Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #diamant

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Her er de beste elsyklene

Elsykkel blir mer og mer populært, men det kan være vanskelig å navigere elsykkelmarkedet. Få gode tips til hvordan du velger rett elsykkel, og se hvilke modeller som gjør det best i test her.

Les saken

#elsykkel #ecoride #white-bikes #diamant #specialized #scott #merida #asaklitt #clas-ohlson #momas #haibike #mate #conway #cannondale #mondraker #focus #giant #buddy #elride

Denne elsykkelen er best i test

Elsykkel har blitt et populært fremkomstmiddel og treningsverktøy, men det er stor spredning i både pris og kvalitet blant syklene på det norske markedet. I denne samletesten har vi hentet inn troverdige forbrukertester fra europeiske kilder, slik at du slipper å gjøre et bomkjøp.

Les saken

#elsykkel #riese-muller #easy-motion #haibike #wisper #gocycle #kreidler #smartmotion #e-green #clas-ohlson #ecoride #kalkhoff #biltema #white-bikes #trek #diamant #batavus #benelli #scott #buddy

Diamant Volt 10

Diamant Volt 10 får skryt av testkildene for at den fremstår som en vanlig sykkel som det er lett å sykle på. Uheldigvis fremstår batterikraften noe ujevn, og Tek mener sykkelen har noe å gå på i bakker. Terrengsykkel.no er mindre misfornøyd med sykkelens prestasjon i bakker, men mener fortsatt at det finnes bedre sykler på markedet.

Obs! Merk at Terrengsykkel.no har testet sykkelen uten utstyr, og at de trekker den noe for det. Ifølge produsenten skal sykkelen komme med utstyr som beskrevet under.

Spesifikasjoner

Type: Hybridsykkel
Motor: Shimano Steps 250 W krankmotor med momentsensor.
Batteri: Rammemontert 410 Wh.
Ladetid: Ikke oppgitt.
Rekkevidde: Ikke oppgitt.
Assistansenivåer: 3
Gir: 9-girs fra Shimano
Bremser: Hydrauliske skivebremser fra Shimano
Ramme og hjul: Aluminium, 28 tommer
Vekt: 21,9 kg
Funksjoner/utstyr: Bagasjebrett, lys, skjermer, støttepinne

Les saken

#elsykkel #diamant