Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #cybex

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

11 treff

Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

Hvilken bilstol gir størst sikkerhet og minst stress?

Her er bilstolene som sørger for at barnet ditt sitter trygt i bilen, og som samtidig er enkle å montere og bruke i hverdagen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco

CYBEX Solution X2 Fix (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Ifølge Forbrukerrådet er CYBEX Solution X2 Fix beste beltestol festet med isofix. Bilstolen får poeng for god sikkerhet og komfort, samt at den er lett å montere i bilen. Noe trekk for isopor som ikke er skikkelig festet, og for at det er vanskelig å justere stolens stropper og nakkestøtte.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Sirona M i-Size (Isofix)

Småbarnstol (45-105 cm), kombi: CYBEX Sirona M i-Size er et trygt barnesete som også har god brukervennlighet. Det gjorde det godt i både side- og frontkollisjonstest, og det er under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. Den er Plus Test-sertifisert.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Sirona (Isofix)

Småbarnstol (0-18 kg), kombistol: Foreldre & Barn betegner denne som en babystol, mens Forbrukerrådet regner den som en småbarnstol, da de anbefaler at babyer sitter i bilstoler som utelukkende er laget for de aller minste fra 0-13 kg. Bilstolen er vendbar 360 grader, som er praktisk når du skal ta ut og inn av bilen, men babyer skal alltid sitte fastspent bakovervendt og barn bør også sitte vendt bakover så lenge som mulig. Bilstolen gir god komfort og er lett å montere. Den scorer bra på sikkerhet ved både front- og sidekollisjon, men får noe trekk for at den tar mye plass, er tung og er kronglete å rengjøre.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Pallas Fix (Isofix)

Beltestol (9-36 kg), framovervendt: Bilstolen gir god beskyttelse ved kollisjon. Den får skryt for god design og komfort, samt at det er lett å både montere og flytte. Noe trekk får stolen likevel for at barnets hode har en tendens til å tippe fremover, og det kan være vanskelig å feste barnet. Stolen kan stå mer stabilt i setet dersom hodestøtten i bilen fjernes. Bilstolen passer til barn helt ned til 9 kg, men Forbrukerrådet anbefaler at du venter med å bruke beltestolen til barnet har vokst ut av en bakovervendt småbarnstol.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Aton Q (Isofix-base eller belte-base)

Babystol (0-13 kg): Forbrukerrådet regner CYBEX Aton Q som den aller beste i kategorien av modeller som festes med belte-base. Babystolen finnes også i en versjon med isofix-base, samt en som festes med bilbelter, uten base. Modellen med isofix-base får samme score som modellen festet med belte-base. Modellen uten base får litt lavere score. CYBEX Aton Q med Isofix-base er anbefalt av AMS.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton Q (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg): CYBEX Aton Q regnes av Forbrukerrådets som den beste frittstående modellen som festes med bilbelter. Denne modellen får litt lavere score i sikkerhetstesten utført av ADAC/ICRT enn sine to søsken som festes med belte-base og eller isofix-base.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex

CYBEX Aton 2 (Isofix-base eller bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg): CYBEX Aton 2 scorer høyt på sikkerhet, og i tillegg er den lett, nett og brukervennlig. Bilstolen får noe trekk i testen for at den er vanskelig å regulere og flytte mellom biler. Aton 2 uten base får samme score som Aton 2 med isofix-base, men versjonen med isofix-base skal være noe enklere i bruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #cybex
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.