Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #forsterker

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

15 treff

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell.

Les saken

#forsterker #audiolab #naim #technics #cambridge #arcam #powernode #marantz #onkyo #rega #cyrus #nad

Technics SU-C700

Technics SU-C700 er en digital forsterker med gode tilkoblingsmuligheter, blant annet USB-inngang og DSD-filer og høyoppløste lydsignaler. I tillegg har den både analog linjeinngang og platespillerinngang. Technics har vektlagt det tekniske aspektet da de laget denne forsterkeren, og det går dessverre utover lyden til tider og da hjelper det heller ikke med kun 2 x 45 W. Dersom du har et nostalgisk forhold til lydanlegget, har denne forsterkeren altså VU-meter som veiver i takt med musikken og et kult retro-design. Det hjelper i midlertid lite når lydbildet oppleves som flatt og bassen som kraftløs.

Les saken

#forsterker #technics

Rega Elex-R

Rega Elex-R er en av de rimeligere variantene fra denne produsenten, og her får man mye lyd for pengene i form av rytme og fart til tross for kun 2 x 72 watt. Lydbildet er balansert og åpent, og egner seg for de fleste musikksjangre. Fjernkontrollen fungerer dårlig, og volumknappen har dårlig kvalitet, og dette trekker ned poengsummen, sammen med at den mangler HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #rega

PowerNode2

PowerNode2 er en solid og pent bygget strømmeforsterker. Selv ved høyt volum gir den et flott og engasjerende lydbilde som er både stort og presist selv om den kun har 2 x 60 watt. Den har både digitale, trådløse og analoge tilkoblingsmuligheter, i tillegg til sub-woofer utgang, men ikke HDCP 2.2. Forsterkeren kontrolleres via app, og denne er laget for både Android og iOS, men appen kunne godt ha fått litt mer omtanke under utformingen.

Les saken

#forsterker #powernode

Onkyo TX-8150

Onkyo TX-8150 er en solid forsterker, bygget i en klassisk forsterker-størrelse. Sammen med 2x 135 Watt gir dette både god lyd og mulighet for mange tilkoblinger. Denne kan kobles mot CD- og plate-spiller så vel som TV. Skulle du ønske ekstra bass har den også subwoofer-utgang i tillegg til Bluetooth og Wi-Fi. Man kan også koble på hodetelefoner, og den støtter DAB+, men mangler HDPC 2.2. Appen kan brukes med både Android og iOS, men den kunne vært bedre laget. Forsterkeren er brukervennlig, og lyden er god. I tillegg til fine detaljer tåler lyden høyt volum uten å vrenge seg.

Les saken

#forsterker #onkyo

Onkyo A-9010

Onkyo A-9010 er en forsterker som gir et klart og fint lydbilde med kun 2 x 44 watt og fås for en billig penge. Den har ikke muligheter for digital eller trådløs tilkobling, hvilket kan by på problemer for mange. Designet er enkelt og byggekvaliteten rimelig, her har budsjettet blitt brukt på teknologien. Fjernkontrollen som følger med er enkel og god å bruke, og lydbildet er detaljert og balansert. Den har ikke HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #onkyo

Naim Nait 5Si

Naim Nait 5Si er en liten, men kraftfull forsterker som gir mye lyd for pengene. Med god rytmisk driv er denne forsterkeren engasjerende og kraftfull, og lydbildet er nyansert og kontrastfullt. Den har få tilkoblingsmuligheter og mange konkurrenter kan tilby like gode eller bedre alternativer.

Les saken

#forsterker #naim

NAD D 3020

NAD D 3020 er en forsterker basert på NAD sin klassiker 3020 fra sent 70-tall. Den nye utgaven er laget for å spille av musikken digitalt, og har derfor både Bluetooth og USB-inngang, men den mangler HDCP 2.2. I tillegg har den koaksial og optisk lydinngang, samt subwoofer-utgang. Sistnevnte kan være god å ha, da forsterkeren ikke har spesielt kraftig bassgjengivelse. Til tross for skarve 2 x 30 watt, har D3020 et stort og fint lydbilde, og særlig vokal blir detaljert og balansert gjengitt. Byggekvaliteten er god, og designet er enkelt og pent.

Les saken

#forsterker #nad

Marantz M-CR511

Marantz M-CR511 har et fint lydbilde, med klare overtoner. Den er brukervennlig og lett å sette opp og har fint design. Lyden er ikke den beste, for mye rytme eller høyt volum gjør at lyden skurrer da den kun har 2 x 60 W. Den har både digitale og analoge tilkoblinger, men den støttes av få strømmetjenester, har ikke HDCP 2.2 og appen kunne vært mer brukervennlig.

Les saken

#forsterker #marantz

Cyrus One

Cyrus One er en forsterker som får skryt for klart og transparent lydbilde med fin balanse og den har 2 x 100 W. Rytme og dynamikk kunne vært bedre i følge anmelderne, men designet er fint og byggekvaliteten solid. Fjernkontrollen som følger med er ikke så mye å skryte av og den har ikke mulighet for å kobles til strømmetjenester, USB eller DAC og den støtter ikke HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #cyrus

Cambridge Azur 851A

Cambridge Azur 851A er en analog forsterker, og den har ingen digitale innganger og mangler HDCP 2.2, men den har to XLR-innganger. Lyden er flott og balansert, og lydbildet er åpent. Rytmen er ok, og den har 2 x 60 W. Forsterkeren får skryt for solid byggekvalitet og fint design.

Les saken

#forsterker #cambridge

Audiolab M-ONE

Audiolab M-ONE er en forsterker som egner seg godt til både analog og digital bruk, men den mangler HDCP 2.2. Lydbilder er stort og man får mye fart og rytme for pengene selv om den kun har 2 x 60 W. Ved høye volum kan det skurre noe, men den har mange nyttige funksjoner. Designet er klassisk og byggekvaliteten er solid.

Les saken

#forsterker #audiolab

Audiolab 8300A

Audiolab 8300A lanserte 8000A på 80-tallet, og denne var en kjempesuksess. 8300A er altså inspirert av denne, og det reflekteres i designet. Lyden er svært god, og særlig vokal blir flott gjengitt og den har 2 x 75 W. Lydbildet kunne hatt enda mer kontraster, og den mangler litt futt og engasjement i tillegg til DAC og HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #audiolab

Arcam A29

Arcam A29 er en solid forsterker i god byggekvalitet med enkelt design. Den har et solid lydbilde som er kontrollert og varmt. Dynamikken er litt flat, og forsterkeren engasjere ikke spesielt mye. Den har rikelig med analoge innganger, men mangler HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #arcam

Arcam A19

Arcam A19 er en forsterker som får skryt for stort og balansert lydbilde, god dynamikk og fine detaljer. Byggekvaliteten er god, men lyden i digitalt format låter ikke alltid like bra. Forsterkeren har mulighet for analog tilkobling i tillegg til koaksial og optisk lydinngang. Den har 2 x 80 W, men ikke HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #arcam