Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Beurer BF 700

Beurer BF 700 måler vekten meget nøyaktig, stabilt og ganske følsomt. Den er brukervennlig og har en god tilhørende app. Den måler vekt, BMI, BMR, AMR, fettprosent, muskelmasse, beinmasse og vann i kroppen. Which? mener den er nært opptil sannheten når den måler fettprosent, mens Tænk og Råd & Rön trekker en del for unøyaktighet ved kroppsfettanalysen. Maks brukervekt er 180 kg, og den kan ha 8 brukerprofiler. Vekten synkroniserer via Bluetooth til HealtManager- og BodyShape-app, og den er kompatibel med iOS- og Android-enhet, samt Windows-PC.

Under kan du lese mer om hvordan Beurer BF 700 er blitt tatt imot av testkildene.

74/100

Testresultat

Beurer BF 700

Resultatet er basert på 3 tester

Which? (2015)

The great news is that we can’t find fault with these scales, which is why we’ve given them our Best Buy recommendation. Les saken (krever medlemskap)

82
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Godt produkt. God app, der er let at anvende. Les saken (krever medlemskap)

77
#badevekt #beurer

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester