Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Beurer BF 800

Beurer BF 800 er enkel i bruk. Den tåler en brukervekt på 180 kg og kan ha 8 ulike brukerprofiler. Badevekten bruker Bluetooth til å sende data til den gode Beurer-appen, og vekten er kompatibel med iOS- og Android-enheter, samt Windows-PC. Den måler alt fra vekt, BMI, AMR, BMR, fettprosent, kroppsvann, muskelmasse og beinmasse. Råd & Rön og Tænk mener den mangler mye på nøyaktighet ved kroppsfettanalyse, men den gir nøyaktige, stabile og ganske følsomme vektmålinger.

Under kan du lese mer om hvordan Beurer BF 800 er blitt tatt imot av testkildene.

73/100

Testresultat

Beurer BF 800

Resultatet er basert på 4 tester

Which? (2015)

You can trust both their weight measurements and the body-fat percentage they calculate, plus they’re among the easiest-to-use scales. Les saken (krever medlemskap)

80
Forbrugerrådet Tænk (2015)

Meget godt produkt. Rigtig god og letanvendelig app. Les saken (krever medlemskap)

72
#badevekt #beurer

De mest nøyaktige badevektene

Dagens marked består av mange avanserte og smarte badevekter, men langt fra alle viser deg riktige målinger av vekt og fettprosent. Finn den beste personvekten som du kan stole på, og som har de funksjonene du ønsker deg. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester