i disse testkriteriene. Det er lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton 2 (isofix-base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton 2 med isofix-base er god når det gjelder sikkerhet ved front- og sidekollisjoner, størrelse og vekt. Det er lav risiko for feilbruk, og ADAC/ICRT er fornøyd med både montering og brukervennlighet. BabyGearLab synes den er lett å installere, men at den ellers burde vært enklere i bruk. De synes også den er for dyr. Isofix-versjonen får noe lavere score enn Aton 2 uten base i testen Forbrukerrådet refererer til.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton 2 (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: CYBEX Aton 2 som festes med belte uten base scorer høyt på sikkerhet ved både side- og frontkollisjoner, og i tillegg er den lett og nett. Det er lav risiko for feilbruk. ADAC/ICRT synes den er lett å både installere, bruke og rengjøre. BabyGearLab mener den generelt burde vært mer brukervennlig (med unntak av installeringen), og de synes den er for dyr. Aton 2 uten base får noe høyere score enn Aton 2 med isofix-base i testen Forbrukerrådet refererer til.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

Britax-Römer BABYSAFE PLUS SHR II (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: Britax-Römer BABYSAFE PLUS SHR II festes med bilbelter uten base og får beste score i både front- og sidekollisjonstesten. Det er en sikker bilstol for baby som er enkel å montere og bruke, men oppnår likevel ikke toppscore når det gjelder risiko for feilbruk. Trekket kan tas av stolen uten at du må fjerne selen. Den finnes også i en versjon som kan festes med isofix-base, men denne får ikke full pott på sikkerheten ved sidekollisjon.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #britax #römer

BeSafe/Stokke iZi Go Modular i-Size (bilbelte uten base)

Babystol (40-75 cm, opptil 13 kg), R129: Stokke/BeSafe iZi Go Modular i-Size festes med bilbelter uten base. Den får toppscore i både sidekollisjons- og frontkollisjonstesten. Det er generelt enkelt å montere, bruke og rengjøre, men det kan være litt vanskelig å feste setebeltet rundt barnet. Det er lav risiko for feilbruk. Babysetet kan også brukes med isofix-base, men da får den ett poeng lavere i totalscore i testen Forbrukerrådet refererer til. BeSafe iZi Go Modular i-Size og Stokke iZi Go Modular i-Size by BeSafe er samme bilstol, men selges i to forskjellige kolleksjoner.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #besafe

Akta Graco Logico S HP (belte-base)

Babystol (0-13 kg), R44: Akta Graco Logico S HP med belte-base passer best for de minste, fra nyfødt til ca. ett år. Den får full pott for sikkerhet ved sidekollisjon, men får dårligere score ved frontkollisjon. Ifølge Forbrukerrådet har modellen toppscore for sikkerhet ved frontkollisjon når den brukes uten belte-base. Babysetet har god brukervennlighet, men trekkes litt for at setetrekket er vanskelig å fjerne. Det er lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #graco

Akta Graco Logico S HP (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: Akta Graco Logico S HP som festes med bilbelte uten base får beste score for sikkerhet ved både front- og sidekollisjon. Det er lett å montere, men trekket er vanskelig å ta av for vask. Det er lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #graco